Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Portland / Orégon
  4. Westside
  5. Beaverton
Stockpot Broiler, Beaverton, OR

Stockpot Broiler

4.7
4,7
1808 avis
30 $ ou moins
Grillade

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 10 fois aujourd'hui
  • Adapté aux occasions spéciales
  • La perle du quartier
  • Charmant
Stockpot Broiler delivers a fine dining experience by providing excellent service, sweeping views, and a variety of creative menus. We Have developed unique recipes by using a variety of Northwest and international ingredients culminating in an eclectic fusion called "New American Cuisine." This is "comfort food" at its best-in an elegant setting, using choice hand-cut steaks, fresh seafood, and many local ingredients prepared individually to order.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Grillade, Américaine
  • Heures d'ouverture
    lun., dim. 11:30–20:30 mar.–jeu. 11:30–21:30 ven., sam. 11:30–23:00
  • Numéro de téléphone
    (503) 643-5451
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    James Evans
  • Service traiteur
    Off-Premise Catering
  • Installations pour l'événement privé
    The Stockpot Broiler located at the Red Tail Golf Course in Beaverton, Oregon offers a full range of options for your special event including two indoor banquet rooms for 20 people up to 80 people, and an outdoor Tented Patio that seats up to 150 people in the summer.
  • Quartier
    Beaverton
  • Rue transversale
    Hall Blvd
  • Parking details
    Stationnement public
  • Public transit
    Public transportation is available via Tri-Met.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Vin

Avis de 1 808 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,8Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Westside

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Westside

    Meilleure cuisine

  • Westside

    Meilleur service

  • Westside

    Meilleure atmosphère

  • Westside

    Meilleur rapport qualité prix

  • Westside

    Parfait pour le brunch

  • Westside

    Idéal pour les groupes

  • Westside

    La perle du quartier

  • Westside

    Parfait pour manger en plein air

  • Westside

    Romantique

  • Westside

    Adapté aux occasions spéciales

1 808 avis
  1. JenniferR

    Portland

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Greeted when we first walked in. Had our reservation ready. Our server was friendly and helpful. Food came out quickly and was hot. Exceptional pairing with meat & veg. Love the potatoes! Seasoning was on point and the red wine reduction on my Tuscan Tenderloin was superb! 10/10 Highly Recommend and we’ll definitely be back! It was a wonderful date night for sure!

    Cet avis est-il utile ?

  2. Susan

    Portland

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le 25 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Had a great evening with 7 ladies, food was great, especially the lobster bisque. Noise level (dining room) was low, we could easily carry on a conversation!

    Cet avis est-il utile ?

  3. Jan

    Portland

    15 avis

    5.0

    15 avis

    Y est allé·e le 25 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had a lovely dinner at a corner table looking out over the golf course. The restaurant was very quiet which we appreciated very much. The staff made a fuss over my husband because it was is birthday and they brought him an ice cream sundae with a candle in it and two glasses of champagne, gratis. The food was excellent.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Matt

    Portland

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le 21 octobre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    When I made the reservation through OpenTable, I noted the reservation was for a birthday. There was no birthday celebration. Either OpenTable dropped the ball or Stockpot did. Or Stockpot doesn't celebrate birthdays. Either way, I was very disappointed.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Celia

    Palm Springs

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 20 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We hadn’t been to the Stockpot Broiler in years, and enjoyed our time there very much. The view was gorgeous, food was excellent and service impeccable!

    Cet avis est-il utile ?

  6. Eric

    Portland

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 20 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    My wife and I ate at Stockpot on October 19th, 2024, and we really enjoyed it. The food was very good - We shared the crab cake starter, and my wife had the fillet mignon (I tried a bite and it was very good), and I had the crab stuffed halibut, which I thought was also very good (my wife tried a bite and she liked it too). The restaurant is upscale, and along one wall are large windows providing views of the golf course that the restaurant is next to. Also, in the evening, they have real candles at the tables, providing a nice ambiance.

    Cet avis est-il utile ?

  7. cynthia

    Seattle

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 17 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great experience with great food, service and atmosphere.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Ronald

    Portland

    13 avis

    VIP
    4.0

    13 avis

    Y est allé·e le 5 octobre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Nice setting, good food, service was prompt, prices are fair considering all factors.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Hal

    Portland

    12 avis

    5.0

    12 avis

    Y est allé·e le 4 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Been going there for years but not as often as I would like. Just a quiet dinner made with care.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Tracie

    Portland

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 30 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had 6 different dishes and they were all delicious.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Stockpot Broiler est noté 4,7 étoiles par 1808 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 10 fois aujourd'hui
Google Map pour Stockpot Broiler

8200 Southwest Scholls Ferry Road, 97008 Beaverton, OR

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Hall Blvd
  • Quartier
    Beaverton
  • Heures d'ouverture
    lun., dim. 11:30–20:30 mar.–jeu. 11:30–21:30 ven., sam. 11:30–23:00
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Grillade, Américaine
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Stationnement public
  • Public transit
    Public transportation is available via Tri-Met.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    James Evans
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (503) 643-5451
  • Service traiteur
    Off-Premise Catering
  • Installations pour l'événement privé
    The Stockpot Broiler located at the Red Tail Golf Course in Beaverton, Oregon offers a full range of options for your special event including two indoor banquet rooms for 20 people up to 80 people, and an outdoor Tented Patio that seats up to 150 people in the summer.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable