Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Comté d’Orange
  4. Nord du Comté d'Orange
  5. Fullerton
The Cellar - Fullerton CA, Fullerton, CA

The Cellar - Fullerton CA

4.7
4,7
3431 avis
50 $ et plus
Americaine Française

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 26 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Romantique
  • Charmant
En 1969, des artisans d'art de Disneyland ont créé ce lieu de rendez-vous romantique dans la cave de l'ancien California Hotel. La cave est le cadre idéal pour une soirée gastronomique intime et romantique. Les clients peuvent s'y retrouver pour déguster une cuisine française raffinée, confortablement assis dans des fauteuils aux dossiers de velours rembourrés dans un cuir riche et moelleux et dans un cadre intimement éclairé. Conviviale et confortable, l'élégante salle à manger est structurée autour d'arches et de murs au style semblable à celui d'une cave, le tout décoré avec des fûts de vin et des lanternes d'argent. L'excellence culinaire se combine avec des ingrédients frais et fins préparés pour obtenir une version légère de cuisine française.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Americaine Française, Française contemporaine, Française / Américaine contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Cinq à sept Quotidiennement 16:00–18:00 Bar and Lounge lun–jeu, dim 16:00–23:00 ven, sam 16:00–00:00 Souper lun–jeu, dim 17:00–20:30 ven, sam 17:00–21:30
  • Numéro de téléphone
    (714) 525-5682
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Scott Rosales
  • Service traiteur
    The Cellar is the premium catering vendor for The Villa Del Sol. If you are interested in having The Cellar host your event, please email chefscott@cellardining.com
  • Installations pour l'événement privé
    Enjoy our intimate main dining space, secluded Grotto area, or our upstairs private room surrounded by wine from the decades. Dining with intentionality.
  • Quartier
    Fullerton
  • Rue transversale
    Harbor & Wilshire Blvd. We are located downstairs on the North Side
  • Parking details
    There is plenty of Free parking in the general area. Please know Wilshire is partially closed. From Harbor Blvd., please head West on Amerige, turn right on Malden, then right on Wilshire to park near the restaurant.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Végane, Vin

Expériences

  • Thanksgiving Dinner

    114,96 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 28 nov. 2024
    Join us for our annual Thanksgiving Day Dinner! We will be offering a 3 course prefix menu. With multiple options for each course. We look forward to you joining us in giving thanks and celebrating all that we have! PLEASE NOTE: There will be a 2-Hour dining limit.
    Thanksgiving Dinner photo
  • Holiday Wine Sale

    40,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 30 nov. 2024
    This 'Try Before You Buy' Wine Sale is brought to you by the same vendors who supply us with one of a kind and limited wines. For this event we will be offering tasters of a wide array of domestic and international wines tailored to what our guests love. This event also includes a custom made cheese and charcuterie board available for all those who attend.
    Holiday Wine Sale photo
  • Silver Oak Wine Dinner

    195,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 5 déc. 2024
    Join us for an exclusive wine dinner featuring Silver Oak Wines on Thursday, December 5th at 6:00 PM. Delight in a carefully crafted four-course menu, expertly paired with exceptional wines. Begin with a velvety Mushroom Cream Soup, paired with the 2020 Soda Canyon Ranch “Timeless” Red Blend. Savor Dry Aged Duck Breast with Cherry Reduction and King Trumpet Mushrooms, complemented by the 2019 Silver Oak “Alexander Valley” Cabernet. Indulge in a Creekstone Ribeye served with Aged Cheddar Mashed Potatoes and Red Wine Demi-Glace, paired with the 2018 Silver Oak “Napa Valley” Cabernet. Conclude with a rich Dark Chocolate Lava Cake alongside the 2022 Twomey “Anderson Valley” Pinot Noir. *Must be 21+ To Attend *Menu Subject To Change
    Silver Oak Wine Dinner photo

Avis de 3 431 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,8Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Comté d’Orange

    Romantique

  • Nord du Comté d'Orange

    Meilleur service

  • Nord du Comté d'Orange

    Meilleure atmosphère

  • Nord du Comté d'Orange

    Romantique

3 431 avis
  1. Alwin

    Comté d’Orange

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Noise level in a full restaurant - impressive! First visit and we will be back for sure. Parking is a BIG problem!

    Cet avis est-il utile ?

  2. Janet

    Comté d’Orange

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing food and service. It was our 2nd time there and everyone really enjoyed their food all the way to the dessert. The servers were professional and courteous and friendly.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Claire

    Chicago

    9 avis

    VIP
    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The cocktails are outstanding. Try one of the specials. I've been very happy both times that I have. My partner and I tried the vanilla soufflé with the seasonal blueberry anglaise. It was amazing! Honestly the best soufflé I've ever had. You need to try it.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Claire

    Los Angeles

    9 avis

    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had a great time. The restaurant was decorated for Halloween and they had cocktails to match. Very fun and tasty experience.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Vienna

    Los Angeles

    9 avis

    4.0

    9 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food overall is great but the duck confit dish was really salty. it was only one dish that was disappointing. The rest of them were really great

    Cet avis est-il utile ?

  6. Jared

    Portland

    8 avis

    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le 24 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food is amazing. The service is amazing. I don’t know what else to say other than try and be impressed. Very hard to find this type of ambience and service these days. This place exceeds expectations.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Bertha

    Los Angeles

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 21 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Beautiful, unique place! The drinks are amazing as is the food. The service was outstanding!

    Cet avis est-il utile ?

  8. Utilisateur d'OpenTable

    Comté d’Orange

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 20 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I have been wanting to have dinner at The Cellar for a few years and finally made a reservation for a birthday celebration. This was the best dining experience I ever had. Everything from the ambiance, to the service, quality of food and craft cocktails was fantastic. The 18oz Creekstone New York steak was hands-down the best steak I have ever had. Our waiter, Loren, was fantastic and had excellent recommendations. I cannot wait to return! What a gem!

    Cet avis est-il utile ?

  9. Michael

    Comté d’Orange

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 19 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Wonderful dining experience, server was attentive but not overbearing. The food was amazing! If you plan on going, don’t forget to ask about the nightly specials for both drink and food. Will definitely be returning.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Jaci

    Comté d’Orange

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 19 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It was our anniversary, so we decided it was time to finally try The Cellar and chateaubriand. Oh. My. Goodness. Everything was amazing. My dirty martini was the best. My husband had the brush fire. Very good. The complimentary bread basket was so good. The service was fantastic. They carve the chateaubriand tableside, which is awesome. The meal was incredible. We had the vanilla souffle with coffee sauce for dessert and the give us a complimentary creme brulee which was amazing. The only negative was that I left my doggie bag at the table. Lol.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant The Cellar - Fullerton CA est noté 4,7 étoiles par 3431 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 26 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour The Cellar - Fullerton CA

305 North Harbor Blvd, 92832 Fullerton, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Harbor & Wilshire Blvd. We are located downstairs on the North Side
  • Quartier
    Fullerton
  • Heures d'ouverture
    Cinq à sept Quotidiennement 16:00–18:00 Bar and Lounge lun–jeu, dim 16:00–23:00 ven, sam 16:00–00:00 Souper lun–jeu, dim 17:00–20:30 ven, sam 17:00–21:30
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Americaine Française, Française contemporaine, Française / Américaine contemporaine
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    There is plenty of Free parking in the general area. Please know Wilshire is partially closed. From Harbor Blvd., please head West on Amerige, turn right on Malden, then right on Wilshire to park near the restaurant.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Scott Rosales
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (714) 525-5682
  • Service traiteur
    The Cellar is the premium catering vendor for The Villa Del Sol. If you are interested in having The Cellar host your event, please email chefscott@cellardining.com
  • Installations pour l'événement privé
    Enjoy our intimate main dining space, secluded Grotto area, or our upstairs private room surrounded by wine from the decades. Dining with intentionality.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable