Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Saint-Louis

Diners' Choice : restaurants de type Steak à Saint-Louis

Logo rouge OpenTable
OpenTable
Mise à jour le 05 décembre 2024

À la recherche des meilleurs restaurants offrant la meilleure cuisine Steak toutes catégories confondues à Saint-Louis ? Vous êtes au bon endroit. Chaque mois, OpenTable analyse plus de 400 000 nouveaux avis sur les restaurants. Nous trions les résultats par catégorie pour vous aider à découvrir vos futurs nouveaux restaurants préférés. C'est un bon partenariat : vous réservez, mangez et nous faites part de vos avis ; nous vous écoutons et partageons vos résultats pour que tous puissent en tirer parti. Profitez-en !


Une photo du restaurant Hamilton's Urban Steakhouse and Bourbon Bar
4.8
4.8 (1229)
De 31 $ à 50 $
Grillade
Saint-Louis
À propos du restaurant
To better deliver on our promise of a refined atmosphere, proper dress is required. Thank you for not wearing: athletic shorts, uncovered sports bras or other bra-style tops, excessively revealing clothing or exposed undergarments, or any clothing with offensive language or images. Men’s shirts must have sleeves. Athletic leggings, joggers or sweatpants are welcome in our bar area.

**Established in 2018.

St. Louis' "Best New Steakhouse" serving only 100% Heritage Black Angus Midwest beef and produce from our restaurants on site greenhouse. Join us now for an intimate unparalleled urban farm to table experience in the heart of Downtown St. Louis.






Meilleur avis
LippyLou
Y est allé·e le 22 juin 2024
Hamilton's remains our favorite restaurant in St. Louis! It's fantastic.
Une photo du restaurant The Capital Grille - St. Louis - Clayton
4.8
4.8 (2063)
50 $ et plus
Grillade
Clayton
À propos du restaurant
Make it a day to remember. From birthdays and anniversaries to professional milestones, we aim to make every gathering special at The Capital Grille. Open seven days a week, The Capital Grille is best known for our expertly prepared steaks, which are dry aged in house for 18 to 24 days and then hand-cut by our restaurant's on-premise butcher. The Capital Grille's wine list features more than 350 selections, and its floor-to-ceiling wine kiosk regularly houses 3,500 - 5,000 bottles. Reservations are recommended but not required. For more information, please visit our website. We look forward to delighting you.
Meilleur avis
JenniferD
Y est allé·e le 6 juil. 2022
Exquisite ambiance. Seductive desserts. Moist steak.
En découvrir davantage
Une photo du restaurant Twisted Tree Steakhouse
4.8
4.8 (5690)
De 31 $ à 50 $
Grillade
Kirkwood
À propos du restaurant
La famille restauratrice Syberg de St. Louis et le restaurant The Pear Tree de Macon, Missouri, qui comptent ensemble plus de 100 années d'expérience culinaire, se sont unis pour créer le Twisted Tree Steakhouse à St. Louis, Missouri. Le Twisted Tree propose une expérience culinaire de steakhouse dans un restaurant rustique récemment restauré avec un bar, une salle à manger privée et une terrasse, le tout dans un cadre confortable et détendu. Dégustez du bifteck maturé de premièe qualité, des cocktails parfaits et une variété impressionnante de fruits de mer, y compris la queue de homard importée enrobée.
Meilleur avis
Carla
Y est allé·e le 31 août 2024
Excellent experience! One of our favorite restaurants, never disappoints!
Une photo du restaurant Citizen Kane's Steak House
4.8
4.8 (519)
50 $ et plus
Grillade
Kirkwood
À propos du restaurant
Family owned and operated since 1993, Citizen Kane's Steakhouse is a cut above the rest. Located in a turn-of-the-century Victorian home, the restaurant is dedicated to impeccable service and exceptional cuisine, creating a casual yet upscale atmosphere to that effect. Citizen Kane's has a mouthwatering selection of steaks. Enjoy tenderloin medallions, the Delmonico ribeye or a classic New York strip. Every entrée is accompanied by soup de jour or Kane's Rosebud salad and housemade Mayfair or vinaigrette dressing.
Une photo du restaurant J. Gilbert’s Wood-Fired Steaks & Seafood - West County Center
4.8
4.8 (4739)
De 31 $ à 50 $
Steak
Des Peres
À propos du restaurant
Le J. Gilbert est un steakhouse chic et décontracté servant du bœuf maturé de qualité cuit sur un gril au feu de bois de mesquite. Vous pourrez y savourer différents morceaux de steak, des fruits de mer frais (notamment des gâteaux de crabe primés) et d'autres mets faits maison comme des frites au fromage bleu Maytag. Vous dégusterez votre festin dans une atmosphère chaleureuse arborant du bois précieux et de la brique sous un éclairage tamisé. Vous pourrez profiter d'une table au calme ou organiser une grande fête. La carte complète des vins et martini est un complément parfait à un excellent repas agrémenté d'un service attentionné. Le J. Gilbert's est ouvert tous les jours pour le dîner et le souper. Il est conseillé de réserver.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 17 déc. 2022
College graduation
En découvrir davantage
Une photo du restaurant Tony's Steakhouse & Bar
4.7
4.7 (454)
De 31 $ à 50 $
Grillade
Alton, Illinois
À propos du restaurant
Great service and atmosphere aren’t the only reasons people have been making the trip to Tony’s for 70 years. Tony’s is the home of the World Famous Pepperloin Steak.
This beef tenderloin is marinated in Tony’s secret marinade, rolled in half-cracked black pepper, grilled to perfection, and drizzled with garlic butter. After one bite of this mouth-watering steak, you will never want steak from another restaurant again. It is so tender it can be cut with a butter knife, and it practically melts on your palette.
If you are looking for a place to enjoy great drinks in a beautiful setting, check out The Whiskey Bar at Tony’s. We have a premium whiskey selection with all kinds of rare finds, beautiful craft cocktails with fresh house made syrups, our new cherry vanilla house infused bourbon, and an amazing wine list. Stop for a drink before or after dinner, enjoy a bourbon while you wait for your carry out or plan a night out with friends!


Une photo du restaurant Bugatti's Steak & Pasta - Ameristar St Charles
4.6
4.6 (659)
50 $ et plus
Grillade
Saint-Charles
À propos du restaurant
Bugatti's Steak and Pasta is a sophisticated restaurant located inside the Ameristar St. Charles Casino that serves modern and traditional Italian American fare focusing on using local and seasonal ingredients whenever possible. The dining room and dimly lit and richly decorated, designed to create a swanky eating environment. Bugatti's Steak and Pasta is good for small and large groups and other special occasions. Start with an appetizer like the crispy pork belly, lobster and crab stuffed oysters or the shrimp florentine bruschetta. Other starters include soups and salads like the wedge, Caprese or Caesar salads or the carmelized onion soups. Bugatti's is known for its premium steaks. Order the filet, prime strip, bone-in ribeye or prime rib cuts, all cooked to the guests' liking. Other popular dishes include the half roasted Amish chicken, diver scallops, the fettucine alfredo or the Chilean seabass. Be sure to ask about our Chef's steak feature of the day.
Une photo du restaurant 801 Chophouse - St. Louis
4.7
4.7 (3483)
50 $ et plus
Grillade
Clayton
À propos du restaurant
L'intérieur classique d'un Chophouse américain avec des cabines en cuir caractéristiques, un mobilier en bois de cerisier, du parquet, des comptoirs en granit et de hauts plafonds accentués par un éclairage spectaculaire : le 801 Chophouse at The Crescent ne propose que les viandes, fruits de mer et légumes les plus frais et raffinés qui soient. Le chef cuisinier Christopher Dennis propose une carte qui met en valeur nos créations hebdomadaires uniques. Vous dégusterez des soupes et des salades de saison fraîchement préparées, des huîtres sur écaille, cinq espèces de poissons frais, des homards vivants du Maine et des pattes de crabe royal. Assurez-vous de garder de la place pour le soufflé au Grand Marnier ! Ce restaurant sert également du bœuf de première qualité USDA, des côtelettes de porc d'Iowa Berkshire et des côtelettes d'agneau du Colorado. L'établissement peut accueillir de 6 à 70 convives en reconfigurant les lieux pour obtenir davantage d'espace, ainsi qu'en troquant les tables pour des sièges. Les menus personnalisés vont des cocktails et hors-d'œuvre aux soupers complets.
Meilleur avis
Mesa
Y est allé·e le 23 juil. 2021
Just too noisy!
Une photo du restaurant Kreis' Steakhouse
4.7
4.7 (492)
De 31 $ à 50 $
Steak
Frontenac
À propos du restaurant
Kreis' Steakhouse and Bar, situated in the heart of St. Louis, Missouri, is an upscale dining establishment. Nestled in an intimate and inviting space, this renowned restaurant is celebrated for its prime rib, expertly crafted steaks, and delectable seafood. The chefs meticulously handpick the finest cuts of meat, ensuring that all ingredients are fresh and locally sourced whenever possible. The venue boasts a well-stocked bar offering an extensive selection of cocktails and wines to complement your dining experience.

Start your meal with appetizers like bacon-wrapped scallops, toasted ravioli and Maryland lump crab cakes. Entrees include the Odd Couple, Prime New York Strip, and Colorado Lamb Chops.

Thank you so much for NOT wearing athletic wear, cut-off shorts, clothing with offensive graphics/language, excessively revealing clothing, nor exposed undergarments of any sort or any kind.

Mens shirts must have sleeves. Please remove your hat or cap when entering the restaurant.

Meilleur avis
JimS
Y est allé·e le 17 juil. 2024
Excellent dinner and prompt and efficient service. A true classic in St Louis.
Une photo du restaurant The Tenderloin Room
4.7
4.7 (885)
50 $ et plus
Grillade
Saint-Louis
À propos du restaurant
The Tenderloin Room est un restaurant légendaire de St-Louis, connu pour ses plats traditionnels et son élégance. Situé au premier étage du mondialement célèbre Chase Park Plaza, The Tenderloin Room sert une cuisine gastronomique, riche en arômes qui sauront éveiller tous vos sens, dans une ambiance qui convient à la fois à un repas romantique, d'affaires ou festif. Ce restaurant dépasse toute attente en matière de steakhouse gastronomique classique, et s'avère être un paradis pour les amateurs de viande et de fruits de mer. Laissez-vous tenter par l'une des spécialités de la maison, The Pepperloin a la Tenderloin, des tranches de filet mignon spécialement assaisonnées et marinées, grillées au barbecue à la perfection et servies avec leur fameuse sauce Tenderloin Room, ou vous pourrez opter pour le Rack of Lamb bien assaisonné et grillé, arrosé d'huile d'olive grecque aromatisée. Pour les amateurs de fruits de mer, le restaurant vous propose la sole entière de Hollande épicée, grillée et désarêtée devant vous, à votre table, ou le saumon frais grillé, nappé d'une sauce au vin blanc et câpres. Vivez cette expérience culinaire dont vous vous souviendrez toute votre vie.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 17 avr. 2022
Always a go too restaurant
En découvrir davantage
Découvrez plus de listes Diners' Choice
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable