Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Nouvelle-Orléans / Louisiane
  4. La Nouvelle-Orléans
  5. Mid-City / City Park
Toups Meatery, New Orleans, LA
Perle rare

Toups Meatery

De 31 $ à 50 $
Cajun

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 16 fois aujourd'hui
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Charmant
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
Situé à Cajun, le Toups Meatery est un restaurant contemporain servant une cuisine raffinée, du vin, des cocktails spéciaux, une vaste sélection de Bourbon et de charcuterie inspirée par les traditions familiales Louisiane profondes. Le chef Isaac Toups, qui représente la génération de chefs de Cajun, propose une approche raffinée moderne des plats rustiques. Cuisiner la nourriture qui est le plus proche de son cœur lui a valu des critiques élogieuses, notamment d'être récemment nominé demi-finaliste James Beard pour le meilleur chef du Sud en 2014 et en 2015. Le restaurant se trouve dans la belle ville de Mid City, près de City Park et du New Orleans Museum of Art.

Commande en livraison ou à emporter

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Isaac Toups

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Multi-James Beard Award-nominated chef and Louisiana native Issac Toups’s namesake restaurant is a celebration of all things meat. Like his mentor Emeril Lagasse, Toups gives Cajun classics a sophisticated spin with signature dishes like a double-cut pork chop with dirty rice and cane syrup gastrique. A rustic-chic space with a shaded plant-decked patio, pitch-perfect wines, and an extensive bourbon collection add to the lively vibe—just as a New Orleans restaurant should be.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Cajun, Créole/Cajun/du Sud des États-Unis
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam 11:00–15:00 dim 10:00–15:00 diner lun–ven 11:00–15:00 Cinq à sept lun–ven 15:00–17:00 Souper lun–jeu, dim 17:00–22:00 ven, sam 17:00–23:00
  • Numéro de téléphone
    (504) 252-4999
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Service traiteur
    We offer a wide range of catering options including whole roasted pigs, crawfish boils and oyster bars. Call for availability.
  • Installations pour l'événement privé
    We welcome you to explore our Private Dining options, perfect for any occasion.
  • Quartier
    Mid-City / City Park
  • Rue transversale
    Dumaine
  • Parking details
    We are located in a mostly residential area with lots of street parking in front and down the side of the restaurant.
  • Public transit
    Located right on the red streetcar line near City Park.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Avec vue, Bar complet, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Terrasse, Vin

Offres

  • Happy Hour Monday through Friday

    Plusieurs dates disponibles
    lun. - ven. - 15:00 - 16:30
    Daily cocktail specials for $7, Breakneck bottle offers at cost, $4 off all whiskey, $5 well spirits and draft beer, $6 wines by the glass, A selection of small plates such as $5 off our Meatery Boards, $5 cracklins, $6 veggie plates, $6 boudin balls, $7 house salad, $6 pork rillettes, one, two or three cheese boards for $5-$15, $18 crab claws and $6 smokey green pickled quail eggs.

Avis de 2 426 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,7Service
  • 4,5Atmosphère
  • 4,5Rapport qualité-prix

BruitModéré

2 426 avis
  1. Raymond

    Louisiane

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had great meals, smoked duck and oxtail. Everything was delicious and the service was excellent. Highly recommend Toups Meatery.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Utilisateur d'OpenTable

    Louisiane

    63 avis

    VIP
    5.0

    63 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Love this venue. Great food food and wonderful brunch vibes. Love that the family is invested and present. Thanks

    Cet avis est-il utile ?

  3. KatieM

    Washington

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 10 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Wonderful experience. The boudin balls were outstanding and everything else we ordered was delicious. The service was terrific and the atmosphere friendly.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Utilisateur d'OpenTable

    Dallas

    18 avis

    VIP
    5.0

    18 avis

    Y est allé·e le 3 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    We ent for brunch and as usual we were a bit early. They were just opening but were very gracious about seating us. We had the cheese trio, turkey necks, cracklings, and crab claws. Service was prompt. All of the food was very fresh and delicious. Can’t wait to go back. Definitely worth a repeat visit.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Utilisateur d'OpenTable

    Metro d'Atlanta

    1 avis

    VIP
    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 27 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The playlist alone earns a 5-star rating. The service and food on top of that blew my group away. 2 friends shared the pork chop and I could have easily shared as well. The chicken thighs were super juicy and the greens would have made my grandmother proud. Definitely get the cornbread and slather it with butter. A friend recommended Toups and my love for Isaac on Top Chef cemented making the reservation. The actual experience exceeded my expectations. Will def return.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Tessa

    Los Angeles

    4 avis

    VIP
    4.0

    4 avis

    Y est allé·e le 26 octobre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 2
    Food was def out of the box, a little too much for us. Server was somewhat friendly

    Cet avis est-il utile ?

  7. Lynn

    Metro d'Atlanta

    21 avis

    VIP
    5.0

    21 avis

    Y est allé·e le 20 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We always love to bring our friends Toups. We know that the food will be fantastic, the service will be great and we’ll have an amazing time. And today was no different. The beef hash was amazing.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Violet

    Louisiane

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 20 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I enjoyed visiting Toups Meatery. Loved the shrimp and grits. Also the cheese platter was very good. The airy restaurant was delightful. Our waiter was also very nice and explained the menu.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Brook

    Louisiane

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 19 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Always a great meal that is why I keep coming back for more

    Cet avis est-il utile ?

  10. Utilisateur d'OpenTable

    Las Vegas

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 19 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I’ve been wanting to eat here for a couple of years now and we finally made it happen. We couldn’t be happier with our experience — the food was stellar and the service was great! We can’t wait for our next trip to NOLA just so we can dine here!

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Toups Meatery assure un service de livraison en partenariat avec Uber Eats. Toups Meatery propose également des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (504) 252-4999.

Le restaurant Toups Meatery est noté 4,7 étoiles par 2426 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 16 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Toups Meatery

845 N Carrolton Ave, 70119 New Orleans, LA

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Dumaine
  • Quartier
    Mid-City / City Park
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam 11:00–15:00 dim 10:00–15:00 diner lun–ven 11:00–15:00 Cinq à sept lun–ven 15:00–17:00 Souper lun–jeu, dim 17:00–22:00 ven, sam 17:00–23:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Cajun, Créole/Cajun/du Sud des États-Unis
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    We are located in a mostly residential area with lots of street parking in front and down the side of the restaurant.
  • Public transit
    Located right on the red streetcar line near City Park.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Avec vue, Bar complet, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (504) 252-4999
  • Service traiteur
    We offer a wide range of catering options including whole roasted pigs, crawfish boils and oyster bars. Call for availability.
  • Installations pour l'événement privé
    We welcome you to explore our Private Dining options, perfect for any occasion.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable