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A photo of our Main Dining Room and Bar. - Redbird - Los Angeles, Los Angeles, CA

Redbird - Los Angeles

4.6
4.6
2959 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Charmant
  • Idéal pour les groupes
Situé dans le centre de Los Angeles, le Redbird est taillé dans l'un des édifices les plus historiques de la ville, à l'intérieur du presbytère de Saint-Vibiana. Il accueille des mariages, des événements et des spectacles. Le chef Neal Fraser et Amy Knoll Fraser ont conçu un espace de restauration agréable et dynamique dans lequel vous pourrez apprécier un menu américain moderne acclamé par la critique du chef Fraser.

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2 personnes

19:00


Réservé 46 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
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Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Américaine
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 10:00–14:00 Dîner mar.–sam. 17:00–22:00 dim. 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (213) 788-1191
  • Site internet
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Neal Fraser
  • Installations pour l'événement privé
    A wide variety of unique private rooms are available on multiple floors above the restaurant. Special events of all occasions and sizes are highly customizable during the day and evening, combining indoor and outdoor experiences, as each room has its own featured design highlights and history.
  • Contact pour l'événement privé
    Redbird Events: (213) 788-1191 ext. 211
  • Quartier
    Centre-ville
  • Rue transversale
    Main/Los Angeles
  • Infos de stationnement
    The Valet is located on Second Street between Main and Los Angeles Street at 114 E 2nd Street, 90012, LA, CA.
  • Métro ou Station
    LA Union Station
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Végane, Vin
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Expériences

  • Grilling & Mixing Class with Chef Neal & Tobin

    164,26 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 20 juil. 2024
    Spend the afternoon of July 20th 2024, from 11:30am to 1:30pm, with Chef Neal and Bar Director Tobin Shea in the Garden. Brush up on the pro tips and tricks of grilling with Chef Neal's New Caledonian Prawns with Calabrian chili butter, Prime New York Steak with Chimichurri sauce and Romano Beans with Iberico ham, Pecorino Toscano and hazelnuts. Then, roast some Weiser Farms fingerling potatoes in the pizza oven. Sip on Tobin's favorite bourbon cocktails - the Cardinal Punch and Georgia Julep - as he shows you how to mix them. Some special rare bottles from our cellar will be available for purchase. Plus a sweet treat from Pastry Chef Ligia! The perfect Father's Day gift!
    Grilling & Mixing Class with Chef Neal & Tobin photo
  • Guest Chef Cookbook Dinner with Chef Brandon Skier

    342,19 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 18 juil. 2024
    Join us for the first in our series of Mentor | Mentee Guest Chef Dinners featuring Chef Brandon Skier aka Sad Papi. The series is an homage to Chef Neal's teachers and those who have learned from him. We're honored to host Chef Brandon, formerly of the Redbird family. The chefs have collaborated to create a 3 course family style menu with dishes from Chef Brandon's national bestselling cookbook "Make It Fancy" and dessert by Redbird Pastry Chef Ligia Rossi. A welcome cocktail and mocktail by Bar Director Tobin Shea will accompany passed hors d'oeuvres. Wine Director Chris Dugan offers a non alcoholic wine pairing as well as a traditional pairing. For more information please follow: https://redbird.la/mentor-mentee-gu…ok-make-it-fancy/
    Guest Chef Cookbook Dinner with Chef Brandon Skier photo

Avis de 2 959 clients

Évaluation globale (notes et avis)

Seuls les clients qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des avis avec des notes

4.6
4,6 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,7Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Centre-ville / sud et est de LA

    Parfait pour le brunch

2 959 avis
  1. OpenTable Diner

    Los Angeles

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e aujourd'hui

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Thoroughly impressed by the food, particularly our starters. Avocado salad, buns, and the star of the show: Melon Gazpacho. Mains were very good. Service was on point and the ambiance was beautiful. Shockingly low prices for the quality and quantity of the food and experience. Well worth a visit.

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  2. OpenTable Diner

    Los Angeles

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great vibes and service, beautiful venue, delish food! Great for a special event. Loved the touch of complimentary cava on our anniversary

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  3. OpenTable Diner

    Louisiane

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had an amazing meal!! We would definitely return!

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  4. OpenTable Diner

    Los Angeles

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Food was amazing but such small portions. I left still hungry. Oh LA

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  5. William

    Los Angeles

    365 avis

    VIP
    4.0

    365 avis

    Y est allé·e le 1 juillet 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    the avocado salad and soft-shell crab were stellar. the pork chop was very good and the California sea bass was very tasty. Too many beans for me. we finished with the ricotta fritters as a PERFECT ending. I do miss the Chawanmushi, which is as good as it gets. my wife always enjoys her Manhattan with Whistlepig 10 yr+ orange peel+no cherry on the rocks and your bartender adds a frosted glass as a nice touch

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  6. OpenTable Diner

    Los Angeles

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 30 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food and amazing service, really enjoy this restaurant!

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  7. OpenTable Diner

    Baie de San Fra

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 30 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    I called ahead of time to ask about the food for brunch and I was incorrectly informed about the dishes available. It was only available for dinner. I wish that the host would have checked the dish was available not in general but specifically for lunch which is when I booked the reservation with her.

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  8. OpenTable Diner

    Los Angeles

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 30 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Phenomenal as always. Do yourself a favor. Waiters left crumpled napkins, spilled water and crumbs on table. Otherwise perfect!

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  9. OpenTable Diner

    Los Angeles

    16 avis

    VIP
    5.0

    16 avis

    Y est allé·e le 29 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Consistently my favorite brunch in DTLA! Amazing food, drinks and service in a beautiful environment

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  10. DaveNorthridge

    Los Angeles

    98 avis

    VIP
    5.0

    98 avis

    Y est allé·e le 29 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I love the way Redbird does soft shell crab dishes. The Garganelli Carbonara and the Pistachio Cream Puff were both special as well, and the Amaros Montenegro complemented the dessert magnificently.

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FAQ

Le restaurant Redbird - Los Angeles est noté 4.6 étoiles par 2959 clients OpenTable.

Redbird - Los Angeles propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

19:00


Réservé 46 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Redbird - Los Angeles

114 E 2nd Street, 90012 Los Angeles, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Main/Los Angeles
  • Quartier
    Centre-ville
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 10:00–14:00 Dîner mar.–sam. 17:00–22:00 dim. 17:00–21:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Américaine
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Infos de stationnement
    The Valet is located on Second Street between Main and Los Angeles Street at 114 E 2nd Street, 90012, LA, CA.
  • Métro ou Station
    LA Union Station
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Neal Fraser
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Végane, Vin
  • Site internet
  • Numéro de téléphone
    (213) 788-1191
  • Installations pour l'événement privé
    A wide variety of unique private rooms are available on multiple floors above the restaurant. Special events of all occasions and sizes are highly customizable during the day and evening, combining indoor and outdoor experiences, as each room has its own featured design highlights and history.
  • Contact pour l'événement privé
    Redbird Events: (213) 788-1191 ext. 211
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