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The Cottage, Westport, CT

The Cottage

4.7
4.7
1582 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Charmant
  • La perle du quartier
Le Cottage est le nouveau restaurant du chef Brian Lewis, accueillant et chaleureux, il se distingue par son attachement à la communauté locale et l'influence des artisans fermiers et agriculteurs de la région. La cuisine américaine créative du chef Brian a inspiré des plats maison associant des cultures et des techniques du monde entier. Les spécialités, les vins et les cocktails originaux siéent parfaitement à l'accueil chaleureux et au cadre confortable. Pour un moment mémorable, ce restaurant privilégie les meilleurs ingrédients de saison issus de productions reconnues.

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2 personnes

21:30


Réservé 31 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Américaine, De la ferme à la table
  • Heures d'ouverture
    ven, sam 17:00–21:30 Brunch dim 11:30–14:00 Souper mar–jeu 17:00–21:00 dim 17:30–20:30
  • Numéro de téléphone
    (203) 557-3701
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Brian Lewis
  • Service traiteur
    Off-site catering is available.
  • Installations pour l'événement privé
    Exclusive use of The Cottage can be arranged for either breakfast, lunch or dinner events every day of the week. Seated events, with several menu options are available for up to 40 guests Cocktail Reception – we can accommodate up to 50 guests for standing cocktail receptions, with heavy passed hors d’oeuvres
  • Quartier
    Westport
  • Rue transversale
    Imperial Ave
  • Infos de stationnement
    Stationnement privé
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin

Avis de 1 582 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,7Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Fairfield

    Américaine contemporaine

1 582 avis
  1. Gigi

    Londres

    28 avis

    VIP
    3.0

    28 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Scallop Ceviche and Bao Buns both great starters. Highly recommend the Bao Buns. Pork loin was good but a little blah. The two little pieces of pork belly that accompanied it were very good. The loin needed a sauce I think. My wife had the Salmon which she thought was very good but she thought it would've accompanied by sun chokes since that was the was the way the menu read, but in fact the sunchoke was ground on the top of the fish to presumably flavor the salmon. However, the failing that set me off was the temperature of the glasses of red wine I had. I first ordered a Nebbiolo that was served at a temperature that was at least 80 degrees. It was $18 a glass. I asked that it be taken back and chilled to maybe 68 or 70 degrees. When it came back, it was chilled to maybe 76 degrees. The next glass was a Chateauneuf du Pape at $25 a glass. It was again as warm as the Nebbiolo when first served.the server asked if I wanted it sent back to be chilled but I declined. I stress that I do not chill my red wines at home other than storing the better wines at 55 degrees , but I always let them warm to 65 or 70 before drinking. I have no idea what the bartender was thinking. But you can't serve red wines at 80 plus degrees when dinner for 2 costs $350 with tip. This is a highly rated restaurant but I won't be back anytime soon.

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  2. Utilisateur d'OpenTable

    New York

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 17 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Excellent food & cocktails.

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  3. Utilisateur d'OpenTable

    Los Angeles

    19 avis

    VIP
    5.0

    19 avis

    Y est allé·e le 16 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Always amazing! The chef truly makes creative and delicious apps/ entrees. Amazing drinks as well. Cheers to the bartender!

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  4. markR

    New York

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le 14 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Celebrated 25 wedding anniversary here. Service and food were amazing. The flavors were mind boggling good. While this restaurant is expensive, it’s worth every penny. It was a bit warm inside for a hot summer night Ac could have been better.

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  5. Utilisateur d'OpenTable

    Austin

    8 avis

    VIP
    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le 12 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Outstanding in every way. Brilliant food presentation. And, they brought back spicy broccoli & squid!

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  6. Utilisateur d'OpenTable

    New York

    15 avis

    VIP
    5.0

    15 avis

    Y est allé·e le 5 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great dining experience, food was amazing! Can’t wait to come back.

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  7. MsJessicaB

    New York

    28 avis

    VIP
    5.0

    28 avis

    Y est allé·e le 3 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food is always delicious, we always feel well taken care of. A lovely dining experience.

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  8. Jackfoodie

    New York

    98 avis

    VIP
    4.0

    98 avis

    Y est allé·e le 29 juin 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Always enjoyable. Creative menu with tastefully prepared food. Tried some new items which were very good. As regulars would like more frequent menu updates. Outside nice during these early summer days.

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  9. Clementinetangerine

    Grand Boston

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 28 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I loved this restaurant. The food was wonderful, my favorite being the octopus. The service was attentive but not overbearing and the decor is truly lovely. Even the music playing was great and the correct volume. I’d go often if I lived locally.

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  10. billa

    Chicago

    10 avis

    VIP
    5.0

    10 avis

    Y est allé·e le 26 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Absolutely the best good choice and preparation in Westport! Service is outstanding!

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FAQ

The Cottage propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (203) 557-3701.

Le restaurant The Cottage est noté 4.7 étoiles par 1582 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

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2 personnes

21:30


Réservé 31 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour The Cottage

256 Post Rd East, 06880 Westport, CT

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Imperial Ave
  • Quartier
    Westport
  • Heures d'ouverture
    ven, sam 17:00–21:30 Brunch dim 11:30–14:00 Souper mar–jeu 17:00–21:00 dim 17:30–20:30
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Américaine, De la ferme à la table
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Infos de stationnement
    Stationnement privé
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Brian Lewis
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (203) 557-3701
  • Service traiteur
    Off-site catering is available.
  • Installations pour l'événement privé
    Exclusive use of The Cottage can be arranged for either breakfast, lunch or dinner events every day of the week. Seated events, with several menu options are available for up to 40 guests Cocktail Reception – we can accommodate up to 50 guests for standing cocktail receptions, with heavy passed hors d’oeuvres
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