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Valette, Healdsburg, CA
Primé

Valette

4.8
4,8
3841 avis
50 $ et plus
Américaine contemporaine

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2 personnes
19:00

Sélectionnez une heure

Réservé 34 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • La perle du quartier
  • Parfait pour déguster de bons vins
Américain contemporain : voilà ce que le comté de Sonoma a à offrir avec une élégance raffinée et de la simplicité. L'établissement montre ce que le comté a à offrir en s'appuyant sur un réseau incroyable d'agriculteurs et de producteurs artisanaux de la région. Les relations créées avec leurs fournisseurs leur offre l'opportunité de travailler avec les produits qui sont disponibles tout en jouissant d'une grande flexibilité pour changer le menu de façon hebdomadaire. L'établissement met un point d'honneur à offrir un service chaleureux et personnalisé fourni par des professionnels dévoués qui aiment ce qu'ils font. L'idée est que chaque client se sente comme s'il était invité chez des amis. La carte des vins est inspirée par l'histoire incroyable et la diversité de la région. Explorez les différents classiques préparés par les pionniers dont le dévouement a fait de la Californie du Nord une des régions viticoles les plus étonnantes du monde.

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Numéro de téléphone
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Souper lun–jeu, dim 17:00–21:00 ven, sam 17:00–21:30
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Dustin Valette

Expériences

  • 10 Year Anniversary Celebration

    116,85 $US - 215,25 $US par personne

    Prépayé

    10 mars 2025 - 16 mars 2025
    To commemorate this occasion, Valette will offer a special week-long menu, featuring 'best of' dishes from the past decade, each paired with wines from a different renowned Sonoma County winery. From Monday, March 10th to Sunday, March 16th, guests can enjoy a 4-course menu celebrating 10 Years of Valette ($95) or a 6-course “Best of the Best” menu ($175), with each day of the celebration showcasing one of the region’s exceptional wineries, including Jackson Family Wines, Silver Oak/Twomey, Jordan Winery, Aperture, Cirq/CHEV, Arista, and Williams Selyem. Featured wineries are as follows: Monday, March 10th: Jackson Family Wines Tuesday, March 11th: Silver Oak/Twomey Wednesday, March 12th: Jordan Winery Thursday, March 13th: Aperture Friday, March 14th: Cirq/CHEV Saturday, March 15th: Arista Sunday, March 16th: William Selyem 4 Course Menu Celebrating 10 Years of Valette $95 1st Course (choice of) House Made Charcuterie & Cheese House Made Mustards - Pickled Vegetables Orange Zest Olives or Hawaiian Ahi Poke Style Wakame – Soy Kombu Emulsion – Crispy Nori Warm Avocado or Organic Sonoma County Salad Warm Goat Cheese Fritter – Spiced Pecans Candied Apple or Shaved Truffles & Wagyu Beef Tartar Green Pepper Aioli – Jidori Egg – Focaccia Chip $25 Supplemental Charge 2nd Course (choice of) Fresh Lumaconi Pasta Green Garlic Pesto – Fava – Morel Mushrooms Nate’s Classic Bacon or Roasted Carrot Soup & Rabbit Torchon Creme Fraiche – Carrot Infused Snow Candied Fennel Seed or Day Boat Scallop en Croûte Shaved Fennel - Melted Leeks – Beurre Blanc White Sturgeon Caviar or Seared Hudson Valley ‘Toast' Preserved Fruit – Toasted Brioche – Pickled Shallot $25 Supplemental Charge 3rd Course (choice of) Dungeness Crab Stuffed Petrale Sole Cauliflower Mousseline - Fennel Pollen Baby Romanesco or Liberty Farm’s Duck Dou Smoked Breast - Thigh Roulade - Pickled Cherry Cocoa Nib or Prime New York Strip Loin Mushroom Fondue – Gremolata Marrow Bone Charred Chimichurri or 14oz Bone-In Fillet Mignon Shaved Truffles – Brown Butter Bearnaise $70 Supplemental Charge 4th Course (choice of) Bread, Butter and Jam Homemade Jam – Toasted Brioche Brown Butter Ice Cream or ItsNotA ‘Snickers Bar’ Deux Cocoa Tuille - Dark Chocolate Ganache Peanut Powder or Warm Almond Frangipane Vanilla Ice Cream – Marcona Almonds Apple Cider Reduction or Sonoma County Cheeses Candied Walnuts – Hectors Honey – Crusty Bread $15 Supplemental Charge 6 Course Best of the Best $175 Osetra Caviar Cured Egg Yolk – Buttermilk Brioche - Smoked Sturgeon – Crème Fraiche ~ Seared Hudson Valley ‘Toast' Preserved Fruit Compote – Toasted Brioche ~ Day Boat Scallop en Croûte Shaved Fennel - Melted Leeks - Caviar Champagne Beurre Blanc ~ Seaweed Roasted Maine Lobster Crispy Shallots – Cipollini Onions – Nate’s Bacon ~ Brown Butter Poached Filet Shaved Truffles – Brown Butter Bearnaise – Porcini Mushrooms ~ ItsNotA ‘Snickers Bar’ Deux Cocoa Tuille – Peanut Powder - Dark Chocolate & Ganache

