Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de la baie de San Francisco
  4. Pays du Vin (Wine Country)
  5. Healdsburg
Valette, Healdsburg, CA
Primé

Valette

4.8
4,8
3808 avis
50 $ et plus
Américaine contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 24 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour déguster de bons vins
  • La perle du quartier
Américain contemporain : voilà ce que le comté de Sonoma a à offrir avec une élégance raffinée et de la simplicité. L'établissement montre ce que le comté a à offrir en s'appuyant sur un réseau incroyable d'agriculteurs et de producteurs artisanaux de la région. Les relations créées avec leurs fournisseurs leur offre l'opportunité de travailler avec les produits qui sont disponibles tout en jouissant d'une grande flexibilité pour changer le menu de façon hebdomadaire. L'établissement met un point d'honneur à offrir un service chaleureux et personnalisé fourni par des professionnels dévoués qui aiment ce qu'ils font. L'idée est que chaque client se sente comme s'il était invité chez des amis. La carte des vins est inspirée par l'histoire incroyable et la diversité de la région. Explorez les différents classiques préparés par les pionniers dont le dévouement a fait de la Californie du Nord une des régions viticoles les plus étonnantes du monde.

Commande en livraison ou à emporter

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Souper lun–jeu, dim 17:00–21:00 ven, sam 17:00–21:30
  • Numéro de téléphone
    (707) 473-0946
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Dustin Valette
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartier
    Healdsburg
  • Rue transversale
    North Street
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Terrasse, Terrasse, Vin

Expériences

  • Copy of Valentine's Day at Valette

    181,83 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 14 févr. 2025
    For Valentine's Day, Friday February 14th, 2025, Chefs Dustin Valette & Derek Mattern have created an extraordinary 5 Course Tasting Menu with two optional additions. 7 grams of Valette Caviar ($25), and 1/2 Roasted Maine Lobster ($41). Dinner is $135 per person plus tax and gratuity. Reservations for our indoor and outdoor dining spaces are available from 5:00pm to 9:30pm. Please note that the regular dinner menu will not be offered this evening. We do require a credit card number to pre-pay your Valentine's Day dinner. Should the need arise, cancellation may be made up to 72 hours prior to the reservation date and time. If the cancellation is made after that point, the charge is $135 per person, and will be charged to your credit card.

Avis de 3 808 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,8Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Région de la baie de San Francisco

    Américaine contemporaine

  • Pays du Vin (Wine Country)

    Américaine contemporaine

3 808 avis
  1. Garrett

    Baie de San Fra

    7 avis

    5.0

    7 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Phenomenon experience. Did the tasting menu with my wife and every plate was exceptional. Great value as well. Alfredo was terrific. Will be back soon!

    Cet avis est-il utile ?

  2. Annie

    VIP

    Virginie

    10 avis

    5.0

    10 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Our waiter Frank made our evening a true delight. His outgoing friendly manner made us feel instantly at home, and by the end of the night we felt very pampered and very satisfied. The food was delicious, and Frank helped steer us to wine and food pairings to make for a most memorable dining experience. Next time we are lucky enough to dine here we will definitely ask for Frank!

    Cet avis est-il utile ?

  3. Michael

    VIP

    Baie de San Fra

    11 avis

    5.0

    11 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Outstanding. Went for wife’s birthday they had everything set up for us. Food was amazing as always. Valette remains one of our most special and favorite places to go. Besides the food, cocktails and wine list are extensive

    Cet avis est-il utile ?

  4. Timothy

    New York

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Everything was just fantastic - terrific service from the whole staff and an exceptional meal. The Day Boat Scallop en Croute has a wonderful presentation and is to die for. My duck breast and my wife’s pork loin were cooked to perfection and the flavors were terrific. Alfredo wouldn’t let us say no to desert and treated us to the Bread Butter Jam and the Its not a Snickers Bar - both amazing. A beautiful bottle of Lando Russian River Pinot was a scrumptious delight. Highly recommend!

    Cet avis est-il utile ?

  5. Yvette

    VIP

    Baie de San Fra

    18 avis

    5.0

    18 avis

    Y est allé·e le 21 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Have been here a couple of times. We don’t live in the area, but have really enjoyed this restaurant when visiting. Good vibe, food, service, cocktails, and ambiance.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Bill

    VIP

    Montana

    10 avis

    5.0

    10 avis

    Y est allé·e le 21 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    A wonderful meal and the service is the best. You cannot find a better place.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Nicole

    Baie de San Fra

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 19 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing food and experience. Bob Valette visited our table - he is living his best life!

    Cet avis est-il utile ?

  8. Michael

    VIP

    Baie de San Fra

    17 avis

    5.0

    17 avis

    Y est allé·e le 19 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    My wife and I had dinner at the restaurant in mid January 2025. We were very pleased. We had early reservations (5:30) and were seated promptly. Service throughout the evening was excellent; the wait staff checked on us regularly and the courses were served timely. I had the pumpkin soup and it was exceptional. For our main courses, my wife had the pork loin and not only was it good sized, it was also well seasoned and tender. I had the trout with potatoes and it was cooked as I had requested. We shared a dessert (a snickers like concoction) and it topped off the meal. Noise level was fine although as the evening progressed, the restaurant became more crowded and the noise level increased. Not an inexpensive dinner but expected if one looked at the menu ahead of time. Well worth the visit.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Jennifer

    VIP

    Baie de San Fra

    66 avis

    5.0

    66 avis

    Y est allé·e le 18 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Had a superb dinner this time around--better than all our past visits, and all the past visits have been good, so don't get me wrong--it's just that this time everything was beyond good. Appetizer to share: Day Boat Scallops en Croute ~ Jack Herron’s Wild Fennel Pollen White Sturgeon Caviar – Champagne Beurre Blanc. **We have this EVERY time and it is always fantastic. EVERYONE should have this--it serves two. **Also, we hope they NEVER take it off the menu. Mains: Herb Crusted Mt Lassen Steelhead Trout ~ Babe Farms Mustard Frills, Prince of Orange Potatoes – Asparagus – Tarragon Oil – Sauce Béarnaise. First time ordering this, really enjoyed it. Highly recommend. Prime New York Strip Loin ~ Costeaux Sourdough, Potato Fondant – Gremolata Marrow Bone – Chimichurri – Panzanella Salad. Always very good (BTW, the salad that accompanies this dish is very good!) Dessert: Mountain Rose Apple Frangipane ~ Vanilla Ice Cream – Marcona Almonds - Vanilla Tuille – Apple Cider Reduction. YUM! Wine: Valette has their own wines and they are very good. We always have the Pinot Noir and the Sauvignon Blanc. Cocktails: Gin & (House Made) Tonic~ No.3 Gin, House Made Tonic. Very good! Twigs & Berries ~ Terrior gin, Green Chartreuse, Raspberry, Pineapple, Lime, Egg Whites. Interesting, and very good!

    Cet avis est-il utile ?

  10. Terri and Jeff

    VIP

    Denver

    28 avis

    5.0

    28 avis

    Y est allé·e le 17 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great ambience, food, and service! And always great to hang out with the Bob Valette over some vino!

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Valette propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (707) 473-0946.

Le restaurant Valette est noté 4,8 étoiles par 3808 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 24 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Valette

344 Center Street, 95448 Healdsburg, CA

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Rue transversale
    North Street
  • Quartier
    Healdsburg
  • Heures d'ouverture
    Souper lun–jeu, dim 17:00–21:00 ven, sam 17:00–21:30
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Dustin Valette
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Terrasse, Terrasse, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable