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Restaurant Martin, Santa Fe, NM

Restaurant Martin

4.7
4,7
4122 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine

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2 personnes
19:00

Sélectionnez une heure

Réservé 10 fois aujourd'hui
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour déguster de bons vins
  • Romantique
Martin Rios, le chef cuisinier le plus célèbre et le plus récompensé du Nouveau-Mexique, propose une cuisine américaine moderne à un tarif très accessible. Le Restaurant Martin a été le demi-finaliste du concours James Beard en 2010 qui élit le meilleur nouveau restaurant américain, tandis que le chef cuisinier Martin a été le demi-finaliste du concours James Beard en 2011 qui récompense le meilleur chef du sud-ouest des États-Unis. La cuisine du chef a récemment été mise à l'honneur lors de l'émission de télévision culinaire Iron Chef America (le seul chef cuisinier du Nouveau-Mexique à avoir reçu une telle invitation), ainsi que dans celle de Cooking Channels, United Tastes of America. Martin Rios a également été élu meilleur chef cuisinier de Santa Fe et de l'état du Nouveau-Mexique, ainsi que l'un des meilleurs chefs de la National Pork Association. Il a aussi été nommé parmi les célèbres chefs de Robert Mondavi. Le Restaurant Martin est le seul établissement de Santa Fe a être mené et dirigé par un chef, et à proposer un prix aussi abordable. Préparez-vous à déguster l'un des repas les plus mémorables de votre vie au Restaurant Martin.

Commande en livraison ou à emporter

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, De la ferme à la table, Fusion/Éclectique
  • Heures d'ouverture
    Souper mer–dim 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (505) 820-0919
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Martin Rios
  • Service traiteur
    We can build menus at a variety of price points to meet customer needs and requests. Our highly skilled kitchen staff can accommodate groups and menus of any sort.
  • Installations pour l'événement privé
    In our Annex we are able to accommodate larger parties in a private setting. Beautiful bay doors open up onto our patio for private, all-weather accommodations.
  • Quartier
    Santa Fe
  • Rue transversale
    Paseo de Peralta
  • Parking details
    Approximately twenty parking spots on property and a multi-level public parking structure four doors down.
  • Public transit
    The Railrunner from Albuquerque stops a few short blocks from our front door and Santa Fe's public bus system runs right past our restaurant.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar/salon, Bière, Cheminée intérieure, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin

Avis de 4 122 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,8Service
  • 4,5Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Nouveau-Mexique

    Innovant

  • Santa Fe / Montagnes

    Innovant

  • Santa Fe / Montagnes

    Parfait pour déguster de bons vins

  • Santa Fe / Montagnes

    Parfait pour manger en plein air

  • Santa Fe / Montagnes

    Romantique

  • Santa Fe / Montagnes

    Adapté aux occasions spéciales

4 122 avis
  1. Utilisateur d'OpenTable

    Baie de San Fra

    3 avis

    1.0

    3 avis

    Y est allé·e aujourd'hui

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 1
    4. Atmosphère 1
    Looks interesting from the outside but completely disappointing once inside. No imagination, character, or creativity. We were seated facing the door to the bar with bright tacky lights. We were largely ignored for 10 minutes until the “manager” approached to say our server was busy “putting in a larger order” so what would we like to drink. We then saw our server making our martinis. No Grey Goose, just local distillers. Finally we got to meet our server. We ordered the short rib starter, mediocre at best. No flavor, just meat and uninspired sauce on mashed potatoes. We ordered the “Scottish” salmon, which the only thing Scottish may have been the word “Scottish” on the frozen fish box. We were celebrating our 38th anniversary, which was known from my making the reservation, but no complimentary glass of bubbly, no anniversary dessert taste, nothing. We were not impressed, and absolutely nothing was good enough to return. We had heard the Executive Chef/owner had been around for 40 years, and it showed. Tired old menus, probably frozen food cooked in a microwave. And NO memorable customer experience. Forget this place. You’ll thank me.

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  2. Steve

    Nouveau-Mexique

    15 avis

    3.0

    15 avis

    Y est allé·e aujourd'hui

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 4
    4. Atmosphère 3
    Good quality ingredients skillfully combined. Nice presentation. Flavor was flat for every course - seemed to be lacking something. I actually asked for salt and pepper, which you should not have to do at a good restaurant. Portion sizes were small - after three courses with bread (additional charge) we were certainly not over-full and we were thinking of a snack when we got home. Service was friendly and attentive. Room is dated and a bit drab. Rather expensive for the dining experience we had.

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  3. Michael

    New York

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great place! First time visitors and won’t be our last. Food and service were top top notch. Ed is the man!

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  4. Paul

    Nouveau-Mexique

    9 avis

    4.0

    9 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    We had a memorable dining experience last night at Martin's. Martin and the chefs under that roof are artists. They use food as their medium and it is always outstanding. Of course, with a good wine it is pricey - but I believe it is totally worth it. I am looking forward to going again when the outside dining is open. The tables can seem a bit close inside - depending on the clientele. The staff is wonderful.

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  5. Nanette

    Nouveau-Mexique

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    It was our first time at this restaurant and it was overall great! We were a bit crowded on our table with 6 people, but other than that it was great and we will be back soon!

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  6. Chris

    VIP

    Phoenix

    46 avis

    4.0

    46 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    A Restaurant Week dinner, with many diners waiting at the door expectantly prior to opening. The hungry crowd was handled quickly and efficiently, and the Staff worked their magic. The special menu was varied and interesting. Table service was prompt, efficient, energetic, and cheerful. While tasty and artfully presented, the dinner portions were daintily miniscule. The only "ample" choice was the Caesar salad.

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  7. lisa

    Las Vegas

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food, great service! Worth the trip from Albuquerque to Santa Fe. Edward is an amazing server! The whole experience was amazing!!!

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  8. Steve

    Nouveau-Mexique

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Perfect evening! Cocktails were beautifully crafted, and starters, entrees, and dessert were all wonderful! The entire staff, especially our server Edward Miller, were spot on! Couldn't ask for a better birthday celebration. Thank you, Martin! Your food and the entire experience are unmatched.

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  9. Keith

    New York

    39 avis

    5.0

    39 avis

    Y est allé·e le 21 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Martin Rios hit it "out of the park" last night. We two went for Restaurant Week and were completely impressed with his extensive menu with many selections of wonderfully complex entrees. Then, came the food. All of our expectations were satisfied as each course revealed itself. This was probably the best meal that we have ever had in Santa Fe.

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  10. Wendy

    Nouveau-Mexique

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 20 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I took my husband for his birthday. One of the best meals we have ever had!! The food was artful and delicious. Great service and ambiance. I was raving for days… ⭐️⭐️⭐️⭐️

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FAQ

Restaurant Martin propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (505) 820-0919.

Le restaurant Restaurant Martin est noté 4,7 étoiles par 4122 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00

Sélectionnez une heure

Réservé 10 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Restaurant Martin

526 Galisteo, 87501 Santa Fe, NM

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Paseo de Peralta
  • Quartier
    Santa Fe
  • Heures d'ouverture
    Souper mer–dim 17:00–21:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, De la ferme à la table, Fusion/Éclectique
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Approximately twenty parking spots on property and a multi-level public parking structure four doors down.
  • Public transit
    The Railrunner from Albuquerque stops a few short blocks from our front door and Santa Fe's public bus system runs right past our restaurant.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Martin Rios
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar/salon, Bière, Cheminée intérieure, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (505) 820-0919
  • Service traiteur
    We can build menus at a variety of price points to meet customer needs and requests. Our highly skilled kitchen staff can accommodate groups and menus of any sort.
  • Installations pour l'événement privé
    In our Annex we are able to accommodate larger parties in a private setting. Beautiful bay doors open up onto our patio for private, all-weather accommodations.
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