Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de la baie de San Francisco

Diners' Choice : restaurants de type Californienne à Région de la baie de San Francisco

Logo rouge OpenTable
OpenTable
Mise à jour le 05 décembre 2024

À la recherche des meilleurs restaurants offrant la meilleure cuisine Californienne toutes catégories confondues à Région de la baie de San Francisco ? Vous êtes au bon endroit. Chaque mois, OpenTable analyse plus de 400 000 nouveaux avis sur les restaurants. Nous trions les résultats par catégorie pour vous aider à découvrir vos futurs nouveaux restaurants préférés. C'est un bon partenariat : vous réservez, mangez et nous faites part de vos avis ; nous vous écoutons et partageons vos résultats pour que tous puissent en tirer parti. Profitez-en !


Une photo du restaurant Terrapin Creek Cafe & Restaurant
4.9
4.9 (2852)
50 $ et plus
Californienne
Bodega Bay
À propos du restaurant
Le Terrapin Creek Cafe & Restaurant est un restaurant de cuisine californienne situé à Bodega Bay, en Californie.
Meilleur avis
MartymazVIP
Y est allé·e le 6 mars 2022
Predictably excellent.
Une photo du restaurant lelé kitchen
4.9
4.9 (26)
50 $ et plus
Californienne
Los Gatos
À propos du restaurant
Lele Kitchen is a continuation of Lena Leskina’s beloved bakery and cafe, now expanding into upscale dining with a California farm-to-table and Eastern European twist. Chef Ulad Skoblia curates a menu that celebrates bold Slavic flavors — caviar, smoked fish, dill, and root vegetables — infused with California’s seasonal ingredients.

Nestled near the scenic Santa Cruz Mountains, our location inspires both our seasonal cuisine and wines. Advanced Sommelier Fedar Kamkou guides the wine program, highlighting Californian winemakers to pair perfectly with each dish. Our casual upscale atmosphere blends classy sophistication with a relaxed vibe, perfect for any occasion — whether it's a cozy dinner with friends or a special family night out. And yes, we’re kid-friendly, with special touches like a small children’s menu.

Whether you’re savoring oysters, clay pot-roasted rabbit, or treating yourself to our dessert at Lele Kitchen, you’ll experience the best of creative, chef-driven cuisine.

Une photo du restaurant Per Diem - Transit Center
4.7
4.7 (72)
30 $ ou moins
Californienne
SOMA
À propos du restaurant
The newest addition of Per Diem in San Francisco is now open at the Salesforce TransBay Terminal!

Per Diem brings the unique style and ambiance of San Francisco to an upscale venue in the heart of the City. The internationally acclaimed Michelin Guide lists the original Per Diem as part of an elite group of Bay Area restaurants that received a Recommend rating. We are inspired by the vibrant, fresh produce of Northern California. Per Diem’s offerings of rich flavors and 20th century décor will entice patrons looking for social meeting quarters or a savored dining experience.

Une photo du restaurant Ethel's Fancy
4.9
4.9 (509)
50 $ et plus
Californienne
Palo Alto
À propos du restaurant
A hip and fun restaurant with chef's counter dining, serving thoughtful American cuisine, with an emphasis on local seasonal products.

Ethel's Fancy is open at 5 PM Tuesday - Saturday.

We have a small dining room with a limited amount of reservable tables. We do keep our Bar seats and a table in the restaurant open for people to walk-ins. Walk-ins are on a first come basis.

Please do not make multiple reservations with the intention of combining reservations to increase party size.

All guests must be present before your party will be seated.

To help provide a seamless experience for all our guests, we have allocated 2-hours for your group of 2 to 4 people.

Une photo du restaurant Commis Dining Room
4.9
4.9 (1229)
50 $ et plus
Californienne
Oakland
À propos du restaurant
Commis in Oakland is a Two-Star Michelin rated fine dining restaurant by James Beard Foundation Nominated Chef James Syhabout that serves a multi-course Tasting Menu.

Diners at Commis are invited to linger for 2.5 to 3 hours over an multi-course meal in a warm, comfortable and relaxing dining room appointed by glowing glass light pendants, dark furniture, bare walnut tables, dim lit candles and floral arrangements.

Delivered by the attentive service staff and sommeliers, the cuisine of Commis showcases some of the best Northern California ingredients that are in season through modern and classic cooking techniques. The cuisine aims to bridge the flavors, textures and temperatures of the East and West with every course with the intention to excite and satisfy.



Une photo du restaurant Commis Bar
4.8
4.8 (34)
50 $ et plus
Californienne
Oakland
À propos du restaurant
With only 10 bar height chairs at the cocktail bar, the COMMIS BAR experience offers a fixed 4-course menu highlighting some the best seasonal Northern California ingredients through modern and classic cooking techniques.

Diners at the bar are invited for 1.5 to 2 hours over the entire course of the meal with the shorter fixed menu compared to our full length DINING ROOM menu experience.



Une photo du restaurant Aziza
4.7
4.7 (2944)
De 31 $ à 50 $
Californienne
Richmond District
À propos du restaurant
Aziza, a Michelin-recommended restaurant, offers a captivating culinary journey through Morocco, reimagined with California's finest ingredients. Chef Mourad Lahlou's innovative dishes blend traditional Moroccan flavors with contemporary techniques, resulting in a truly unique dining experience. From classic tagines to modern interpretations, each dish is a masterpiece. Indulge in a diverse menu featuring organic and locally sourced ingredients, paired with creative cocktails and exquisite desserts. Immerse yourself in a warm and inviting atmosphere, where fine dining meets casual elegance.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 12 déc. 2015
Excellent!!
Une photo du restaurant Frances
4.9
4.9 (3653)
50 $ et plus
Californienne
Castro
À propos du restaurant
Le Frances, nom de la grand-mère du Chef/Propriétaire Melissa Perello, vous accueille entre Noe et Sanchez, sur la 17ème Rue, au coeur de Castro. Ce nouvel établissement du quartier animé vous propose un espace chaleureux et confortable afin de profiter de ses plats axés sur les ingrédients appariés ainsi que d'un grand verre de vin. Le menu change fréquemment, mettant toujours en valeur les meilleurs ingrédients de saison. Le Frances revendique la plus courte distance possible entre la production de l'ingrédient et la table, vous assurant au maximum des produits locaux, durables et biologiques.
Meilleur avis
Louis
Y est allé·e le 12 sept. 2024
Le menu du chef un véritable festin ! Un repas extraordinaire de découvertes, d’ingéniosité culinaire dans les assiettes et des surprises à chaque service. Un moment adorable qui a un peu mal débuté avec le premier service qui suit immédiatement l’apéro. Les américains ont un peu de difficultés à concevoir un repas avec des périodes d’attente nécessaires et des moments opportuns pour débuter un repas. Si non, une des mes plus expériences culinaires à vie !
Une photo du restaurant OSO
4.7
4.7 (1184)
30 $ ou moins
Californienne
Sonoma
À propos du restaurant
L'OSO Restaurant situé sur l'historique Sonoma Plaza sert essentiellement la cuisine californienne moderne du chef David Bush dans une atmosphère rustique et décontractée. L'OSO propose des tables sur réservation ainsi qu'un menu à la carte et un menu dégustation. Le menu met en évidence la cuisine simple et délicieuse du chef qui ne connaît pas de frontières. Le chef Bush met en avant sa cuisine du nouveau monde et présente un menu dégustation qui ravira votre palais. Les huîtres de première fraîcheur, les légumes californiens provenant de fermes locales, ainsi que le poisson et le gibier locaux viennent pimenter cette expérience 5 plats enrichie par un accord mets et vins parfaitement réussi. L'OSO bénéficie également d'un menu Lounge à la carte complet qui vous sera servi sur la base du premier arrivé, premier servi. L'OSO se réjouit par avance de votre visite !
Meilleur avis
MimiM
Y est allé·e le 22 avr. 2022
Good food convenient location!
Une photo du restaurant Cultivar
4.8
4.8 (239)
De 31 $ à 50 $
Californienne
Marina / Cow Hollow / Presidio
À propos du restaurant
Mo-Sat: Food until 9pm, Wine until 10pm Sun: Food until 8:45pm Wine until 9pm
Sat/Sun: Brunch: 11am-3pm
Cultivar San Francisco is an wine-centric farm to table restaurant by Cultivar Wine. The menu is inspired by locally-sourced seasonal ingredients including from our culinary garden at Caspar Estate. The menu complements hand-crafted wines from our Cultivar Winery and boutique wines from California and beyond. Cultivar Wine club flights are available. Cultivar Wine Club members get 20% off their Cultivar wine and Cultivar food. Join our Cultivar Wine Club!

Our back patio has a fireplace, heaters and festive lighting, perfect setting for a private dinner or a celebration. Sidewalk tables on Chestnut have heaters, great for people watching and guests with dogs.
Seasonal dishes and Cultivar Wines available for take out and to go.
Our location is near the Lyon St. entrance to the Presidio, near the Palace of Fine Arts and in the Marina District of San Francisco.

Meilleur avis
OpenTable DinerVIP
Y est allé·e le 27 déc. 2019
My favorite place!
Découvrez les meilleurs restaurants de Région de la baie de San Francisco selon Diners' Choice
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable