Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Portland / Orégon
  4. Portland
  5. Nord-ouest Portland
St Jack, Portland, OR

St Jack

4.7
4,7
2624 avis
De 31 $ à 50 $
Française

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 28 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Charmant
  • Parfait pour déguster de bons vins
Le chef et restaurateur Aaron Barnett propose un menu unique qui présente des plats rustiques de la campagne de Lyon, le cœur et l'âme de la cuisine française.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Française
  • Heures d'ouverture
    Dîner Tous les jours 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (503) 360-1281
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Aaron Barnett
  • Installations pour l'événement privé
    Our dining room and barroom can be enjoyed together or separately to best suit your event. For celebrations, special dinners, or luncheons our space lends itself to Portland elegance, ensuring a lovely occasion for you and your guests. Give us a call at 503-360-1281 or email info@stjackpdx.com.
  • Quartier
    Nord-ouest Portland
  • Rue transversale
    NW Raleigh Street
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin

Expériences

  • New Year's with St. Jack

    150,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 31 déc. 2024
    This New Year’s Eve, let us set the stage for your last meal of 2024. Indulge in a specially curated menu from Chefs Aaron Barnett, George Howard & Aubrey Phelps - featuring the finest French-inspired cuisine from one of Portland's iconic venues. This 3-course feast will start with a lovely amuse, then each guest chooses one item in each of the 3 courses (vegetarian and pescatarian options available). Add on some oysters or a cheese course, pop a bottle of bubbles, and treat yourself to an optional wine pairing for the dinner from our sommelier, Carter Hunt.
    New Year's with St. Jack photo

Avis de 2 624 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,7Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Portland / Orégon

    Parfait pour déguster de bons vins

  • Portland / Orégon

    Adapté aux occasions spéciales

  • Portland

    Parfait pour déguster de bons vins

  • Portland

    Adapté aux occasions spéciales

2 624 avis
  1. Justin

    Portland

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e aujourd'hui

    1. Global 3
    2. Plats 5
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    Food is excellent, but I’d expect better service and pacing for the price point. We had long waits between dishes and it took us an hour and a half to get through an appetizer and salad. Will be hard pressed to go back.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Trinity

    Portland

    46 avis

    5.0

    46 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I've never had a meal at St Jack that was anything less than exquisite. The service is second to none.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Will

    VIP

    New York

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The duck confit was especially amazing. Food overall was delicious

    Cet avis est-il utile ?

  4. Darrell

    VIP

    Portland

    75 avis

    3.0

    75 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Wife and I, our first time here, have been dining out for 40 years. We ordered two starters, one was oysters and the other was a scallop crudo. The oysters were average plus size and, well, oysters. Price seemed a bit outsized for 6 oysters ($22). The crudo was tasty, blending several ingredients to produce a piquant tangerine-like solution into which two average plus sized scallops were sliced, along with thin carrot strips. This was a well conceived and executed combination, worthy if you like the orange side of flavoring. For the $20 price, OK because of overall quality and execution. Off the intermediate plate section we ordered one Tomato Soup and one "Pate en Croute" (duck combo). In our opinion, neither were worth the price ($17 and $22 respectively). The soup came enclosed in a puff pastry in a small souffle dish. The pastry itself was tough and contained apprx 1/3 cup of soup that reminded of canned soup mixed with milk. Muted flavor, a complete fail. The "pate" arrived as a sizeable rectangular 1/2 to 3/4" thick block. We thought it lacked sufficient homogenization, resulting in a hard pate from which easily and cleanly harvesting a helping was difficult. The flavor itself was saved only by applying the accompanying mustard and red onion slices. What saved the meal was the main course. We both ordered the Chou Roti Grenobloise dish. Its appearance was unlike anything we had ever eaten in a restaurant. Half a tangy I think white cabbage beautifully baked (boiled in a sea of sweet cream butter? With perhaps vinegar?) and served atop a thin cannelini bean puree that provided balance a moderating balance to the cabbage. If ever meats are banned, let the gap be filled with dishes like this. But one must pay for quality, $36 per dish but not so grudgingly acceptable. We took a dozen small Madeleines home. Skip them. Great service. $238 w/tip. Wine and "A Melly" were OK . Overall unrealized potential. Needs some rethinking.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Cara

    VIP

    Portland

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le 13 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent food and service!! Made the birthday girl feel special. Will definitely return.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Lauren

    Portland

    7 avis

    4.0

    7 avis

    Y est allé·e le 13 décembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Lovely space but felt rudely rushed to clear our table, we were literally kicked out, not very hospitable.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Kelly

    VIP

    Portland

    12 avis

    5.0

    12 avis

    Y est allé·e le 12 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Our group of six was warmly welcomed in by the waitstaff. We ordered a lot of food and shared, which was great to try more things. Everything was made fresh and tasted wonderful. A couple had the cabbage entree, but the rest of us were more enticed by the smaller plates. The puff pastry tomato soup was lovely! The French onion Gougeres were also delicious! Make sure you set aside a little time to dine, and enjoy.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Helene

    Portland

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 12 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Eating at the Chef’s Counter was a wonderful experience. Being able to watch the team put together dishes was inspiring.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Mike

    Portland

    4 avis

    4.0

    4 avis

    Y est allé·e le 7 décembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent place for a birthday dinner. Good food and wine.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Jennifer

    Denver

    41 avis

    5.0

    41 avis

    Y est allé·e le 7 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Simply outstanding meal, service, vibe - all of it. Will be back many times.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant St Jack est noté 4,7 étoiles par 2624 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 28 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour St Jack

1610 NW 23rd Avenue, 97210 Portland, OR

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    NW Raleigh Street
  • Quartier
    Nord-ouest Portland
  • Heures d'ouverture
    Dîner Tous les jours 17:00–22:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Française
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Aaron Barnett
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (503) 360-1281
  • Installations pour l'événement privé
    Our dining room and barroom can be enjoyed together or separately to best suit your event. For celebrations, special dinners, or luncheons our space lends itself to Portland elegance, ensuring a lovely occasion for you and your guests. Give us a call at 503-360-1281 or email info@stjackpdx.com.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable