Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Nouvelle-Orléans / Louisiane
  4. La Nouvelle-Orléans
  5. Mid-City / City Park
Toups Meatery, New Orleans, LA
Perle rare

Toups Meatery

De 31 $ à 50 $
Cajun

Effectuer une réservation

2 personnes
19:30
Réservé 25 fois aujourd'hui
  • Charmant
  • La perle du quartier
  • Adapté aux occasions spéciales
Situé à Cajun, le Toups Meatery est un restaurant contemporain servant une cuisine raffinée, du vin, des cocktails spéciaux, une vaste sélection de Bourbon et de charcuterie inspirée par les traditions familiales Louisiane profondes. Le chef Isaac Toups, qui représente la génération de chefs de Cajun, propose une approche raffinée moderne des plats rustiques. Cuisiner la nourriture qui est le plus proche de son cœur lui a valu des critiques élogieuses, notamment d'être récemment nominé demi-finaliste James Beard pour le meilleur chef du Sud en 2014 et en 2015. Le restaurant se trouve dans la belle ville de Mid City, près de City Park et du New Orleans Museum of Art.

Commande en livraison ou à emporter

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Isaac Toups

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Multi-James Beard Award-nominated chef and Louisiana native Issac Toups’s namesake restaurant is a celebration of all things meat. Like his mentor Emeril Lagasse, Toups gives Cajun classics a sophisticated spin with signature dishes like a double-cut pork chop with dirty rice and cane syrup gastrique. A rustic-chic space with a shaded plant-decked patio, pitch-perfect wines, and an extensive bourbon collection add to the lively vibe—just as a New Orleans restaurant should be.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Cajun, Créole/Cajun/du Sud des États-Unis
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam 11:00–15:00 dim 10:00–15:00 diner lun–ven 11:00–15:00 Cinq à sept lun–ven 15:00–17:00 Souper lun–jeu, dim 17:00–22:00 ven, sam 17:00–23:00
  • Numéro de téléphone
    (504) 252-4999
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Service traiteur
    We offer a wide range of catering options including whole roasted pigs, crawfish boils and oyster bars. Call for availability.
  • Installations pour l'événement privé
    We welcome you to explore our Private Dining options, perfect for any occasion.
  • Quartier
    Mid-City / City Park
  • Rue transversale
    Dumaine
  • Parking details
    We are located in a mostly residential area with lots of street parking in front and down the side of the restaurant.
  • Public transit
    Located right on the red streetcar line near City Park.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Avec vue, Bar complet, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Terrasse, Vin

Offres

  • Happy Hour Monday through Friday

    Plusieurs dates disponibles
    lun. - ven. - 15:00 - 16:30
    Daily cocktail specials for $7, Breakneck bottle offers at cost, $4 off all whiskey, $5 well spirits and draft beer, $6 wines by the glass, A selection of small plates such as $5 off our Meatery Boards, $5 cracklins, $6 veggie plates, $6 boudin balls, $7 house salad, $6 pork rillettes, one, two or three cheese boards for $5-$15, $18 crab claws and $6 smokey green pickled quail eggs.

Avis de 2 440 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,8Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4,5Rapport qualité-prix

BruitModéré

2 440 avis
  1. ryan

    New York

    4 avis

    3.0

    4 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Food was great but half of the dishes we ordered were super salty ruining the dish overall.

    Cet avis est-il utile ?

  2. micah

    Dallas

    2 avis

    3.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    This place is way overhyped. The oxtails were all fat, the couvillion was too heavy with very little seafood, the fried gizzards weren’t great and the duck was just eeeh! For almost $400, a benign server, and not so great drinks we will not be back.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Jeremy

    New York

    10 avis

    5.0

    10 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Everything was phenomenal! Love coming to Toups!! Maggie, our server was absolutely fabulous!! Will definitely be back! :)

    Cet avis est-il utile ?

  4. Lori

    VIP

    Louisiane

    46 avis

    5.0

    46 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing brunch we loved the pancake egg hash sausage skillet - it should be added to the menu. Great service and shout out to Thea and our waitress whose name I didn’t get. She was fun and friendly and just great. Toups never disappoints.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Gregory

    Louisiane

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Food was delicious and service was outstanding! We will definitely go back

    Cet avis est-il utile ?

  6. Barbara

    VIP

    Grand Boston

    8 avis

    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le 14 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    A delight from beginning to end! Don’t miss this - very worth the Uber ride

    Cet avis est-il utile ?

  7. Drew

    Chicago

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 13 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This was one of the best meals we’ve had in New Orleans in the last nine years!

    Cet avis est-il utile ?

  8. zahria

    Louisiane

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 10 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Everything was so delicious. We ordered the crispy turkey necks to start, chicken thighs, and oxtails. The turkey necks were fried perfectly, and the pepper jelly on it surprisingly worked really well with them. The chicken was falling off the bone and full of flavor. The oxtail was my least favorite of the night but still not bad at all (the gravy or jus was a little different). Tender. Serving sizes for everything were generous; we could’ve easily split one entree. We’ll be back!

    Cet avis est-il utile ?

  9. Dennis

    Louisiane

    3 avis

    3.0

    3 avis

    Y est allé·e le 8 décembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    .Unfortunately it didn’t hold up to the rating. We ordered the fried chicken sandwich with collard greens. The chicken was too heavily batter and the collard greens were not washed well (sandy). The homemade chips over fried , cold and not salted. Maybe it was just an off day or off dish.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Utilisateur d'OpenTable

    Raleigh

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 7 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food and our server was very knowledgeable and passionate about the menu which makes a dining experience even nicer.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Toups Meatery assure un service de livraison en partenariat avec Uber Eats. Toups Meatery propose également des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (504) 252-4999.

Le restaurant Toups Meatery est noté 4,7 étoiles par 2440 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:30
Réservé 25 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Toups Meatery

845 N Carrolton Ave, 70119 New Orleans, LA

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Dumaine
  • Quartier
    Mid-City / City Park
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam 11:00–15:00 dim 10:00–15:00 diner lun–ven 11:00–15:00 Cinq à sept lun–ven 15:00–17:00 Souper lun–jeu, dim 17:00–22:00 ven, sam 17:00–23:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Cajun, Créole/Cajun/du Sud des États-Unis
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    We are located in a mostly residential area with lots of street parking in front and down the side of the restaurant.
  • Public transit
    Located right on the red streetcar line near City Park.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Avec vue, Bar complet, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (504) 252-4999
  • Service traiteur
    We offer a wide range of catering options including whole roasted pigs, crawfish boils and oyster bars. Call for availability.
  • Installations pour l'événement privé
    We welcome you to explore our Private Dining options, perfect for any occasion.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable