Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Seattle / Est de Washington

Diners' Choice : restaurants de type Tendance à Sud de Seattle

Logo rouge OpenTable
OpenTable
Mise à jour le 05 décembre 2024

Vous recherchez les restaurants les plus en vogue à Sud de Seattle ? Vous êtes au bon endroit. Chaque mois, OpenTable analyse près de 2 millions d'avis de client·es dans le monde laissés au cours des 4 derniers mois. Nous trions les résultats par lieu et par catégorie pour vous aider à découvrir vos futurs nouveaux restaurants préférés. C'est gagnant-gagnant : vous réservez, vous mangez et vous nous faites part de votre avis ; nous vous écoutons et nous partageons les résultats pour le bénéfice de tous·tes. Profitez-en !


Une photo du restaurant JOEY Southcenter
4.7
4.7 (22)
30 $ ou moins
Américaine
Tukwila
À propos du restaurant
JOEY Restaurants marries iconic hospitality with a handcrafted, locally and globally-inspired menu from award-winning chefs, to bring an unparalleled guest experience. Instead of just one chef, JOEY has a whole team of celebrated Executive Chefs bringing you an experience you can't get anywhere else.  JOEY Southcenter is located in the newly redesigned Westfield Southcenter just south of Seattle, it delivers polished interiors and a sleek scene for eclectic dining.
Une photo du restaurant Paolo's Italian Restaurant
4.7
4.7 (1289)
30 $ ou moins
Italienne
Kent
À propos du restaurant
Depuis plus de 20 ans, le Paolo's a apporté les saveurs italiennes dans le Kent. Paul Raftis fonda le restaurant après avoir appris à cuisiner aux côtés de sa mère, Darlene Raftis. Il aime la cuisine ouverte, qui lui permet de discuter avec vous pendant qu'il travaille. Il ne se lasse pas d'entendre « Ça sent si bon ici ! » « En tant que marathonien, il est la preuve vivante que vous pouvez manger italien et être en bonne santé. » En fait, l'un de ses plats signature, les « Fettucine Paolo », a été présenté dans le magazine Runner's World. « Il s'agit d'un des plats que j'ai créé. Il ne contient ni crème ni beurre. » Ce délicieux plat de pâtes est à base d'huile d'olive, d'ail, de bouillon de poule, de vinaigre balsamique, de tomates séchées, d'artichauts et de poulet. Donc, que ce soit pour sa bruschetta, son cioppino, ses pizzas ou ses spaghettis accompagnés de boulettes de viande, Paul vous remercie de venir manger dans son établissement.
Meilleur avis
MichaelM
Y est allé·e le 14 févr. 2022
Excellent!
En découvrir davantage
Une photo du restaurant Duke's Seafood - Kent Station
4.7
4.7 (790)
30 $ ou moins
Fruits de mer
Kent
À propos du restaurant
Le Duke's Chowder House offre un concept décontracté sur la côte pacifique du nord-ouest avec un menu haut de gamme offrant des fruits de mer savoureux, avec 100 % des fruits de mer sauvages pêchés de façon durable, une recette de Chowder ayant gagné des prix et des hamburgers faits de boeuf nourris à l'herbe, dans un lieu de rassemblement sympathique, confortable, sans prétention et rempli de personnalité. Cet établissement n'utilisent que des ingrédients sains et naturels. La nourriture chez Duke's ne contient pas d'hormones, ni d'antibiotiques et est exempte de produits chimiques nocifs. Un commentaire de la clientèle du Duke's Chowder House qui revient le plus souvent? «C'est tellement bon! »
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 16 janv. 2023
Excellence. Duke’s never disappoints.
Une photo du restaurant Duke's Seafood - Southcenter
4.6
4.6 (1094)
30 $ ou moins
Fruits de mer
Tukwila
À propos du restaurant
Le Duke's Chowder House est un concept haut de gamme du Nord-Ouest Pacifique offrant des fruits de mer issus à 100% d'une pêche durable. Venez déguster sa primée chaudrée de palourdes et ses hamburgers provenant de bovins de pâturage dans un environnement convivial, confortable, sans prétention et exceptionnel. L'établissement puise sa source dans des ingrédients naturels et santé. Ils sont exempt d'hormones, d'antibiotiques et biologiques. Le commentaire le plus entendu chez Duke's: C'est tellement bon!
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 4 avr. 2021
Excellent service!
Une photo du restaurant Smoke & Cedar Steakhouse
4.6
4.6 (302)
De 31 $ à 50 $
Grillade
Auburn
À propos du restaurant
Located on top of the all-new Muckleshoot Casino Resort tower in the heart of the bountiful Pacific Northwest. Smoke & Cedar is among the country's leading steakhouses, dedicated to providing excellent guest service, fine libations, prime steaks and the best seafood the PNW has to offer. This one-of-a-kind restaurant in Washington commands 270-degree views of Mt. Rainier, the Puget Sound and both the Olympic and Cascade Mountain ranges.

Smoke & Cedar's menu is updated seasonally to best showcase ingredients collected by foragers from the farmers markets, regional farms, and other artisan purveyors. The soul of the restaurant quite literally extends through its decor to spectacular views, complimenting a menu that conveys the sentiment that quality procured ingredients-are better appreciated on a beautiful plate in an approachable but elegant setting.

Bon appétit!

Une photo du restaurant Sharps RoastHouse
4.5
4.5 (181)
30 $ ou moins
Barbecue
Seatac
À propos du restaurant
Sharps RoastHouse has been voted one of the best Seatac restaurants. We are a local restaurant and bar next door to Seatac Airport (Seattle International Airport), just outside of Seattle. We offer scratch American Cuisine, fine crafted cocktails and Northwest wine and beer. Our custom roasting works showcases our 12-hour Hereford Prime Rib, Applewood Smoked St Louis Ribs and spit fired organic rotisserie chicken. Perfect for a quick bite before a flight or layover or after picking up a hungry friend from a long day of traveling.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 10 juil. 2024
Ribs tres bon, service tres bien et rapide. Resto bon rapport qualite prix a cote d hotel coast gatteway
Une photo du restaurant TOMO
4.4
4.4 (26)
50 $ et plus
Américaine
White Center
À propos du restaurant
We serve eclectic Japanese-American cuisine and serious wine in a former adult video store. Since opening, Tomo has received recognition as one of the country's best new restaurants by Esquire and Robb Report and has been nominated for Outstanding Wine Program by the James Beard Foundation.

Chef Brady Ishiwata Williams’ menus are personal, and feature outstanding ingredients prepared simply and with confidence.

Our wine program highlights rare and ephemeral wines made by creative, principled people. We also serve a variety of classic and seasonal cocktails, emphasizing small-batch spirits and quality nonalcoholic options.

We strive to be a cherished part of our guests' lives, providing a warm atmosphere, ever-changing menus, and exclusive events with top chefs and industry experts from around the world.

Une photo du restaurant 8 Restaurant
4.3
4.3 (65)
De 31 $ à 50 $
Asiatique
Auburn
À propos du restaurant
A beloved regional destination for Asian cuisine, 8 welcomes guests for lunch and dinner service once again!

Featuring a newly refined dining atmosphere, 8 offers all the menu favorites patrons know and love as well as a few new surprises.

Sourced from New England and delivered fresh throughout the week, live Maine lobster is available for hand selection from saltwater aquariums. Guests can choose one of three preparations – Salt & Pepper, Black Bean or Ginger Scallion.

The delicacy of Peking Duck is also a new addition to 8. Marinated over five days and roasted to perfection, the flavorful, crispy-skinned entrée—served with scallions, cucumber, and steamed buns as well as hoisin sauce—sates parties of two to three.

The number 8 is a symbol of luck and wealth in many Asian cultures.

Une photo du restaurant Muckleshoot Restaurant
4.1
4.1 (74)
30 $ ou moins
Américaine
Auburn
À propos du restaurant
The diverse, flavorful menu of Muckleshoot Restaurant includes favorites like the Seafood Louie Salad and 12 oz. NY Strip Steak.

Carrying on the traditional Muckleshoot ways of cooking salmon, we are proud to offer traditional salmon dinners utilizing locally sourced alder wood and Pacific Coast wild salmon. Cooked over an open flame, the traditional method of low heat and smoke enhances the salmon flavor while preserving freshness and texture. Available in individual (8 oz. fillet with two sides, $29) or family style (2 1/2 pounds with one pound of corn and red potatoes, $95) presentations. Offered Friday through Sunday from 5 p.m. to 9 p.m.

Plus, don't forget to check out the baked goodness inside our pastry display. Enjoy a wide assortment of pastries, from croissants to brownies, baked fresh daily and available for in-room dining or to-go orders.

Une photo du restaurant Market 253
3.9
3.9 (56)
30 $ ou moins
Américaine
Auburn
À propos du restaurant
Handcrafted. Locally inspired.
Market 253 Restaurant and Bar features delectable dining, classic spirits, modern cocktails, and over 30 local and domestic beers on draft.

Located near smoke-free table games. Service hours are Friday through Sunday from 5 p.m. to 1 a.m. Walk-up bar service available.

  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable