Collection de rencontres à table Visa
Débloquez des réservations aux horaires les plus demandés dans certains des restaurants les plus prisés avec votre carte Visa Infinite® du Mexique et des États-Unis ou votre carte Visa Infinite Privilege® du Canada. Des restrictions s'appliquent. Voir les Conditions générales
Découvrez les restaurants de la Collection de rencontres à table Visa à Phoenix
Fat Ox
Italienne•ScottsdaleInspired by the rich culinary history of the Bue Grasso (fat ox) Festival of Carrù Italy, Fat Ox serves modern interpretations of traditional Italian dishes from acclaimed local Chef /owner Matt Carter.The sleek 7,000 sq/ft restaurant features hand made pastas crafted in house daily, slow-roasted meats and seafood, an international wine list and a full craft cocktail bar to make for a truly special experience.The newly renovated front patio and our beautiful courtyard patio are the perfect place to enjoy the fall weather.
The Mission – Old Town Scottsdale
Latino-américaine•Old Town ScottsdaleLe cœur de la vieille ville de Scottsdale bat au son de rythmes latins maintenant que le Mission est arrivé pour égayer la scène gastronomique. Le chef réputé du Zinc Bistro, Matt Carter, prépare maintenant une cuisine latine moderne qui mélange les influences de l'Espagne, du Mexique, de l'Amérique centrale et de l'Amérique du Sud. Les tortillas maison, les arepas et les salsas sont fraîches du jour. Toutes les viandes sont préparées sur une plancha ou sur un grill alimentés au bois de pacanier et de mesquite, ce qui instille une riche saveur aux aliments.
elements at Sanctuary Camelback Mountain
Américaine•ScottsdaleLe restaurant elements, un des meilleurs de Paradise Valley, vous propose une cuisine américaine préparée avec des produits fermiers frais. Au Sanctuary, vous profiterez d'une expérience culinaire de luxe et moderne à Scottsdale, en Arizona. Vous pourrez savourer les plats innovants du Food Network et du chef Beau MacMillan, qui utilisent les meilleurs produits bio pour concocter des menus de saison. Désormais agrandi, l'établissement elements propose différents coins repas pour savourer des plats de luxe, comme la table privée du chef, XII, d'où vous pourrez observer l'activité de la cuisine, ou encore Praying Monk, pour des repas intérieurs ou en plein air tout en contemplant la montagne Camelback. Avec des paysages spectaculaires et un aménagement unique, le bar Jade et l'Edge sont parfaits pour savourer des cocktails frais sur d'agréables terrasses, tout en admirant le coucher du soleil.
Steak 44
Grillade•Central PhoenixSteak 44 est un steakhouse américain haut de gamme, à la fois contemporain et chaleureux. Le menu propose des steaks de grande qualité, plusieurs options de fruits de mer frais, ainsi que des choix uniques et originaux que vous ne trouvez habituellement pas dans un steakhouse.
Cafe Monarch
Américaine contemporaine•Old Town ScottsdaleMonarch, situé à l'Old Town Scottsdale, Arizona, vous propose une cuisine américaine contemporaine dans un cadre élégant et ultra-romantique. Découvrez une table d'hôte de 4 plats qui change toutes les semaines selon les recommandations du chef. La cour intime éclairée aux chandelles et la salle à manger romantique sont entourées de plantes grimpantes, de lanternes et de fontaines allègres. Le Monarch est un restaurant familial géré par Gus Lewkowicz, le chef et propriétaire.
Ocean 44
Non-specifiée•ScottsdaleThe Ocean 44 menu is designed with fresh seafood and quality ingredients in mind. The Mastros provide ultra-grade seafood, salmon, lobster, crab, oysters and more. Much of the menu is served a la carte, letting each guest personalize their experience. Ocean 44 is seafood reinvented in a vibrant upscale atmosphere specializing in world-class seafood & great steaks. Different than anything we have done in the past, the fine dining atmosphere blends dramatic and intimate settings. At the core of Ocean 44 is chef sourced, highest graded sustainable fresh seafood from around from the world, enhanced with unique and interesting appetizers and side dishes that go beyond the traditional seafood menu. Scottsdale's best seafood & romantic restaurant.
Lon's at The Hermosa
Américaine•Paradise ValleyLon's at The Hermosa est une hacienda authentique de l'Arizona, entourée d'un paysage fabuleux. La salle à manger élégante mêle pisé et ferronneries rustiques à un bel éclairage et à des tables préparées avec soin. Dégustez des plats primés inspirés de l'Arizona sur la spacieuse terrasse ou à côté de l'une des cheminées du salon ou des coins repas, décorés d'œuvres d'art de Lon Megargee. Les menus du LON's vous feront découvrir une expérience culinaire mémorable, spirituelle, créative et chaleureuse. Ses parfums audacieux et ses combinaisons attrayantes reflètent la touche moderne utilisée pour préparer les mets originaires de l'hémisphère occidental. Le chef et maître jardinier cultive une grande sélection d'herbes biologiques, de légumes anciens et de fruits. Récoltés à l'apogée de leur saveur et combinés avec d'autres produits locaux, les ingrédients sont incorporés dans des plats inventifs, cuisinés avec brio.
Virtu Honest Craft
Européenne Moderne•Old Town ScottsdaleCe lieu de rencontre intime du chef Gio Osso est niché à l'intérieur du Bespoke Inn Old Town Scottsdale, où le menu propose une cuisine contemporaine inspirée par ses racines méditerranéennes et des influences mondiales. Tout simplement baptisé "ouvrage honnête", le menu du chef Gio change chaque semaine. Il est composé de piliers fiables et satisfaisants comme les pâtes faites maison, des plats de viande copieux et des fruits de mer superbes. Rejoignez-les pour le dîner ou le souper sept jours par semaine ou le brunch du week-end à l'intérieur de la confortable salle à manger pour 30 personnes, ou profitez d'une délicieuse soirée en Arizona sur la terrasse magnifiquement éclairée.
Grassroots Kitchen & Tap Scottsdale
Américaine contemporaine•ScottsdaleConsacré à l'artisanat. Fondé en 2011, le Grassroots Kitchen & Tap est un restaurant à la gestion familiale situé à Scottsdale et à Phoenix. Proposant le dîner et le souper tous les jours, le Grassroots attire avec un menu revisité de plats américains classiques influencés par le Sud, un service de première classe et une ambiance axée sur les amis et la famille. En rajoutant « Tap » dans son nom, le Grassroots Kitchen & Tap vous fera profiter d'un d'un vaste choix de bières artisanales et de vins (servis au robinet) ainsi que de cocktails signatures - proposés dans une atmosphère unique, à la fois rustique et moderne, mise en valeur par une décoration Americana colorée et de grandes terrasses.
Wrigley Mansion - Geordie's
Américaine•BiltmoreOpulent 1930s ambiance, sophisticated menus and stunning views.Step into the world of 1930s grandeur at Geordie’s Restaurant & Lounge. Led by Chef Nick Kennedy, enjoy enticing seasonal cuisine served in an elegant yet welcoming setting by our gracious staff. Recently refreshed and restored, Geordie’s grand dining rooms and unique Chef’s Table transport guests to a more refined era while delighting in the thoroughly modern fare. Indulge in an unforgettable dinner surrounded by breathtaking views. Along the way, you'll discover why Wine Spectator recognized us as one of America’s Top 100 Wine Restaurants, thanks to an outstanding wine program that includes more than 18,000 bottles.
Santo Arcadia
Mexicaine•Central PhoenixBrought to you by the ownership group behind Tacos Chiwas, Bacanora, Espiritu Mesa and Cocina Chiwas, Santo Arcadia is the newest addition to the Chiwas Family. James Beard nominated Chefs Roberto Centeno, Armando Hernandez and Nadia Holguin present you with both classic and nouveau regional Mexican cuisine. Spotlighting regions, ingredients and flavors near and dear to their own hearts.
Christopher's at Wrigley Mansion
Française contemporaine•BiltmoreChef Christopher Gross, a James Beard Award winner, is among the top chefs in the U.S. His accolades include the Robert Mondavi Culinary Award of Excellence, being named one of America's 10 Best New Chefs by Food & Wine Magazine, and an 18/20 rating by Gayot.Juxtaposed against the historic Wrigley Mansion, Christopher’s is a modern glass-and-steel gem featuring Chef Gross's creative weekend Tasting and weekday Classics menus. Perched atop a hill, the restaurant offers stunning city and mountain views from every table, an intimate dining room adorned with local art, and an open kitchen centered around a wood-fired grill. With a lively chef’s counter and open-air patio, Chef Christopher and his team not only cook but also serve, providing a fresh, ever-changing menu that delivers a unique and unforgettable hospitality experience.
Tarbell's
Américaine•BiltmoreDepuis 1994, le Tarbell's sert un menu bio de saison mettant à l'honneur des produits locaux, des fruits de mer frais, des viandes et de la volaille raffinée, des pâtes fraîches et des pizzas cuites au four à bois. Tout est préparé sur place avec simplicité et amour !
Tarbell’s Tavern
Américaine•BiltmoreLe restaurant The Tavern est géré par Mark Tarbell, qui a reçu de nombreuses récompenses, également propriétaire du Tarbell's depuis 1994. Situé à côté du Tarbell's, le restaurant The Tavern propose la qualité et le service de ce dernier dans une atmosphère plus décontractée. Connecté à la fois visuellement et philosophiquement avec la troisième salle de Mark, The Wine Store, le restaurant The Tavern vous fera bénéficier de vins au détail pouvant être sélectionnés dans le magasin et ajoutés à votre table.
The Mission - Kierland Commons
Latino-américaine•Scottsdale Quarter/Kierland CommonsNorth Scottsdale’s heart beats to a Latin drum at The Mission at Kierland Commons where renowned Chef Matt Carter (Zinc Bistro and Fat Ox) brings a modern twist to Latin cuisine blending influences from Spain, Mexico, Central America, and South America. Sip a signature margarita with unique flavors such as cucumber jalepeno or aguacate (yes, we said avocado) as you watch your Tableside Guacamole made to your taste from more than a dozen fresh ingredients. Home made tortillas, sauces, and salsas are made fresh daily to accompany an assortment of meats and seafood prepared on a Plancha or a grill using pecan and mesquite wood that instills a rich flavor. Plus save room for dessert including our pumpkin bread pudding or espresso churros.
Dominick's Steakhouse
Grillade•Scottsdale Quarter/Kierland CommonsLe Dominick’s Steakhouse propose une salle à manger à ciel ouvert en bord de piscine sur le toit, le plus grand luxe, un service personnalisé exceptionnel et un menu composé de steaks de qualité, de fruits de mer frais, ainsi qu'une vaste sélection de vins de Californie et de cépages européens. Ouvert 7j/7 de 17h00 à minuit pour le souper et de 16h00 à 2h00 au bar, le Dominick's Steakhouse est situé à l'angle sud-ouest du centre commercial Scottsdale Quarter, près des rues Greenway-Hayden Loop et Scottsdale Road. Un service de voiturier est assuré gratuitement.
Bacanora
Mexicaine•Ouest de PhoenixNestled in the heart of historic Grand Avenue, Bacanora defies tradition with its ambiance, intimacy, and flavors. Born from the visionary mind of James Beard award-winning Rene Andrade, Bacanora isn’t just a restaurant; but rather an experience. Rene and his team have shaped Bacanora into a haven for those seeking a taste of home and a warm hug with hospitality. Sticking to the roots of Sonoran cuisine, everything is carefully crafted over open flame y puro amor at Bacanora. If he’s up, then Phoenix is up!RESERVATIONS FOR JANUARY WILL BECOME AVAILABLE TO BOOK ON DECEMBER 1ST AT 9:00AM!You may still experience a wait time upon arrival due to reservations being booked back-to-back at all tables. Please practice patience and understanding if this occurs because we are working as hard as possible to get everyone sat on time and to have a great experience.Parking can be found in the parking lot across McKinley from the restaurant, it is reserved for guests of Bragg’s and neighbors.
Course
Américaine•ScottsdaleFood Network ‘Chopped’ Champion Chef Cory Oppold and the culinary team take you on a food journey of both your taste and visual senses, using seasonality of products and a progression of flavor. COURSE offers a Chef tasting menu Friday and Saturday and a 5-course ‘choice of’ menu on Tuesday, Wednesday and Thursday, as well as a special menu series on Sundays, of • COURSE. Our menus change seasonally, and current & upcoming special menus can be viewed on our website. Not just a meal, COURSE is a dining experience.MENU SCHEDULEFALL Tuesday, Wednesday, Thursday: 5-course - $135FALL Friday & Saturday: 10-course - $19012 Days of Christmas: 12/13-12/29 - $175New Years Eve: 12/31 - $275WINTER Tuesday, Wednesday, Thursday: 5-course - $135WINTER Friday & Saturday: 8-course - $175Valentine's Day: 2/13-2/15 - $190of • COURSE: Sunday Special Menu Experiences -THE ALPS: 11/17, 11/24, 12/1, 12/8 - $145STEAKHOUSE: 1/5/25- 2/9/25
Latha Restaurant
Américaine contemporaine•PhoenixLATHA, Swahili for flavor, celebrates Africa and the diaspora’s rich and diverse cuisines. The menu curated by Executive Chef Digby Stridiron honors the interconnected journey of the foodways and culture of Africa, Brazil, the Caribbean, and the Southern United States. Our contemporary pan-African kitchen respects historical recipes and crafts cuisine from thoughtfully sourced seasonal ingredients that reveal the connections between Africa and the diaspora. It is a journey of discovery along the trails of our ancestors, telling the authentic stories of the foodways and how they have shaped eating habits and cuisine worldwide. We invite guests to join us on a flavorful journey of discovery and appreciation. LATHA, in downtown Phoenix, in Heritage Square, is a place to have a shared immersive experience with friends or family while enjoying food, drinks, music, and culture in our dining room, bar, or outside patio. As a collective, we EAT, DRINK, and VIBE!
Chilte
Mexicaine Contemporaine•Ouest de PhoenixBon Appétit's | 24 Best New Restaurants in America 2023.We come from street beginnings, with off the cuff new wave riffs, and somewhat experimental Mexican cuisine. Finding common threads through food, time, and place we bringing inspirations from our childhoods, the southwest, and shared cultures to the plate.Inspired by tradition and driven with creative intention we are authentically us and genuinely yours - AlwaysChef Lawrence Smith
Espiritu Mesa
Mexicaine Contemporaine•MesaBienvenidos. James Beard Nominated Chef Roberto Centeno, along with fellow James Beard Nominees Armando Hernandez and Nadia Holguin would like to welcome you to our cozy little slice of cocktail and comida paradise. Come sit at our bar and choose an adventure, sample unique Agave distillates, crush complicated cocktail concoctions and destroy some delightful and delicious Mexican inspired dishes. Whether drinking or eating is your vice, we should have you covered with some of the best eating and drinking in the valley.
Cocina Chiwas
Mexicaine Contemporaine•TempeJames Beard Semi-Finalists Armando Hernandez and Nadia Holguin bring you Cocina Chiwas, a nouveau take on classic Chihuahuan cuisine. Located at the Northwest corner of Culdesac, a beautiful and passionate walkable community in Tempe, Arizona. Cocina Chiwas is a chef driven Mexican Restaurant with delicious food, cocktails and an intoxicating atmosphere. Family owned and operated we invite you to come in and enjoy our large patio and a new take on Mexican cuisine.
the larder & the delta
du Sud des États-Unis•Central PhoenixThe larder & the delta, located in the heart of Phoenix, AZ, offering an exceptional dining experience that combines southern culinary traditions with a modern twist. Situated at 2320 E. Osborn Rd., this top Phoenix restaurant, led by Chef Stephen Jones, features a renowned 12-course tasting menu crafted from fresh, locally sourced ingredients once on Thursdays and with multiple seatings available on Fridays and Saturdays. Join us Wednesdays for Breaking Break, a shorter Family Style dinner featuring some of our favorites, guests can also savor a delectable Sunday brunch once a month. Along with a carefully curated bar menu and wine list, Chef Stephen Jones is providing a diverse culinary journey.
Huarachis Taqueria
Mexicaine•Ouest de PhoenixHuarachis Taqueria is the vibrant sister restaurant of Bacanora PHX, founded by James Beard Award-winning Chef Rene Andrade and his talented team. This isn’t your typical taqueria—it’s a place where authentic flavors meet creative cocktails and a diverse menu featuring tacos, huaraches, tortas, and hearty platters. Here, you can even treat yourself to our fun twist on dessert with concha ice cream. Huarachis Taqueria is more than a restaurant; it’s a gathering spot for the community, designed to feel like you’re at a friend’s backyard hangout. With a soundtrack of cumbia, corridos, merengue, salsa, rap, and R&B, it’s the perfect place to unwind, savor great food, and enjoy good company.