Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Austin

Diners' Choice : restaurants de type Innovant à Austin

Logo rouge OpenTable
OpenTable
Mise à jour le 05 décembre 2024

Vous recherchez les meilleurs restaurants pour les gourmets à Austin ? Vous êtes au bon endroit. Chaque mois, OpenTable analyse près de 2 millions d'avis de client·es dans le monde laissés au cours des 4 derniers mois. Nous trions les résultats par lieu et par catégorie pour vous aider à découvrir vos futurs nouveaux restaurants préférés. C'est gagnant-gagnant : vous réservez, vous mangez et vous nous faites part de votre avis ; nous vous écoutons et nous partageons les résultats pour le bénéfice de tous·tes. Profitez-en !


Une photo du restaurant Fabrik
5.0
5 (252)
50 $ et plus
Végane
East Austin
À propos du restaurant
Note: Opentable is up-to-date with our availability. Select "show next available" to see future openings.

Fabrik is the intersect of fine dining and mom & pop restaurant hosted in an intimate micro restaurant space. We offer a 5 and 7-Course tasting at 6pm, and a 7-Course tasting at 8:30pm Wed-Sun. Fabrik's current menu focuses on Japanese, Nordic, and Italian flavor profiles. Fabrik is 100% independently owned and operated.

Led by Executive Chef-Owner Je Wallerstein, Fabrik is Austin’s first 100-percent plant-based tasting restaurant featuring curated menus that highlight the seasonality and diversity of plant-based cuisine in an upscale, sophisticated setting. With sustainability as a priority in our approach, we source produce and ingredients from local growers and provisioners wherever possible. We offer an eclectic selection of vegan, biodynamic and organic wines, including an optional wine pairing. Fabrik also offers saké as well as a range of non-alcoholic options.

Une photo du restaurant Uchi Austin
4.9
4.9 (5429)
50 $ et plus
Sushi
Centre-ville
À propos du restaurant
Le restaurant est fier d'annoncer... Le chef Tyson Cole est le grand vainqueur du James Beard Foundation Award 2011 pour le titre de « Best Chef Southwest ». Merci à la famille Uchiko et Uchi ainsi qu'aux amis pour leur soutien ! Uchi propose les talents culinaires de Tyson Cole, chef exécutif et maître sushi, lauréat du « meilleur nouveau chef en Amérique 2005 » élu par le magazine Food and Wine. Son menu alléchant est basé sur la tradition japonaise, associée à de nouvelles saveurs et influences. Uchi signifie « maison », et comme beaucoup de bars à sushi au Japon, Uchi est situé dans une maison ancienne rénovée. Son design dynamique ajoute une nouvelle dimension au quartier et a été chaleureusement accueilli par les gourmets d'Austin. Uchi accepte un nombre très limité de réservations et conserve bonne partie de la salle à manger pour les arrivées spontanées. La plupart des tables se remplissent donc sur le principe du premier arrivé premier servi. Tous les groupes doivent être complets avant d'être placés.
Meilleur avis
OpenTable DinerVIP
Y est allé·e le 25 nov. 2023
Terrific as always. Never disappoints. Top restaurant in Austin.
Une photo du restaurant Uchiko Austin
4.8
4.8 (6046)
50 $ et plus
Sushi
Centre d’Austin
À propos du restaurant
Nous sommes fiers de vous annoncer ... Chef Tyson Cole, vainqueur de la James Beard Foundation Award 2011 pour le meilleur chef Southwest - Merci à la famille Uchi et Uchiko et aux amis pour votre soutien! Uchiko, du japonais et voulant dire «enfant de Uchi", est le prochain projet de restaurant du célèbre chef executive et sushi master Tyson Cole. Situé dans le centre de Austin, ce second emplacement de Cole très convoité, Uchi présente la même excellence et ambiance énergique que l'original avec quelques ajouts notables. Uchiko mettra en vedette un nouveau menu avec le même style de cuisine fraîche et innovante que Uchi, une salle principale qui accepte les réservations tout au long de la soirée et un bar /café où il est possible de manger.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 2 juil. 2024
favourite place
Une photo du restaurant Suerte
4.8
4.8 (53)
De 31 $ à 50 $
Mexicaine Contemporaine
East Austin
À propos du restaurant
Suerte is a restaurant inspired by the people, cooking techniques, and flavors of Mexico. Nationally acclaimed Chef Fermin Nunez and his team pride themselves on the use of local ingredients from our beloved farmers to achieve something delicious and uniquely East Austin.


Une photo du restaurant Nori
4.8
4.8 (304)
De 31 $ à 50 $
Sushi
Old West Austin
À propos du restaurant
Plant-based Japanese Cuisine serving sushi, ramen and crafted cocktails. Cozy romantic atmosphere with indoor and outdoor seating available. Come try our best seller Volcano Roll and handmade Shiitake Gyozas.
Une photo du restaurant Soto - South Lamar
4.7
4.7 (1865)
De 31 $ à 50 $
Japonaise
Centre-ville
À propos du restaurant
Soto Restaurant is a unique Japanese restaurant located in South Austin. Executive Sushi Chef Andy, has worked as the executive chef in some of the best Japanese restaurants in the world. He now brings his extensive talent to Austin! We offer traditional Japanese cuisine as well as creative spins on some classic Japanese fair. The team now is expanding its reach south. And you can expect huge things from Chef Andy and this excellent team!
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 1 janv. 2023
Excellent! My favorite sushi restaurant.
Une photo du restaurant Sushi Roku - Austin
4.7
4.7 (70)
De 31 $ à 50 $
Sushi
Centre-ville
À propos du restaurant
A Japanese sushi concept new to Austin, Texas, unites the elements of inventive fusion dishes, hip ambiance and trendy cocktails while offering unparalleled hospitality. Making it a favorite for Los Angeles, Orange County and Las Vegas tastemakers as well as guests from around the world.
Une photo du restaurant Space Cowboy
4.7
4.7 (286)
50 $ et plus
Américaine
East Austin
À propos du restaurant
Where robots serve, flavors rule, and good times reign. Modern kitchen redefining expectations by blending innovative service with elevated dining. Serving globally inspired, made from scratch plates and cocktails.

Our journey began with a simple idea: to venture into uncharted territory, blending robotics with elevated dining to push the boundaries of what a dining experience can be. Our menu is crafted around a spirit of breaking boundaries since, in space, there are no bounds. Each dish and cocktail is an invitation to taste something unexpected—a fusion of cultures, and styles that feels both familiar and surprising.

While our playful robot servers glide by, delivering your food and drinks with a wink toward the future, Space Cowboy is deeply human at heart. Our team is a collection of creators who infuse their own stories and passions into every sip and bite. With love for cultures, and a heart for adventure we share a desire to bring a piece of the future to life.

Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 15 janv. 2024
AMAZING AMAZING RESTAURANT
Une photo du restaurant Kemuri Tatsu-ya
4.6
4.6 (24)
De 31 $ à 50 $
Japonaise
Austin
À propos du restaurant
Japanese izakaya and Texas barbecue are arguably the two best cuisines to enjoy while
drinking. Recognized by the James Beard Foundation and named one of the best restaurants in
the U.S. by Food & Wine, Bon Appétit, GQ and more, Kemuri Tatsu-ya offers a mash-up of the
two, plus an excellent selection of booze—including a ‘whisky bible.’ Guests are welcomed into
the space with an enthusiastic “irasshaimase!” from the staff. The experience only gets better
from there with creative dishes like Taiyaki Cornbread, Brisket Tsukemen and Guaca-Poke.
Bright, tiki-style cocktails, including super-chilled Toki highballs cranked out from a machine, are
an essential part of the experience. Reserve a table today to get a taste of this iconic Austin
restaurant, brought to you by Tatsu Aikawa and the team behind Ramen Tatsu-Ya.

Une photo du restaurant Arlo Grey by Kristen Kish
4.5
4.5 (1716)
De 31 $ à 50 $
Américaine
Centre-ville
À propos du restaurant
Arlo Grey is the LINE's lakeside restaurant by Top Chef winner, host , and cookbook author Kristen Kish. At Arlo Grey, Kish and Executive Chef Alejandro Munoz dig deep into the bountiful ingredients of Central Texas to create a mix of dishes. The restaurant reflects Kristen's playful yet refined cuisine, pulling inspiration from her classical training as a well as nostalgic dishes that highlight her upbringing and love of travel. Come by for a casual, comfortable experience and a menu designed to nourish the soul. Reservations are highly recommended. Valet-parking is available for $10 for 3 hours with validation.
Meilleur avis
OpenTable DinerVIP
Y est allé·e le 27 juin 2022
Best restaurant in atx
Découvrez plus de listes Diners' Choice
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable