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The Oregon Grille - The Oregon Grille, Hunt Valley, MD

The Oregon Grille

4.7
4,7
3085 avis
50 $ et plus
Steak

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 30 fois aujourd'hui
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Chic
  • Romantique
The Oregon Grille, un restaurant 4 étoiles récompensé six fois par le Mobile Guide Travel, est le premier steakhouse de la région. Il sert les meilleurs steaks vieillis à sec, des gros homards et des fruits de mer. Il possède une carte des vins hors pair, qui a été récompensée par le Wine Spectator. Niché en plein cœur du Maryland, un pays de chevaux, cet établissement n'est qu'à quelques kilomètres du centre-ville de Baltimore. Le personnel fait de chaque repas une occasion spéciale. Vous apprécierez les confortables banquettes en cuir, le bar en granit, les murs acajou foncé et la musique douce du piano. Dans l'une des quatre salles privées uniques, toutes ornées d'une cheminée, vous pourrez organiser un dîner de répétition, un repas de famille ou un événement d'entreprise mémorable. Que vous veniez pour un souper romantique, un dîner d'affaires, un repas en plein air, ou pour savourer des cocktails et un souper au bar, rendez-vous au restaurant The Oregon Grille, qui vous servira la cuisine la plus surprenante du pays.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Steak, Fruits de mer, Américaine
  • Heures d'ouverture
    Brunch dim 11:00–15:00 Repas du midi lun–sam 11:30–16:00 Souper lun–sam 17:00–23:00 dim 16:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (410) 771-0505
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Veste de préférence
  • Chef de cuisine
    Amanda Brennan
  • Installations pour l'événement privé
    Four unique dining rooms available, each with a fireplace, to accommodate groups of 10 to 50. Private deck off largest party room. Create your own menu, then wine and dine in style. Fulfill room provisions, and incur no room fee.
  • Quartier
    Hunt Valley
  • Rue transversale
    Beaver Dam Road
  • Parking details
    Free, on site, private parking lot.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Dîner au bar, Fin de soirée, Happy Hour, Non-fumeur, Salle privée, Terrasse, Vin, Zone de fumage extérieur

Avis de 3 085 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,7Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Baltimore / Maryland

    Steak

  • Banlieue de Baltimore

    Les plus réservés

3 085 avis
  1. Juwan

    Baltimore

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The server was great and the food was wonderful! I only give a 4 for value because you could get great quality food at a lower price, but part of the price is also the quality of service which is top level.

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  2. Sabrina

    Raleigh

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    First time at this restaurant & it was a GREAT experience. From entering the place to leaving 10 out 10 from every single staff member. Food was amazing as well! We will def be going back!

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  3. Don

    Baltimore

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food, drink and service. Medium steak was slightly undercooked but still delicious.

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  4. karol

    Baltimore

    3 avis

    2.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 2
    2. Plats 1
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    The food (octopus, pork chops, swordfish, mushrooms) were terrible— unbelievably salty; pork shops, octopus, swordfish very, very dry, tough, and salty. Very disappointing evening. We don’t think we can go to Oregon Grille on a high volume night. Just terrible. The service was good and the ambiance was good, but all the food was absolutely miserable.

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  5. Michael

    Washington

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food was fairly good. Not sure if the quality matched the price, however. The seats and the table that we were at was very small. The service was outstanding, as usual. And the rose at the end of the meal was a nice touch. I was a bit disappointed that they offered a Valentine 's Day menu as of a week ago, but wound up pulling it day of, in favor of their regular menu.

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  6. Richard

    Baltimore

    21 avis

    5.0

    21 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Great service and delicious food. Upstairs was a bit louder than we would have liked but it was full. Very expensive but dry-aged prime cowboy ribeye and delmonico Steak were very flavorful and cooked perfectly. We continue to return to one of the best restaurants in Baltimore county!

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  7. Patrick

    Baltimore

    8 avis

    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    It had been a while since we had dined here. Only the second time since they renovated and reopened. While it isn't quite as fancy as before, the food remains good. A few items are off the menu (a good spinach salad for starters) the menu remains strong. We both had steaks which were cooked as requested. We had a great meal.

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  8. Jenny

    Baltimore

    4 avis

    2.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 2
    2. Plats 1
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    Our dinner was extremely disappointing. Our server was very sweet but didn't come around often and forgot when we asked for something. There was a hair in the salad. The lobster was chewy and crunchy. Crab legs were so rubbery. Tasted as if it was microwaved. The plating was terrible. Crunchy lobster just thrown on top of the steak. No butter. The cap steak was awesome as were the whipped potatoes. That was the highlight of our meal.

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  9. Jeffrey

    Baltimore

    21 avis

    5.0

    21 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    My wife and I went for an early Valentine's Day dinner. We had a great time. All our drinks and food were delicious and well prepared. The service was fantastic. We would highly recommend The Oregon Grille to anyone who is looking for a nice dinner out just because or to celebrate!

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  10. Joy

    Baltimore

    35 avis

    5.0

    35 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent food and service. We sat in the bar because I find the bar to be quieter than the main dining room.

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FAQ

Le restaurant The Oregon Grille est noté 4,7 étoiles par 3085 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 30 fois aujourd'hui
Google Map pour The Oregon Grille

1201 Shawan Road, 21030 Hunt Valley, MD

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Beaver Dam Road
  • Quartier
    Hunt Valley
  • Heures d'ouverture
    Brunch dim 11:00–15:00 Repas du midi lun–sam 11:30–16:00 Souper lun–sam 17:00–23:00 dim 16:00–22:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Steak, Fruits de mer, Américaine
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Veste de préférence
  • Parking details
    Free, on site, private parking lot.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Amanda Brennan
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Dîner au bar, Fin de soirée, Happy Hour, Non-fumeur, Salle privée, Terrasse, Vin, Zone de fumage extérieur
  • Numéro de téléphone
    (410) 771-0505
  • Installations pour l'événement privé
    Four unique dining rooms available, each with a fireplace, to accommodate groups of 10 to 50. Private deck off largest party room. Create your own menu, then wine and dine in style. Fulfill room provisions, and incur no room fee.
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