Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. San Diego
  4. Nord de San Diego
  5. Oceanside
Wrench and Rodent Seabasstropub, Oceanside, CA
Perle rare

Wrench and Rodent Seabasstropub

30 $ ou moins
Sushi
  • La perle du quartier
  • Parfait pour manger en plein air
  • Innovant
Please call for reservations of 7+ (760) 453-2738

Founded in 2013 by Davin and Jessica Waite, Wrench & Rodent is a space for culinary exploration and collaboration. This cozy, eclectic restaurant quickly became a destination for those who appreciated Chef Davin’s creative approach to celebrating local and responsibly sourced fish and produce.

In addition to a set sushi menu, Wrench offers an omakase as well as a list of specials that change daily. The team is committed to reducing waste and enhancing flavor by elevating all cuts of fish and veggies, as well as featuring a diverse range of species. Many menu items are simple, fresh and creative, with a lesser-known fish species complimented by ingredients from the backyard garden. Byproduct utilization drives the menu as well, and recent explorations with aging techniques have led to a dry aged fish program. Plant-forward preparations are also celebrated, and a vegan omakase is available upon request.


Effectuer une réservation

2 personnes

22:30


Réservé 28 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Davin Waite

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Un pub n'est pas un lieu évident pour déguster des sushis, mais le couple de cuisiniers Jessica et Davin Waite en font un exemple passionné. Leur établissement punk-rock d'Oceanside est très attaché à une philosophie zéro déchet et presque toutes les parties du poisson sont utilisées dans leurs rouleaux, y compris le Green Lantern, une version à l'avocat et au crabe garnie de saumon et de chimichurri à la roquette.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Sushi, Fruits de mer, Créative Japonaise
  • Heures d'ouverture
    mer.–dim. 16:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (760) 453-2738
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Service traiteur
    Onsite sushi chef or delivery service available. The Seabasstropub offers PG Catering as an option for intimate private parties as well as large corporate events.
  • Quartier
    Oceanside
  • Rue transversale
    Cassidy
  • Infos de stationnement
    Small parking lot available, much convenient neighborhood parking as well.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bière, Droit de bouchon, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Vin

Avis de 1 360 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,7Service
  • 4,4Atmosphère
  • 4,5Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • San Diego

    Sushi

  • Nord de San Diego

    Innovant

  • Nord de San Diego

    Sain

1 360 avis
  1. Davide

    Baltimore

    2 avis

    VIP
    5.0

    2 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    There are truly too many good things to say about this restaurant. I intended to write a review after eating there the first time and never did. I’m glad I waited to heap almost a year’s worth of praise onto it. This has now become a no hesitation go-to. Literally every time we’ve eaten there it’s been outstanding. Part of me doesn’t want the word getting out further for fear of not getting in as regularly. The standard menu is packed with top notch choices anyone with a mouth will enjoy. The specials menu is a carousel of insane creativity. Sushi combinations I’ve genuinely not seen anywhere are surprising even after dining there on a near-weekly basis. Ahi and fig? Snapper and pineapple? Zucchini flower and spicy tuna?? Stop. Just stop. It’s like hearing Sgt Pepper’s for the first time but with your taste buds. Oh the while staff are incredibly kind, and it’s clear they love working there. Go now. Stop reading this review and go there. If it’s closed, just wait there.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Mike

    San Diego

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great place to share our 16 year anniversary - so good

    Cet avis est-il utile ?

  3. Steven

    San Diego

    48 avis

    5.0

    48 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Delightful waitress. Excellent food. Very very weak cocktails (almost like they forgot the booze) & forgettable wines.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Caprise

    Exclusif (CA)

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 7 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Shayla was our server and she gave us exceptional service with great recommendations that we all loved. Nothing beats getting dinner here.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Jennifer

    San Diego

    16 avis

    5.0

    16 avis

    Y est allé·e le 7 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    They has unique sushi dishes and presentation. Not your ordinary sushi restaurant. I highly recommend this place if you want a truely gastro experience or something different from other restaurants. Great place!

    Cet avis est-il utile ?

  6. Utilisateur d'OpenTable

    Baie de San Fra

    2 avis

    3.0

    2 avis

    Y est allé·e le 6 septembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 3
    Roasted Cauliflower was so good, next the salmon and albacore nigiri were yummy. Rolls were just ok. Server was great and apologetic for keeping us waiting and comped us a fig and tuna dish that was delicious. It was very hot, no AC. Overall good.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Brandon

    Los Angeles

    2 avis

    3.0

    2 avis

    Y est allé·e le 2 septembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 5
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    Slow!! We made a reservation and walked up behind a group that knew the people that worked there and had no reservations. They were seated promptly and chatted with all the employees while we waited. After 20 mins they pointed at the table we would sit at and it just needed to be setup. After another 20 minutes to put plates on that table they sat us. 40 mins after our reservation we waited for a menu and service. After 10 minute the server came by to take our order. Luckily the food came out very quickly and was amazing! Chef saved the day.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Bernard

    San Diego

    81 avis

    5.0

    81 avis

    Y est allé·e le 2 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Our go to place for sushi. Always excellent and innovative. Our server, Milo, was great, as has been all the servers each time we have come her.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Dave

    Londres

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 24 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    Always winning when it comes to service and food. Sat inside and it was quite stuffy and warm. Sound was moderate to high.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Utilisateur d'OpenTable

    Denver

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 24 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It was incredible! Fresh, fast and amazing flavors!

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Wrench and Rodent Seabasstropub propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (760) 453-2738.

Le restaurant Wrench and Rodent Seabasstropub est noté 4,7 étoiles par 1360 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

22:30


Réservé 28 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Wrench and Rodent Seabasstropub

1815 South Coast Highway, 92054 Oceanside, CA

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Cassidy
  • Quartier
    Oceanside
  • Heures d'ouverture
    mer.–dim. 16:00–21:00
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Sushi, Fruits de mer, Créative Japonaise
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Infos de stationnement
    Small parking lot available, much convenient neighborhood parking as well.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bière, Droit de bouchon, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (760) 453-2738
  • Service traiteur
    Onsite sushi chef or delivery service available. The Seabasstropub offers PG Catering as an option for intimate private parties as well as large corporate events.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable