Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Mexique
  3. Basse-Californie

Diners' Choice : restaurants de type Innovant à Ensenada

Logo rouge OpenTable
OpenTable
Mise à jour le 05 décembre 2024

Vous recherchez les meilleurs restaurants pour les gourmets à Ensenada ? Vous êtes au bon endroit. Chaque mois, OpenTable analyse près de 2 millions d'avis de client·es dans le monde laissés au cours des 4 derniers mois. Nous trions les résultats par lieu et par catégorie pour vous aider à découvrir vos futurs nouveaux restaurants préférés. C'est gagnant-gagnant : vous réservez, vous mangez et vous nous faites part de votre avis ; nous vous écoutons et nous partageons les résultats pour le bénéfice de tous·tes. Profitez-en !


Une photo du restaurant Envero en el Valle
5.0
5 (52)
De 310 Mex$ à 500 Mex$
Cuisine paysanne
Valle de Guadalupe
À propos du restaurant
Envero en el valle es un restaurante campestre ubicado en el Valle de Guadalupe, dentro de la vinícola de Las Nubes. La cocina de Envero es honesta, con sabores reales donde se le hace homenaje al producto de Baja California. Puedes disfrutar de su deliciosa comida y vino en una terraza con una vista panorámica a los viñedos y la sierra blanca. La chef Fabiola Aceves y el chef Alejandro Torres son una joven pareja que siempre estarán cuidando cada detalle. Cuando visites Envero no te puedes perder la tarta de fruta de temporada, el chamorro de cerdo cocido en horno de leña o dejarte deslumbrar por la "mesa del chef" nuestro menú degustación 5 tiempos.
Envero ha sido reconocido en listas importantes como:
Guia MICHELIN2024
Eater
Marco Beteta
https://guide.michelin.com/mx/es/baja-california/el-porvenir_2059721/restaurante/envero-en-el-valle




Meilleur avis
Marc
Y est allé·e le 6 oct. 2024
Un de nos meilleurs restaurants dans la région. Nous avons pris le menu 5 plats : un délice de saveur préparé par le Chef Alex, service impeccable, vue grandiose sur la vallée et grands vins du domaine Las Nubes, que l’on peut prendre au verre. Une note parfaite. Je recommande à 100%
Une photo du restaurant Damiana
4.9
4.9 (109)
501 Mex$ et plus
De la ferme à la table
Valle de Guadalupe
À propos du restaurant
Chef Esteban Lluis delights us with a memorable under the tree's experience, based on the quality and availability of local ingredients, along with a variety of vegetables harvested day by day from our garden.
Adventure into our 6-course tasting menu, which is constantly changing, depending on availability of local products and with the intention of working only with the best.



En découvrir davantage
Une photo du restaurant Animalón
4.8
4.8 (896)
501 Mex$ et plus
Mondiale/Internationale
Valle de Guadalupe
À propos du restaurant
A SEASONAL FINE-DINING RESTAURANT UNDER AN +100 YR OLD OAK TREE IN BAJA'S WINE COUNTRY, VALLE DE GUADALUPE. MEET CHEF OSCAR TORRES- Having worked under Michelin star chefs, chef Oscar a Los Angeles native, practices a globally influenced cuisine featuring plates inspired by the Mediterranean, 'Franco-Afrique,' India and Southeast Asia constantly changing and evolving to showcase the abundance of produce sourced from nearby farmers and markets. LOCATION VALLE DE GUADALUPE Tucked about 15 minutes inland from the port city of Ensenada in Baja California, Valle de Guadalupe is Mexico's emerging wine growing region. With about 100+ wineries producing world class vintages, the "Valle" (as locals like to call it), the region has been on the radar of every food traveler. Cheese makers, olive oil producers, animal raising farms, produce farms, winemakers, craft breweries, the prestigious seafood bounty of Baja waters, there is no wonder Baja is a chef's dream come t
Meilleur avis
OpenTable DinerVIP
Y est allé·e le 13 févr. 2023
San Valentin.
Une photo du restaurant Kous Kous Cocina de Marruecos
4.8
4.8 (258)
De 310 Mex$ à 500 Mex$
Marocaine
Valle de Guadalupe
À propos du restaurant
After 15 Years in san Diego, Award winner Chef Moumen Nouri decide to move his Moroccan Restaurant to the heart of the Valle De Guadalupe; a community rich in agricultural products, but also welcoming to new concepts and cuisines. Nestled inside the gorgeous Anatolia Winery, Kous Kous Cocina de Marruecos is known for its family style service of delicious slow braised Tagines, grilled lamb Chops and Ribeye, and large Mediterranean Salads. All this in a cozy and relaxed environment, surrounded with Moroccan Lanterns and colorful soft pillows and drapery.
Our commitment to Valle De Guadalupe is to work only and exclusively with local farmers, from wines and other distilled liquors, to fruits, vegetables, seafoods and meats, to training and employing families of local farmers.
We look forward to sharing our unique experience with you.

Meilleur avis
OpenTable DinerVIP
Y est allé·e le 12 mars 2023
Unbelievable!
Une photo du restaurant Primitivo
4.7
4.7 (448)
501 Mex$ et plus
De la ferme à la table
Valle de Guadalupe
À propos du restaurant
The Michelin Guide recommends Primitivo for its one-of-a-kind gastronomic experience that celebrates the bounty of local ingredients. Chef Carolina Jiménez has teamed up with local producers to create a menu that celebrates rustic cuisine with a touch of ingenuity and sophistication.

Kick off your evening with some fresh and succulent oysters – the perfect starter for what's in store. Next, you can choose your protein: fish or meat (duck in the autumn/winter season), both of the highest quality.

From there, you'll get to enjoy a series of dishes where each part of the main ingredient is used to the fullest. Be sure to leave room for dessert, too! Think almond tart with apples and sherry, or a soft chocolate cake with candied orange peel and smoked lavender ice cream. And don't forget to check out the seasonal cocktails and wine list!



Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 12 févr. 2022
Beautiful place
Une photo du restaurant Conchas de Piedra
4.6
4.6 (214)
501 Mex$ et plus
Bar à Huîtres
Ensenada
À propos du restaurant
Oyster and shellfish bar by Chef Drew Deckman
Sparkling wines by winemaker Hugo D'Acosta
Located in the heart of Casa de Piedra winery.
Groups of 6 or more diners please communicate by telephone.

Meilleur avis
AuroraH
Y est allé·e le 24 juil. 2021
Excellent service
Une photo du restaurant La Justina Valle
4.6
4.6 (67)
501 Mex$ et plus
Mexicaine Contemporaine
Valle de Guadalupe
À propos du restaurant
La Justina Valle abre
sus puertas el 27 de Julio del 2020, para abonar a este paraíso
gastronómico con su cocina y mixología 100% de la Baja.

la Justina se afianza en la Ruta del Vino, ofreciendo un espacio para
disfrutar de lo mejor del estado en un ambiente relajado, de decoración
impecable, donde cada esquina es una experiencia que obliga a vivirla y
capturarla en imagen.

Meilleur avis
Monica & Jeffrey
Y est allé·e le 11 août 2024
Fabulous!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Une photo du restaurant Oja
4.5
4.5 (172)
501 Mex$ et plus
Mexicaine régionale (Baja Med)
Valle de Guadalupe
À propos du restaurant
OJÁ
El Valle de Guadalupe se distingue por la producción de sus buenos vinos, sus fantásticos paisajes, su gente y, sobre todo, por su excelente cocina que atrae la mirada de personas de todo el mundo, por ello para sumarse a esto llega al valle una nueva propuesta gastronómica única en su tipo: restaurante Ojá.
Ojá es nuevo concepto de restaurante, permitiéndote llegar y pasar el día disfrutando de su deliciosa gastronomía mexicana con toque francés y mediterráneo, así como su excelente mixología que harán de esta experiencia algo único, todo bajo la magia natural del Valle.
Cada platillo con excelente calidad y sabor a la mesa de Ojá.

Une photo du restaurant Bloodlust Winebar
4.5
4.5 (104)
De 310 Mex$ à 500 Mex$
Bar à Vin
Valle de Guadalupe
À propos du restaurant
Un lugar para el vino, la comida y la música. Las estructuras de nuestro espacio provienen de las visiones del ilustrador psicodélico y surrealista Jaime Zuverza, cuyas imágenes fueron proyectadas a lo físico, vía la técnica vernácula y orgánica del ferrocemento. La barra se construye de hasta 60 etiquetas de vinos de Baja, opciones de vino por copeo, cocktails, bebidas artesanales y cafetería.

Cocina sin pretensión pero de buen sabor, accesible y monchosa. Le damos espacio a los pequeños productores de la Baja, investigamos procesos de conservación y fermentación y aprovechamos todo. Cocinamos de acuerdo a la temporada y nos mueve la nostalgia de lo que alguna vez fue la cocina de Baja antes del boom.

  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable