Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. San Diego
  4. San Diego
  5. North Park
The Smoking Goat Restaurant, San Diego, CA

The Smoking Goat Restaurant

4.8
4,8
2634 avis
30 $ ou moins
Americaine Française

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 13 fois aujourd'hui
  • La perle du quartier
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Charmant
Le Smoking Goat Restaurant est un bistrot franco-californien primé situé au cœur de North Park, à San Diego. Inspiré par une cuisine européenne de la ferme à l'assiette et fort d'une formation culinaire reçue au Cordon Bleu Paris, le chef exécutif et propriétaire Fred Piehl marrie une cuisine française classique à l'abondance qu'offre San Diego, d'une manière rustique, mais raffinée, imaginative et sans prétention. Le Smoking Goat sert des soupers concoctés à partir d'ingrédients locaux de saison, cultivés de manière durable et biologique, et vous propose une expérience culinaire unique qui rappelle la campagne européenne. Ce restaurant met à votre disposition un vaste de choix de vins, bières, apéritifs et cocktails artisanaux soigneusement sélectionnés, provenant tant de l'ancien que du nouveau monde, Vous y trouverez toujours le meilleur accord mets et vins.

Commande en livraison ou à emporter

Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Americaine Française, Française / Américaine contemporaine, Française
  • Heures d'ouverture
    lun–jeu, dim 17:00–21:00 ven, sam 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (619) 955-5295
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Chef Fred Piehl
  • Service traiteur
    Please contact us if you are looking for divine French cuisine catered at your next event
  • Installations pour l'événement privé
    We offer both large party bookings for 12 people or more, as well as Partial and Full restaurant Buy Out options. All with beautiful 3-Course Menus.
  • Contact pour l'événement privé
    alex_fatoohi@piehlgroup.com: (619) 955-5295
  • Quartier
    North Park
  • Rue transversale
    Upas St
  • Parking details
    30th, Upas, 29th, and Myrtle are the best locations to find parking.
  • Public transit
    Bus stop at 30th street and Upas
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Chiens acceptés, Cocktails, Droit de bouchon, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin

Avis de 2 634 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,7Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

2 634 avis
  1. Fiona

    San Diego

    7 avis

    5.0

    7 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We ordered the cauliflower appetizer to share and it was delicious I wasn’t a fan of the cheese (mixed on)I believe it was a feta but not sure. Everyone else liked it. I had the duck entree and requested it cooked medium well and it was perfect! The bananas foster is killer good as is the crème brûlée!!!

    Cet avis est-il utile ?

  2. Peter

    San Diego

    2 avis

    4.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Overall, the experience was pleasant. The energy was high; the noise level was moderate; the service was good. It was an eclectic ambiance, approximating a European bistro, but a bit too crowded and noisy if you're looking to experience an intimate, romantic environment. This was our first time at the Smoking Goat, so can only judge the food based on our limited exposure. The pear salad was very good; the mussel appetizer was tasty; the wild mushroom linguine entree was rich, creamy and very good; the salmon entree, while having a generous filet of salmon was a disappointment. The fish was over cooked, resulting in a dry texture, lacking the succulent moistness expected when this fatty treasure is expertly prepared.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Monica

    Portland

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Delightful. Lovely ambiance and beautiful and tasty food. Very happy with our dinner.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Debra

    Comté d’Orange

    8 avis

    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le 18 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Dinner for 4 on Sunday was great, we ordered the salmon, two orders of pork chops and the chicken. The family raved about the food. It is great having a restaurant that has reliably great food and service quality when you want your evening to be seamless.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Cal

    San Diego

    4 avis

    4.0

    4 avis

    Y est allé·e le 17 novembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 3
    Enjoyed our meal but did not appreciate being sat in tent covered patio….cold! Would have liked to have been informed at time of reservation. Not quite the atmosphere expected for that price. Service is outstanding.

    Cet avis est-il utile ?

  6. ScottO

    San Diego

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 17 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We’ve been to The Smoking Goat numerous times over the years and we’ve never been disappointed. It’s pricey AF but it’s worth it. A great place for a special occasion or just to celebrate life, friends or family. The Escargot is always on point. I had the Duck this visit and it was delicious! The Steak Frites is always a winner if you love Truffle fries and a good steak. The Pork Chop was phenomenal this visit as well. The menu does change seasonally, but we’ve never had anything we didn’t like. The cocktails are equally complimentary. I recommend the French 75… so tasty I had 2. Adam was our server this time and he was flawless and very attentive to our needs.

    Cet avis est-il utile ?

  7. EstefaniaC

    San Diego

    9 avis

    VIP
    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le 17 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Some of the best food I’ve ever had! From the octopus, streak frites, prime rib special and the crème brûlée. Definitely coming back!

    Cet avis est-il utile ?

  8. Donna

    San Diego

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 14 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    What a lovely evening with my cousin; celebrating my Bday. The Turkey special was out of this world. Service was excellent. I was greeted with kindness and everything was very relaxing… perfect night out

    Cet avis est-il utile ?

  9. Mike

    San Diego

    4 avis

    VIP
    4.0

    4 avis

    Y est allé·e le 9 novembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Ambient sound level was good, easy to have a conversation. Full bar and good wine by the glass choices. Service was excellent. Food was rich, very French, but very good - nice portions. We started with the grilled octopus which was served with a nice arugula salad and a yummy sauce on the side. Dinner was the pork chop, very flavorful and cooked perfectly, and the mushroom linguine, also very well prepared

    Cet avis est-il utile ?

  10. Dale

    Dallas

    21 avis

    VIP
    5.0

    21 avis

    Y est allé·e le 5 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Alan welcomed us and helped us all evening as we had the most delicious pate, lovely cocktails, scallops and salmon…all superb!! And the amazing take on bananas foster was out of this world delicious!! Great evening!!!

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

The Smoking Goat Restaurant propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (619) 955-5295.

Le restaurant The Smoking Goat Restaurant est noté 4,8 étoiles par 2634 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 13 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour The Smoking Goat Restaurant

3408 30th St, 92104 San Diego, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Upas St
  • Quartier
    North Park
  • Heures d'ouverture
    lun–jeu, dim 17:00–21:00 ven, sam 17:00–22:00
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Americaine Française, Française / Américaine contemporaine, Française
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    30th, Upas, 29th, and Myrtle are the best locations to find parking.
  • Public transit
    Bus stop at 30th street and Upas
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Chef Fred Piehl
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Chiens acceptés, Cocktails, Droit de bouchon, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (619) 955-5295
  • Service traiteur
    Please contact us if you are looking for divine French cuisine catered at your next event
  • Installations pour l'événement privé
    We offer both large party bookings for 12 people or more, as well as Partial and Full restaurant Buy Out options. All with beautiful 3-Course Menus.
  • Contact pour l'événement privé
    alex_fatoohi@piehlgroup.com: (619) 955-5295
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable