Thank you for your contribution to protecting the earth. Unfinished food will be packed in reusable containers, with a charge starting from NT$30 per container. Let's take action on saving resources during our travel, and build a greener and brighter future together.
**[Opening Hour]** Lunch: 11:30 AM - 14:30 PM (Last Order 14:00 PM) Dinner: 17:30 PM - 21:30 PM (Last Order 21:00 PM) *Steamed, Sautéed, Deep-fried, Pastry Dim Sum and Steamed Rice Noodle Rolls are available only during lunch period*
**[Menu Reservation]** *Please reserve 48 hours in advance* *Requests can be noted in the remarks section or by calling the restaurant.* 1.Zhàn Lù Roasted Duck (Limited to 8 servings per dining period; reservations close once sold out.) 2.Double-boiled Chicken Soup with Wontons in Clay Pot
**[Other Notes]** 1.All prices are subjected to a 10% service charge 2.Corkage Fee: Wines NT$500/bottle; Spirits & Sakes NT$1,000/bottle(based on 750ML) 3.For reservations for 6 or more people or for private room dining, please contact with us directly (07-3390303 #2). 4.In case of any last-minute changes in reservation dates, timings, or the number of guests, please make sure to inform us by phone. 5.If we couldn't attend to your call due to a busy line, we apologize for any inconvenience.
Informations supplémentaires
Atmosphère
Décontracté
Prix
De 1000 NT$ à 1999 NT$
Cuisine(s)
Réservation de tables avec bouteilles, Bistro, Déjeuner
Heures d'ouverture
Tous les jours 11:30–14:30
Tous les jours 17:30–21:30
Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.
4.5
4,5 d'après toutes les évaluations
4,3Plats
4,6Service
4,6Atmosphère
3,9Rapport qualité-prix
Bruit • Dynamique
Actuellement, il n'y a aucun avis pour InterContinental Kaohsiung高雄洲際酒店 湛露 Zhan Lu. Merci de partager votre expérience en écrivant un avis, cela aidera d'autres personnes à choisir un restaurant.
FAQ
Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.