The Belvedere at The Peninsula Beverly Hills
4.8
1270 avis
50 $ et plus
Européenne contemporaine
Effectuer une réservation
2 personnes
8 oct. 2024
19:00
Des expériences sont disponibles.
- Adapté aux occasions spéciales
- Parfait pour le brunch
- Parfait pour manger en plein air
Privatisation de salle
Réservez votre prochain événement avec nous
Informations supplémentaires
- AtmosphèreCuisine élégante
- Prix50 $ et plus
- Cuisine(s)Européenne contemporaine, Mondiale/Internationale, Californienne
- Heures d'ouverturePetit-déjeuner Tous les jours 06:30–11:00 Déjeuner lun.–ven. 11:00–14:00 Brunch sam., dim. 11:00–14:00 Dîner mar.–sam. 17:00–21:00
- Numéro de téléphone(310) 975-2736
- Site internet
- Moyens de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeTenue de VIlle
- Chef de cuisineRalf Schlegel
- Installations pour l'événement privéEvery year, guests from near and far choose The Peninsula Beverly Hills as their hotel of choice for their destination celebrations. With 3,398 sq ft (360 sq m) of versatile meeting and event space, we have the flexibility to accommodate every type of event, from intimate meetings to lavish galas.
- Contact pour l'événement privéHelena Jung : (310) 551-2888
- QuartierBeverly Hills
- Rue transversaleWilshire Blvd
- Parking detailsVoiturier/Valet
- Renseignements supplémentaires :Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Végane, Vin
Expériences
Naturally Peninsula Plant-Based Menu
95,00 $US par personne
Plusieurs dates disponiblesAs part of The Peninsula Beverly Hill’s new Life Lived Best wellness initiative, The Belvedere now offers a vibrant Naturally Peninsula Plant-Based Menu created by our Michel-starred, Executive Chef Ralf Schlegel. Delectable vegan dishes are prepared with hyper-local ingredients highlighted by herbs and vegetables from the hotel’s on-site garden. The 5 courses menu changes according to seasonality.