Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Comté d’Orange
  4. Nord du Comté d'Orange
  5. Fullerton
The Cellar - Fullerton CA, Fullerton, CA

The Cellar - Fullerton CA

4.7
4,7
3458 avis
50 $ et plus
Americaine Française

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 28 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Charmant
  • Romantique
En 1969, des artisans d'art de Disneyland ont créé ce lieu de rendez-vous romantique dans la cave de l'ancien California Hotel. La cave est le cadre idéal pour une soirée gastronomique intime et romantique. Les clients peuvent s'y retrouver pour déguster une cuisine française raffinée, confortablement assis dans des fauteuils aux dossiers de velours rembourrés dans un cuir riche et moelleux et dans un cadre intimement éclairé. Conviviale et confortable, l'élégante salle à manger est structurée autour d'arches et de murs au style semblable à celui d'une cave, le tout décoré avec des fûts de vin et des lanternes d'argent. L'excellence culinaire se combine avec des ingrédients frais et fins préparés pour obtenir une version légère de cuisine française.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Americaine Française, Française contemporaine, Française / Américaine contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Cinq à sept Quotidiennement 16:00–18:00 Bar and Lounge lun–jeu, dim 16:00–23:00 ven, sam 16:00–00:00 Souper lun–jeu, dim 17:00–20:30 ven, sam 17:00–21:30
  • Numéro de téléphone
    (714) 525-5682
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Scott Rosales
  • Service traiteur
    The Cellar is the premium catering vendor for The Villa Del Sol. If you are interested in having The Cellar host your event, please email chefscott@cellardining.com
  • Installations pour l'événement privé
    Enjoy our intimate main dining space, secluded Grotto area, or our upstairs private room surrounded by wine from the decades. Dining with intentionality.
  • Quartier
    Fullerton
  • Rue transversale
    Harbor & Wilshire Blvd. We are located downstairs on the North Side
  • Parking details
    There is plenty of Free parking in the general area. Please know Wilshire is partially closed. From Harbor Blvd., please head West on Amerige, turn right on Malden, then right on Wilshire to park near the restaurant.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Végane, Vin

Expériences

  • New Years Eve Dinner *Tax & Gratuity Included

    159,69 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 31 déc. 2024
    Join us for our annual New Years Eve Dinner! We will be offering a four course meal, with choices for each course. A champagne split will be included with each reservation as well! **PLEASE NOTE: PRICE INCLUDES TAX AND GRATUITY
    New Years Eve Dinner *Tax & Gratuity Included photo

Avis de 3 458 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,8Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Comté d’Orange

    Romantique

  • Nord du Comté d'Orange

    Meilleure atmosphère

  • Nord du Comté d'Orange

    Romantique

3 458 avis
  1. Alex

    Los Angeles

    26 avis

    4.0

    26 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Good food overall with excellent service. An excellent choice for special occasions.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Daniel

    San Diego

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    A quiet, romantic atmosphere and the food never disappoint. The lobster bisque is the best I ever had.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Andrew

    Comté d’Orange

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Phenomenal restaurant for a special occasion. Their cocktails are handcrafted, seasonal and on the strongside. For the first round we opted for their Mai tai made with aged rum. It’s $45 but pretty amazing! The lobster bisque is truly the best soup I’ve ever had. For the main entree the wife and I shared their Chateaubrand (20 oz. Filet Mignon, cut and served table side) and it was also the best filet I’ve ever had. We finished off our meal with an old fashioned and a large vanilla soufflés with grand marnier. Our soufflé was slightly over cooked however I won’t hold it against them as I’ve had it before here and it was perfect (accidents happen). Last but not least our server Jocelyn provided excellent service and we appreciated her attentiveness and suggestions. If you have a special day coming up or just a fan of the finer things in life, I highly suggest visiting the cellar!

    Cet avis est-il utile ?

  4. Luci

    Comté d’Orange

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had an awesome experience and the service was fantastic! We will be back!

    Cet avis est-il utile ?

  5. Lourdes

    Comté d’Orange

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 21 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This was our first visit and we were happy with the service and the ambiance was really good!

    Cet avis est-il utile ?

  6. Terry

    Comté d’Orange

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le 16 décembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 5
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    The meat and potatoes were amazing, but what’s with the “salad”. It was all purple cabbage!! Bitter and horrible. Did they think we wouldn’t notice that it contained no lettuce because it’s so dark?? 🤣. Our server was strange, like most of the clientele. I felt like we were in West Hollywood. Our 25th wedding anniversary and we had to share the crème brûlée. Kinda chintzy. But overall the food was good. Thank you. Parking is a nightmare.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Russ

    San Diego

    2 avis

    4.0

    2 avis

    Y est allé·e le 15 décembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    The food and cocktails were very good. Very cool setting. We were seated and ordered cocktails. We were not offered menus until sitting 45 and then mains came out about 45 minutes later. The dessert menu was presented before the mains arrived. It was explained that the soufflé would need 30 minutes to bake. However we then felt rushed through dessert and then we were told they needed the table and we had to leave. We were there just over two hours and told we needed to leave at 8:35. Nobody was waiting and various open tables. Very disappointed after spending $500. 

    Cet avis est-il utile ?

  8. Alice

    New York

    8 avis

    3.0

    8 avis

    Y est allé·e le 15 décembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This restaurant is certainly out of the ordinary. The main dinning room is in the basement of a historical building. The Celler looks like a cave. The service was excellent. However, my date ordered the NY steak which he enjoyed except for the presentation. It is serviced pre-sliced. He did not care for that. Also, french fries were merely sliced potatoes. I did not care for my salmon. The dish was too sweet.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Chris

    Los Angeles

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le 14 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great experience with a very professional and friendly food server! Food was excellent - Fillet and short ribs are highly recommended. The 10oz Fillet looked larger than 10oz which was a nice surprise! Food was all delivered to the table with serving domes keeping it all warm. They then had multiple food servers pull the domes simultaneously for a great presentation. Only area I was a bit less impressed with was the souffle dessert. Ordered the vanilla base with blueberry topping -- I think the chocolate would have been better! Our second time visiting this establishment and will definitely be going again for dinner!

    Cet avis est-il utile ?

  10. Ramil

    Los Angeles

    5 avis

    4.0

    5 avis

    Y est allé·e le 12 décembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Food was delicious, especially the bone marrow appetizer. Cocktails were also very good, but the service is exemplary.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant The Cellar - Fullerton CA est noté 4,7 étoiles par 3458 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 28 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour The Cellar - Fullerton CA

305 North Harbor Blvd, 92832 Fullerton, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Harbor & Wilshire Blvd. We are located downstairs on the North Side
  • Quartier
    Fullerton
  • Heures d'ouverture
    Cinq à sept Quotidiennement 16:00–18:00 Bar and Lounge lun–jeu, dim 16:00–23:00 ven, sam 16:00–00:00 Souper lun–jeu, dim 17:00–20:30 ven, sam 17:00–21:30
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Americaine Française, Française contemporaine, Française / Américaine contemporaine
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    There is plenty of Free parking in the general area. Please know Wilshire is partially closed. From Harbor Blvd., please head West on Amerige, turn right on Malden, then right on Wilshire to park near the restaurant.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Scott Rosales
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (714) 525-5682
  • Service traiteur
    The Cellar is the premium catering vendor for The Villa Del Sol. If you are interested in having The Cellar host your event, please email chefscott@cellardining.com
  • Installations pour l'événement privé
    Enjoy our intimate main dining space, secluded Grotto area, or our upstairs private room surrounded by wine from the decades. Dining with intentionality.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable