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The Oregon Grille - The Oregon Grille, Hunt Valley, MD

The Oregon Grille

4.7
4,7
3105 avis
50 $ et plus
Steak

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 30 fois aujourd'hui
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Chic
  • Charmant
The Oregon Grille, un restaurant 4 étoiles récompensé six fois par le Mobile Guide Travel, est le premier steakhouse de la région. Il sert les meilleurs steaks vieillis à sec, des gros homards et des fruits de mer. Il possède une carte des vins hors pair, qui a été récompensée par le Wine Spectator. Niché en plein cœur du Maryland, un pays de chevaux, cet établissement n'est qu'à quelques kilomètres du centre-ville de Baltimore. Le personnel fait de chaque repas une occasion spéciale. Vous apprécierez les confortables banquettes en cuir, le bar en granit, les murs acajou foncé et la musique douce du piano. Dans l'une des quatre salles privées uniques, toutes ornées d'une cheminée, vous pourrez organiser un dîner de répétition, un repas de famille ou un événement d'entreprise mémorable. Que vous veniez pour un souper romantique, un dîner d'affaires, un repas en plein air, ou pour savourer des cocktails et un souper au bar, rendez-vous au restaurant The Oregon Grille, qui vous servira la cuisine la plus surprenante du pays.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Steak, Fruits de mer, Américaine
  • Heures d'ouverture
    Brunch dim 11:00–15:00 Repas du midi lun–sam 11:30–16:00 Souper lun–sam 17:00–23:00 dim 16:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (410) 771-0505
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Veste de préférence
  • Chef de cuisine
    Amanda Brennan
  • Installations pour l'événement privé
    Four unique dining rooms available, each with a fireplace, to accommodate groups of 10 to 50. Private deck off largest party room. Create your own menu, then wine and dine in style. Fulfill room provisions, and incur no room fee.
  • Quartier
    Hunt Valley
  • Rue transversale
    Beaver Dam Road
  • Parking details
    Free, on site, private parking lot.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Dîner au bar, Fin de soirée, Happy Hour, Non-fumeur, Salle privée, Terrasse, Vin, Zone de fumage extérieur

Avis de 3 105 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,7Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Baltimore / Maryland

    Steak

3 105 avis
  1. Steve VIP

    Baltimore1 avis

    3.0

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    My guests dinners were very good. Duck was excellent. The 18oz Prime bone in Ribeye was incredibly disappointing. Poor flavor, over cooked and tough. Texture was like a poor cut of sirloin.

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  2. Charles

    Washington3 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food. Great Service. Great Experience. I’d recommend.

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  3. Jamieat50

    Baltimore3 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    The managers on the second floor are very attentive. Talia and I can’t remember the other managers name were on point. They engaged my wife and I throughout the experience. Jayden did a great job of handling our service. Good energy. The food was awesome. My wife loved the fillet. Her fried lobster appetizer was a 10. I would highly recommend the baked oyster appetizer. The baked apple cheese cake dessert was very tasty. The only thing that fell short was the duck entree. The kale and duck confit accompanying the duck was awesome. I love duck breast but this wasn’t for everyone. People will want more for their dollar. Overall I will continue to recommend this restaurant to everyone.

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  4. Joy

    Philadelphie3 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    The food here is outstanding. Everything is fresh and flavorful. The very,very best crab cake I've ever had!! Nothing but crab no filler. don't like coleslaw but I ate their coleslaw. Delicious! Black truffle mac n cheese 🤤 If I ever have the opportunity I'll be back, for sure. Only downside it was loud. Live music and people talking loudly over the loud music. But that's minor, still 5 stars

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  5. Steve

    Baltimore5 avis

    5.0

    Y est allé·e le 2 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Consistently awesome.

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  6. Kurt VIP

    Baltimore7 avis

    5.0

    Y est allé·e le 2 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Jade provided a superb dining experience. From greeting to gratuity she was at the top of her game. The presentation and decadence of the entire meal is unmatched. The Oregon Grille is top notch dining!

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  7. ckwl

    Baltimore14 avis

    3.0

    Y est allé·e le 2 mars 2025

    1. Global 3
    2. Plats 1
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    Arrived a few minutes before our reservation and we were told that it would be a 20 minute wait. Went to the bar and ordered a drink and almost immediately were called back to the host stand to go to our table. Seemed really disorganized. Went upstairs to a table. Incredibly loud on the second floor. Waiter was quite good. Half chicken dish was inedible. Chicken was rubbery, and the potato dish was barely cooked. It was like eating raw sweet potato. The bus boy who asked if I wanted a box and I said definitely not. For something like $40 I would expect a chef to be able to turn out a decent piece of chicken and potato.

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  8. kyle

    Atlantic City4 avis

    5.0

    Y est allé·e le 1 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Food, ambience and service were exceptional. By far the best foie gras we have had. Also loved the butternut agnolotti and carrot cake. Service by Jade was the best as well. Will definitely be back!

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  9. Utilisateur d'OpenTable

    Baltimore4 avis

    2.0

    Y est allé·e le 1 mars 2025

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Honestly the restaurant is lovely and the staff attentive but the steaks were awful and soooo over peppered! Wow The appetizers and sides were…. meh The artichokes were sour and the broccolini was so over cooked. I wanted to like it ! At $450 for 4 persons it should be much better.

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  10. Robert VIP

    Washington18 avis

    5.0

    Y est allé·e le 28 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Amazing food, amazing service, amazing atmosphere. The only suggestion would be to turn down the singer and mic the piano properly.

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FAQ

Le restaurant The Oregon Grille est noté 4,7 étoiles par 3105 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 30 fois aujourd'hui
Google Map pour The Oregon Grille

1201 Shawan Road, 21030 Hunt Valley, MD

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Beaver Dam Road
  • Quartier
    Hunt Valley
  • Heures d'ouverture
    Brunch dim 11:00–15:00 Repas du midi lun–sam 11:30–16:00 Souper lun–sam 17:00–23:00 dim 16:00–22:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Steak, Fruits de mer, Américaine
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Veste de préférence
  • Parking details
    Free, on site, private parking lot.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Amanda Brennan
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Dîner au bar, Fin de soirée, Happy Hour, Non-fumeur, Salle privée, Terrasse, Vin, Zone de fumage extérieur
  • Numéro de téléphone
    (410) 771-0505
  • Installations pour l'événement privé
    Four unique dining rooms available, each with a fireplace, to accommodate groups of 10 to 50. Private deck off largest party room. Create your own menu, then wine and dine in style. Fulfill room provisions, and incur no room fee.
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