Collection de rencontres à table Visa
Débloquez des réservations aux horaires les plus demandés et l'accès aux événement spéciaux dans certains des restaurants les plus prisés avec votre carte Visa Infinite® du Mexique et des États-Unis, votre carte Visa Infinite Privilege® du Canada ou d'autres cartes Visa énumérées ici. Des restrictions s'appliquent. Voir les Conditions générales
Jackrabbit Filly
Chinoise•North CharlestonJackrabbit Filly proudly serves award-winning, heritage driven New Chinese American cuisine in the heart of Park Circle, North Charleston. Our ingredients support local farmers and fishermen. Our wines are all-natural and support women producers. And our cocktail list supports a good time. We can't wait to have you in!
Church and Union - Charleston
Américaine•Centre-ville CharlestonLe 5Church sert une cuisine américaine novatrice dans une ambiance décontractée et raffinée. Affichant un design avant-gardiste, il propose des produits provenant du monde entier et un service exemplaire.
Ma'am Saab
Pakistanaise•Centre-ville CharlestonMa'am Saab, meaning "boss lady" in Urdu, is a lively restaurant in Charleston that showcases the authentic flavors of Pakistan. Located in the historic district, it offers a unique dining experience that blends traditional Pakistani cuisine with Southern charm. At Ma'am Saab, you'll feel transported to the vibrant streets of Lahore or Karachi. The menu features a variety of dishes, including aromatic curries, flavorful biryanis, tender kebabs, and delicious street food. Must-try dishes include Butter Chicken, a creamy tomato and spice-infused delight; Chicken Biryani, fragrant rice with succulent chicken and saffron; Lamb Karahi, tender lamb in a spicy tomato sauce; and Chana Masala, a vegetarian favorite with chickpeas in a tangy gravy. More than just a restaurant, Ma'am Saab is an experience, offering a vibrant ambiance that invites you to savor the rich culinary heritage of Pakistan. Come and enjoy a taste of home in the heart of Charleston.
Oak Steakhouse - Charleston
Grillade•Centre-ville CharlestonLe restaurant Oak Steakhouse propose une délicieuse sélection de bœufs certifiés Angus, comme le faux-filet de 680 grammes ou le steak New York Strip. Il sert aussi des spécialités de fruits de mer, notamment ceux de saison issus du marché local, le gâteau de crabe Jumbo Lump, les huîtres Rockefeller ou les huîtres demi-coques. Dans cet établissement, vous pourrez aussi savourer des spécialités maison et des plats végétariens : des pâtes pappardelles faîtes maison (avec sauce bolognaise ou marinara), un steak grillé chateaubriand hollandais, ou un plat-de-côtes cuit à l'étouffée et issu du ranch Niman primé. Le chef exécutif Jeremiah Bacon, natif de Charleston en Caroline du Sud, met en application le concept de la ferme à table, en incorporant le plus souvent possible des ingrédients de fermiers et pêcheurs locaux dans les menus. Bénéficiant d'un cadre historique unique dans le quartier calme de Broad sud, le restaurant propose aussi des spécialités de cocktails artisanaux, des boissons Martini et une grande sélection de vins.
O-Ku
Japonaise•Centre-ville CharlestonLe restaurant O-Ku célèbre la cuisine asiatique authentique avec une inspiration du sud dans son menu qui met l'accent sur des ingrédients uniques et des présentations sophistiquées. Des petites portions aux spécialités de sushi, O-Ku met en valeur les poissons les plus frais à partir des meilleurs marchés et producteurs mondiaux tels que la Norvège, l'Ecosse, Hawaii et la Nouvelle-Zélande, ainsi que de sources locales durables. Axé sur l'intégration des saveurs authentiquement japonaises, le menu O-Ku est composé de plats signature contemporains et traditionnels, de sushis de saison et reflète un espace de conception unique. Vous pourrez déguster des spécialités du chef, y compris le misoyaki de saumon, l'Harumaki et des poitrines de porc épicées teriyaki. Le menu de boissons du O-Ku est un mélange sophistiqué de cocktails spéciaux, de saké premium, de bulles, de vins rouges et blancs avec des sélections de bières uniques.
Brasserie la Banque
Française•Centre-ville CharlestonTempest
Américaine contemporaine•Centre-ville CharlestonTempest has been named the country’s #1 new restaurant by readers of USA Today’s travel guide, 10Best. Located on Market Street, in the former historic Harriott Pinckney Home for Sailors, next door to sister location Church and Union Charleston. Tempest features hyper-local, sustainable Coastal Modern-American food, with a seasonal menu curated by Chef Adam Hodgson and Bravo Top Chef Alum Chef Jamie Lynch.Tempest’s noteworthy raw and roast menu features both chilled and charcoal roasted options, with a variety of meats, pastas, fresh produce, and chef curated accompaniments that go beyond the sea, offering a taste for every palate.
The Kingstide
Fruits de mer•Daniel IslandThe Kingstide is Daniel Island's first and only waterfront restaurant. Boasting a pristine setting along the Wando River's meandering waterways, the beautifully appointed two-story space features an abundance of windows that maximize natural light and picturesque views. Envisioned and executed by renowned Charleston-based Cortney Bishop Design, The Kingstide's rustic yet refined interiors offer a nautical nod that goes beyond coastal expectations The menu offers a variety of seafood dishes thoughtfully presented in both raw and wood-fired preparations. Inspired by the beautifully simple flavors of the sea, The Kingstide partners with local and regional fisheries, farmers, and purveyors to showcase the Lowcountry's bounty through fresh, seasonally driven cuisine.