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Valette, Healdsburg, CA
Primé

Valette

4.8
4,8
3855 avis
50 $ et plus
Américaine contemporaine

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2 personnes
20:00
Réservé 20 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

À propos de ce restaurant

  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour déguster de bons vins
  • La perle du quartier
Américain contemporain : voilà ce que le comté de Sonoma a à offrir avec une élégance raffinée et de la simplicité. L'établissement montre ce que le comté a à offrir en s'appuyant sur un réseau incroyable d'agriculteurs et de producteurs artisanaux de la région. Les relations créées avec leurs fournisseurs leur offre l'opportunité de travailler avec les produits qui sont disponibles tout en jouissant d'une grande flexibilité pour changer le menu de façon hebdomadaire. L'établissement met un point d'honneur à offrir un service chaleureux et personnalisé fourni par des professionnels dévoués qui aiment ce qu'ils font. L'idée est que chaque client se sente comme s'il était invité chez des amis. La carte des vins est inspirée par l'histoire incroyable et la diversité de la région. Explorez les différents classiques préparés par les pionniers dont le dévouement a fait de la Californie du Nord une des régions viticoles les plus étonnantes du monde.

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Numéro de téléphone
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Souper lun–jeu, dim 17:00–21:00 ven, sam 17:00–21:30
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Dustin Valette

Expériences

  • 10 Year Anniversary Celebration

    116,85 $US - 215,25 $US par personne

    Prépayé

    10 mars 2025 - 16 mars 2025
    To commemorate this occasion, Valette will offer a special week-long menu, featuring 'best of' dishes from the past decade, each paired with wines from a different renowned Sonoma County winery. From Monday, March 10th to Sunday, March 16th, guests can enjoy a 4-course menu celebrating 10 Years of Valette ($95) or a 6-course “Best of the Best” menu ($175), with each day of the celebration showcasing one of the region’s exceptional wineries, including Jackson Family Wines, Silver Oak/Twomey, Jordan Winery, Aperture, Cirq/CHEV, Arista, and Williams Selyem. Featured wineries are as follows: Monday, March 10th: Jackson Family Wines Tuesday, March 11th: Silver Oak/Twomey Wednesday, March 12th: Jordan Winery Thursday, March 13th: Aperture Friday, March 14th: Cirq/CHEV Saturday, March 15th: Arista Sunday, March 16th: William Selyem 4 Course Menu Celebrating 10 Years of Valette $95 1st Course (choice of) House Made Charcuterie & Cheese House Made Mustards - Pickled Vegetables Orange Zest Olives or Hawaiian Ahi Poke Style Wakame – Soy Kombu Emulsion – Crispy Nori Warm Avocado or Organic Sonoma County Salad Warm Goat Cheese Fritter – Spiced Pecans Candied Apple or Shaved Truffles & Wagyu Beef Tartar Green Pepper Aioli – Jidori Egg – Focaccia Chip $25 Supplemental Charge 2nd Course (choice of) Fresh Lumaconi Pasta Green Garlic Pesto – Fava – Morel Mushrooms Nate’s Classic Bacon or Roasted Carrot Soup & Rabbit Torchon Creme Fraiche – Carrot Infused Snow Candied Fennel Seed or Day Boat Scallop en Croûte Shaved Fennel - Melted Leeks – Beurre Blanc White Sturgeon Caviar or Seared Hudson Valley ‘Toast' Preserved Fruit – Toasted Brioche – Pickled Shallot $25 Supplemental Charge 3rd Course (choice of) Dungeness Crab Stuffed Petrale Sole Cauliflower Mousseline - Fennel Pollen Baby Romanesco or Liberty Farm’s Duck Dou Smoked Breast - Thigh Roulade - Pickled Cherry Cocoa Nib or Prime New York Strip Loin Mushroom Fondue – Gremolata Marrow Bone Charred Chimichurri or 14oz Bone-In Fillet Mignon Shaved Truffles – Brown Butter Bearnaise $70 Supplemental Charge 4th Course (choice of) Bread, Butter and Jam Homemade Jam – Toasted Brioche Brown Butter Ice Cream or ItsNotA ‘Snickers Bar’ Deux Cocoa Tuille - Dark Chocolate Ganache Peanut Powder or Warm Almond Frangipane Vanilla Ice Cream – Marcona Almonds Apple Cider Reduction or Sonoma County Cheeses Candied Walnuts – Hectors Honey – Crusty Bread $15 Supplemental Charge 6 Course Best of the Best $175 Osetra Caviar Cured Egg Yolk – Buttermilk Brioche - Smoked Sturgeon – Crème Fraiche ~ Seared Hudson Valley ‘Toast' Preserved Fruit Compote – Toasted Brioche ~ Day Boat Scallop en Croûte Shaved Fennel - Melted Leeks - Caviar Champagne Beurre Blanc ~ Seaweed Roasted Maine Lobster Crispy Shallots – Cipollini Onions – Nate’s Bacon ~ Brown Butter Poached Filet Shaved Truffles – Brown Butter Bearnaise – Porcini Mushrooms ~ ItsNotA ‘Snickers Bar’ Deux Cocoa Tuille – Peanut Powder - Dark Chocolate & Ganache

Avis de 3 855 client·e·s

Avis sur le restaurant Valette de personnes qui y ont mangé. Basés sur les notes récentes.

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,8Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,5Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Région de la baie de San Francisco

    Américaine contemporaine

  • Pays du Vin (Wine Country)

    Américaine contemporaine

3 855 avis
  1. Chris

    Washington20 avis

    5.0

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    A great time celebrating the 10th anniversary of what I hope becomes a Healdsburg mainstay. The staff, the food, the service are all firing on all cylinders. A great team working to create an exceptional dining experience.

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  2. Utilisateur d'OpenTable VIP

    Baie de San Fra1 avis

    5.0

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Loved it. Everyone from owner to staff delightful.

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  3. Utilisateur d'OpenTable

    Baie de San Fra1 avis

    5.0

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I love Valette. My spouse and I go there at least twice a month because the food is amazing and most of all the staff always goes over and above to make sure you are taken care of while dining. Last night, we went to celebrate Valette's 10th year anniversary and had the 6-course dinner and I must say I wasn't disappointed once with any of the courses.

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  4. Fons

    Washington4 avis

    4.0

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    Party of 2. As required, paid upfront, including 20% service charge. Some dishes were very good (wagyu beef appetizer) some excellent (scallop, duck), others could have been better (crab in the sole was under-seasoned; serve more mature, more varied, and room temperature cheese in the surcharge cheese course). Portion sizes were small overall (and as good as the scallop was, it is on the menu as ‘scallops’, plural). Service inconsistent: half hour wait for reserved table; putting a splash of welcome wine at the table w/o checking preference (one of us is not a fan of Sauvignon Blanc); wine order at main course was forgotten - on reminder served ‘on the house’, but showed up on final check. Wine card offered good variety and good value. Meeting one of the owners just for a chat was very pleasant. We could grow fond of this restaurant if it would cure issues flagged - but they seem to have a forgiving clientele. We wish it well.

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  5. Nancy

    Baie de San Fra1 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We enjoyed a delicious dinner with the best service ♥️

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  6. KikiH VIP

    Sacramento9 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Valette has always been one of our favorite dining spots, and their 10-year celebration menu did not disappoint. As usual, the staff was outstanding, with the service feeling both attentive and personal. A special shoutout to Adrian—our go-to bartender—who never fails to elevate the experience. We always request to sit at the bar just to be in his care, and he made sure everything was perfect as always. The four-course menu was a well-curated journey of flavors, celebrating a decade of excellence. Each dish showcased the restaurant’s signature balance of creativity and quality ingredients. From the first bite to the last, it was clear why Valette has remained a staple for so long. Overall, the night was a testament to why we keep coming back—exceptional food, impeccable service, and an atmosphere that makes every visit feel special. Cheers to another decade of Valette!

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  7. LYNN

    Baie de San Fra1 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Service was very good. There were good reasonable wine selections by the glass. Scallop appetizer and Brussel sprouts side were my favorite! My husband had the duck which was delicious.

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  8. Mauricio

    Baie de San Fra3 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Fantastic experience! The service is excellent, and the food is delicious. The scallops are a must.

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  9. Tara VIP

    Baie de San Fra12 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Wow, wow wow! We did the tasting menu with wine tasting menu and it was amazing! The service was so personable!! They gave me a card for my birthday, which is a really nice touch! Highly recommend this restaurant

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  10. Jennifer VIP

    Philadelphie6 avis

    5.0

    Y est allé·e le 7 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The most amazingly delicious and unique tasting menu and wine pairing we’ve ever had! Wonderful staff, and we got to meet the owners’ father too :) A must try restaurant when in or near Healdsburg!!

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FAQ

Valette propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (707) 473-0946.

Le restaurant Valette est noté 4,8 étoiles par 3855 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
20:00
Réservé 20 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Valette

344 Center Street, 95448 Healdsburg, CA

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Numéro de téléphone
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Souper lun–jeu, dim 17:00–21:00 ven, sam 17:00–21:30
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Dustin Valette
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