Vermilion - Alexandria
4.7
4029 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine
Effectuer une réservation
2 personnes
23 déc. 2024
22:30
Des expériences sont disponibles.
- Adapté aux occasions spéciales
- Charmant
- La perle du quartier
Informations supplémentaires
- AtmosphèreÉlégant mais décontracté
- PrixDe 31 $ à 50 $
- Cuisine(s)Américaine contemporaine, Américaine
- Heures d'ouvertureBrunch sam., dim. 10:30–14:00 Bar mar.–jeu. 16:00–23:00 ven., sam. 15:00–00:00 dim. 15:00–22:00 Dîner mar.–sam. 17:00–22:00 dim. 17:00–21:00
- Numéro de téléphone(703) 684-9669
- Site internet
- Moyens de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeTenue d'affaires décontractée
- Installations pour l'événement privéFor inquiries regarding private events, please contact our Private Dining Events Team at events@vermilionrestaurant.com
- QuartierVieille ville d’Alexandria
- Rue transversaleFayette St.
- Parking detailsStationnement municipal
- Public transitKing St. Metro Station. If you are taking the King Street Trolley, exit at the Fayette St. stop heading in either direction.
- Renseignements supplémentaires :À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Chiens acceptés, Cocktails, Droit de bouchon, Fin de soirée, Happy Hour, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Vin
Expériences
The Tavern & Bar
Plusieurs dates disponiblesVermilion's Tavern & Bar menu is dedicated to sourcing the highest quality ingredients from the region’s best producers to provide a dining destination for any occasion. This experience is available to all guests dining in the downstairs dining room and at the bar. While reservations are encouraged for seating in the Tavern, our spacious bar is perfect for last minute get-togethers, happy hour revelry or a simple snack at any hour. Seating in the bar is available first come.The Dining Room
Plusieurs dates disponiblesVermilion’s Dining Room offers a seasonally-driven celebration of our Mid-Atlantic region and the myriad purveyors who call it home. Chef Anthony Chittum’s continuously evolving menus reflect the day-to-day seasonality of their work and serve as a love letter to the rich bounty this region provides. In addition to the a la carte menu, we're proud to offer the Farm Table tasting menu experience, a family-style three course option designed to showcase our menu in its entirety. For guests unable to access the upstairs dining room, we will happily offer this in the downstairs tavern and bar.Brunch at Vermilion
Plusieurs dates disponiblesVermilion incorporates the bounty of the Mid-Atlantic region in an array of fresh takes on classic brunch offerings. A stellar collection of ingredient-driven cocktails, American wines and local beers provide the perfect accompaniment to each and every dish.
Avis de 4 029 client·e·s
Évaluation globale (notes et avis)
Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.
4.7
- 4,6Plats
- 4,6Service
- 4,6Atmosphère
- 4,3Rapport qualité-prix
Bruit • Modéré