Avis de 3 841 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,8Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,5Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Région de la baie de San Francisco

    Américaine contemporaine

  • Pays du Vin (Wine Country)

    Américaine contemporaine

3 841 avis
  1. Jill

    Vancouver

    11 avis

    5.0

    11 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    From the moment we arrived we were treated like valued guests. The service was excellent from all the staff. When my partner’s dish was served lukewarm it was whisked away - an interim ( delicious ) serving of soup was provided and a fresh plate was delivered. Presentation on the plates was very appealing and the dishes were flavourful. We could not manage dessert although we were presented some vegan gelato with a candle for the birthday boy. It was fresh, tasted like real fruit and was a lovely finale to an excellent dinner. We also enjoyed the "house wine" - Sauvignon Blanc and Pinot Noir. Both delicious. I had the duck - perfectly cooked to my liking and a tasty base of red rice, and perhaps pancetta. my partner had the vegan dish - squash - that was also tasty. We both enjoyed the organic greens salad to start. All in all - a wonderful experience - we would highly recommend this restaurant that goes above and beyond!

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  2. William

    Sacramento

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Went to Valette restaurant for the first time last night and came away very pleased. My wife and I ordered with the Trust the Chef's menu, which gave us the pleasure of sampling/sharing many courses...all of which were very appetizing, including the wine pairing. All servers were very pleasant and attentive. Cost is fairly expensive, but well worth it in my honest opinion. Will definitely go back when we're in town again. Recommended

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  3. Marc

    Detroit

    39 avis

    4.0

    39 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The patio was very nice and romantic. The he server was excellent and very concerned about if we liked the dinner

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  4. Paula

    Baie de San Fra

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We love Valette! Their warm welcome, attention to details, amazing service and food of course, are always spectacular! The entire dining experience is superb.

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  5. Janet

    VIP

    Baie de San Fra

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Great service, food was excellent. Everyone was accommodating and welcoming.

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  6. Kristie

    Baie de San Fra

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I had an amazing dinner here last Thursday evening with my husband celebrating my 50th Birthday. Every dish we had tasted absolutely amazing and was also beautifully presented. The staff did a few really nice things to make the evening even more special and memorable! I highly recommend Valette in Healdsburg.

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  7. Marilyn

    VIP

    Baie de San Fra

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    We’ve been dining at Vallette since it opened. We bring our visitors to this restaurant every time because it is always DELICIOUS. In addition, it is always CONSISTENT with high expectations and excellent quality of food.

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  8. Domin

    Baie de San Fra

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Everything was amazing! The Restaurant Week menu is fantastic. I really appreciated the recommendation to add on the Scallops en Croute. It was phenomenal!

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  9. Jon

    Baie de San Fra

    15 avis

    5.0

    15 avis

    Y est allé·e le 24 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Excellent meal, everything was delicious. Professional and attentive service. Highly recommend.

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  10. Davi

    VIP

    Baie de San Fra

    47 avis

    5.0

    47 avis

    Y est allé·e le 24 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Delicious food and excellent service! The scallops are a must for those who love scallops. The duck is fantastic!

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FAQ

Valette propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (707) 473-0946.

Le restaurant Valette est noté 4,8 étoiles par 3841 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00

Sélectionnez une heure

Réservé 34 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
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344 Center Street, 95448 Healdsburg, CA

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Numéro de téléphone
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Souper lun–jeu, dim 17:00–21:00 ven, sam 17:00–21:30
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Dustin Valette
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