Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Mexique
  3. México

Diners' Choice : restaurants de type Espagnole à Mexico

Logo rouge OpenTable
OpenTable
Mise à jour le 05 décembre 2024

À la recherche des meilleurs restaurants offrant la meilleure cuisine Espagnole toutes catégories confondues à Mexico ? Vous êtes au bon endroit. Chaque mois, OpenTable analyse plus de 400 000 nouveaux avis sur les restaurants. Nous trions les résultats par catégorie pour vous aider à découvrir vos futurs nouveaux restaurants préférés. C'est un bon partenariat : vous réservez, mangez et nous faites part de vos avis ; nous vous écoutons et partageons vos résultats pour que tous puissent en tirer parti. Profitez-en !


Une photo du restaurant Centro Castellano - Centro (Planta Baja)
4.8
4.8 (250)
501 Mex$ et plus
Espagnole
Centro
À propos du restaurant
Centro Castellano is a fantastic establishment that is heavily influenced by the Castellana architecture. The interior incorporates an array of whitewashed masonry, murals and glazed tile, as well as plenty of photographs that adorn the walls. Since its inception, Centro Castellan has become renown for delicious Spanish food. Those dining at Centro Castellan can order things ranging from fried fish to seared flounder to exquisite octopus. There are also plenty of options for breads, salads, fruits and desserts to try. So if you're in the area, be sure to drop in and see why it�s so loved by so many.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 19 nov. 2018
Excellent!
Une photo du restaurant Catorze
4.7
4.7 (106)
501 Mex$ et plus
Espagnole
Polanco / Nueva Anzures / Lomas
À propos du restaurant
Otra esquina mediterránea para acercar a nuestros clientes a nuestra cocina española - Mediterránea
Une photo du restaurant Alaia
4.7
4.7 (527)
501 Mex$ et plus
Espagnole
AltaVista / San Angel / San Jerónimo
À propos du restaurant
The cuisine of Alaia reclaims recipes and re-writes them with the stamp of the new century, experimenting with new ingredients and new methods.

La cocina de Alaia rescata recetas y las reescribe con el sello del nuevo siglo, experimenta con ingredientes nuevos, ensaya nuevos métodos de cocción y con ello el chef se expresa y manifiesta a través de sus platillos.

Une photo du restaurant Torre De Castilla
4.8
4.8 (333)
501 Mex$ et plus
Espagnole
Polanco / Nueva Anzures / Lomas
À propos du restaurant
Torre de Castilla is a popular restaurant in the beautiful Polanco area. This family-friendly restaurant is a favorite for adults and tots alike. The dining room is decorated with vaulted ceilings, large windows, character-filled details and lovely artwork. Torre De Castilla offers guests both indoor and outdoor seating. The menu served at Torre De Castilla consists of authentic and traditional Spanish cuisine. Menu items include wood-fired oven-baked veal breast, nougat ice cream, Galician octopus and mussels. There is also a full bar menu available for customers to choose from and enjoy.
Meilleur avis
OpenTable DinerVIP
Y est allé·e le 3 mars 2021
Gran lugar
Une photo du restaurant Zagala
4.8
4.8 (431)
501 Mex$ et plus
Espagnole
Lomas de Chapultepec
À propos du restaurant
Coming Soon!
Meilleur avis
ManuelVIP
Y est allé·e le 5 mars 2023
Magnífica reunión Chef Bittor gran anfrition
Une photo du restaurant Guria - Santa Fe
4.7
4.7 (310)
501 Mex$ et plus
Espagnole
Santa Fe / Bosques
À propos du restaurant

Meilleur avis
RobertoCVIP
Y est allé·e le 20 sept. 2022
Excelente Chef
Une photo du restaurant La Mallorquina
4.7
4.7 (275)
501 Mex$ et plus
Espagnole
Polanco / Nueva Anzures / Lomas
À propos du restaurant
Somos un restaurante de comida tradicional española ubicado en el corazón de Polanco. Inspirado en la clásica taberna española, La Mallorquina ofrece una gran variedad de recetas típicas, tapas, vinos y bar de Gin Tonics. Ven a disfrutar de la experiencia culinaria que tenemos preparada para ti.
Une photo du restaurant Emilio
4.6
4.6 (419)
501 Mex$ et plus
Espagnole
Polanco / Nueva Anzures / Lomas
À propos du restaurant
Located in Emilio Castelar, It is one of the most epicurean spaces in CDMX. Grupo Carolo reinvents itself by making Emilio a hotspot dedicated to Basque-Spanish cuisine. Through our gastronomic offer and unique flavor, we want our clients to feel as if they were traveling to Spain, remembering the flavors, textures and good experiences, with a kitchen focused on having the best rice dishes on firewood. We focus on sustainability, from wood to fish, all with extraordinary quality. The technique of making rice with firewood accentuates the flavors in the rice, a form of preparation unique to Alicante, Spain that sets us apart from our competition.
Meilleur avis
Daniela
Y est allé·e le 24 nov. 2024
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. C c. Xxxxxxxxxxx.
Une photo du restaurant Bulla - CDMX (Condesa)
4.6
4.6 (259)
De 310 Mex$ à 500 Mex$
Espagnole
Condesa / Roma
À propos du restaurant
Bulla es un concepto creado por el chef Pedro Martín el cual es un lugar que apuesta por la cocina tradicional española con toques de modernidad y vanguardia, un lugar de sabores y texturas de toda España, una cocina con alma española pero con los mejores ingredientes nacionales e internacionales, los cuales son importados directamente. Como dice uno de los españoles de este grupo de amigos: “Un lugar que nos recordase la cocina de nuestra infancia, a la de la abuela, a la de los bares y restaurantes de toda la vida, a esos que no fallan”.

Platos de Norte a Sur y de Este a Oeste, con caña de cerveza, tapas, carajillos, tortilla de patatas, croquetas, albóndigas, paella, sangría, rabo de toro, lechón, vermús, todo eso y mucho mas…

Un lugar donde todos son bienvenidos.

Estáis todos invitados a viajar con nosotros en esta aventura…
¡Nos vemos en BULLA!

Meilleur avis
OpenTable DinerVIP
Y est allé·e le 10 oct. 2022
🤍 Togo bien
Une photo du restaurant La Cocina del Bizco
4.4
4.4 (92)
501 Mex$ et plus
Espagnole
Condesa / Roma
À propos du restaurant
El Bizco; casual taberna castiza donde se pueden disfrutar cañas y vermut de grifo en un ambiente auténtico español.La taberna se destaca por sus recetas españolas tradicionales, croquetas arroces, fideua,
ensaladillas, pinchos, callos, latas, tortilla de patata; preparadas con productos importados. En el Bizco una embajada gastronómica de España.
Jesús Pedraza Granada es un cocinero originario del barrio de Carabanchel en la ciudad de Madrid, España.

  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable