
Wildfire - Oak Brook
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- Adapté aux occasions spéciales
- Animé
- Adapté aux repas d'affaires
Privatisation de salle
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Informations supplémentaires
- AtmosphèreDécontracté
- Prix30 $ ou moins
- Cuisine(s)Américaine, Steak, Fruits de mer
- Heures d'ouverturediner Quotidiennement 11:15–15:00 Thanksgiving Quotidiennement 11:30–20:00 Souper lun–jeu, dim 15:00–20:00 ven, sam 15:00–21:00
- Numéro de téléphone(630) 586-9000
- Site internet
- Moyens de paiementAmerican Express, Carte Blanche, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
- Dress codeTenue décontractée
- Chef de cuisineTony Mendoza
- Service traiteurOur Catering Menus are priced per person & include all of your Wildfire favorites - signature Wildfire Chopped Salad, to an assortment of sandwiches, pastas, steak, seafood & more. Boxed lunch salad & sandwich options also available. Give us a call & we'd be happy to help plan a great menu for you to enjoy with family, friends or co-workers.
- Installations pour l'événement privéWildfire is the perfect place to host your next corporate function, rehearsal dinner, birthday party, graduation or any celebratory occasion! Our Club Supper Menu, served family style, is a festive way to pass around and sample a variety of Wildfire specialties. Let us make your next event special!
- Contact pour l'événement privéErika Oliver: (630) 586-9000
- QuartierOak Brook
- Rue transversale22nd and Spring Road
- Parking detailsAmple free parking lot as well as valet service.
- Renseignements supplémentaires :À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Vin
Carte-cadeau
Envoyez une carte-cadeau par e-mail ou imprimez-la pour l’offrir en personne.
Expériences
Duckhorn Wine Dinner
160,00 $US par personne
Prépayé
Seulement 7 avr. 2025Join us for a custom 4 course menu paired with a Duckhorn wine to complement. The evening begins with Spicy Cocktail Meatballs & Deep-Fried Deviled Eggs paired with Sauvignon Blanc, followed by Scallops Al Forno paired with Sonoma-Cutrer Chardonnay, Char-broiled Filet Mignon paired with 3 Palms Merlot and ends with a Chocolate Raspberry Lava Cake paired with Decoy Limited Brut Rosé. Caitlin Hartwigsen, Director of National Accounts, will join us to discuss the pairings. Dinner begins at 6:30pm, please arrive at least 15 min early to check in. At the time of checkout, we appreciate it if you pre-select the gratuity for your service staff that evening to facilitate the check-in process. Event seating assignments are coordinated by Wildfire.Cuvaison Wine Dinner
145,00 $US par personne
Prépayé
Seulement 17 mars 2025Join us for a custom 5 course menu paired with a Cuvaison wine to complement. The evening begins with Kampachi Crudo paired with Sauvignon Blanc, followed by Crispy Fried Walleye paired with Chardonnay, Braised Lamb Shoulder Ragu paired with Pinot Noir and ends with a Black Forest Cherries Jubilee paired with Espiritu. Steve Rogstad, Cuvaison Winemaker, will join us to discuss the pairings. Dinner begins at 6:30pm, please arrive at least 15 min early to check in. At the time of checkout, we appreciate it if you pre-select the gratuity for your service staff that evening to facilitate the check-in process. Event seating assignments are coordinated by Wildfire.Sangria Dinner
80,00 $US par personne
Prépayé
Seulement 5 mai 2025Join us for a custom 4 course menu each paired with a different Sangria to complement. The evening begins with Shrimp & Chorizo Flatbread & Filet Mignon Paella paired with Thai-Basil Sangria, followed by Grilled Chicken Flautas paired with Rosé Sangria, Slow Smoked Pincho Ribs paired with Blueberry Sangria, and ends with a Raspberry-Strawberry Cake paired with Peach Sangria. Dinner begins at 6:30pm, please arrive at least 15 min early to check in. At the time of checkout, we appreciate it if you pre-select the gratuity for your service staff that evening to facilitate the check-in process. Event seating assignments are coordinated by Wildfire.
Plats populaires
Avis de 17 022 client·e·s
Évaluation globale (notes et avis)
Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.
- 4,7Plats
- 4,7Service
- 4,5Atmosphère
- 4,4Rapport qualité-prix
Bruit • Modéré
Apprécié pour
Banlieues Ouest
Américaine
Banlieues Ouest
Les plus réservés
- S
Suzy VIP
Chicago6 avis
5.0Y est allé·e il y a 1 jour
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- Plats 5
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- OT
Utilisateur d'OpenTable
Chicago1 avis
4.0Y est allé·e il y a 1 jour
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- Plats 3
- Service 4
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SusieJ
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5.0Y est allé·e il y a 1 jour
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- Service 5
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John
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Kim VIP
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debbie VIP
Chicago64 avis
4.0Y est allé·e il y a 1 jour
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- Plats 5
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Sandra
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5.0Y est allé·e le il y a 2 jours
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Joerg
Chicago42 avis
3.0Y est allé·e le il y a 2 jours
- Global 3
- Plats 3
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Lori VIP
Chicago40 avis