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A photo of our Main Dining Room and Bar. - Redbird - Los Angeles, Los Angeles, CA
Perle rare

Redbird - Los Angeles

De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
  • Charmant
Situé dans le centre de Los Angeles, le Redbird est taillé dans l'un des édifices les plus historiques de la ville, à l'intérieur du presbytère de Saint-Vibiana. Il accueille des mariages, des événements et des spectacles. Le chef Neal Fraser et Amy Knoll Fraser ont conçu un espace de restauration agréable et dynamique dans lequel vous pourrez apprécier un menu américain moderne acclamé par la critique du chef Fraser.

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2 personnes

19:00


Réservé 54 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Pourquoi nous l'aimons

Chef de cuisine : Neal Fraser

Ce superbe établissement propose de savoureuses spécialités néo-américaines inspirées de la cuisine de Los Angeles. Installé dans une ancienne cathédrale du centre-ville, ce restaurant au design moderne et classique, doté d'un plafond en verre, séduit par son originalité. Des plats comme le collier hamachi grillé au chili ancho et le bar de Californie au gaspacho de printemps, préparés par le célèbre chef Neal Fraser, contribuent à faire de cette adresse un endroit unique.

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Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Américaine
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 10:00–14:00 Dîner mar.–sam. 17:00–22:00 dim. 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (213) 788-1191
  • Site internet
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Installations pour l'événement privé
    A wide variety of unique private rooms are available on multiple floors above the restaurant. Special events of all occasions and sizes are highly customizable during the day and evening, combining indoor and outdoor experiences, as each room has its own featured design highlights and history.
  • Contact pour l'événement privé
    Redbird Events: (213) 788-1191 ext. 211
  • Quartier
    Centre-ville
  • Rue transversale
    Main/Los Angeles
  • Infos de stationnement
    The Valet is located on Second Street between Main and Los Angeles Street at 114 E 2nd Street, 90012, LA, CA.
  • Métro ou Station
    LA Union Station
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Végane, Vin
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Expériences

  • Grilling & Mixing Class with Chef Neal & Tobin

    165,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 14 sept. 2024
    Spend the afternoon of September 14th 2024, from 11:30am to 2pm, with Chef Neal and Bar Director Tobin Shea in the Garden. Brush up on the pro tips and tricks of grilling with Chef Neal's New Caledonian Prawns with Calabrian chili butter, Prime New York Steak with Chimichurri sauce and Romano Beans with Iberico ham, Pecorino Toscano and hazelnuts and Weiser Farms fingerling potatoes. Sip on Tobin's favorite bourbon cocktails - the Cardinal Punch and Georgia Julep - as he shows you how to mix them. Some special rare bottles from our cellar will be available for purchase. Then enjoy a sit down lunch featuring the lessons of the day along with a sweet treat from Pastry Chef Ligia! More information here: https://bit.ly/redbird-grilling-mixing
    Grilling & Mixing Class with Chef Neal & Tobin photo

Avis de 3 010 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,7Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

3 010 avis
  1. Tania

    Los Angeles

    16 avis

    VIP
    3.0

    16 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 3
    Went on an extremely hot day in September. There was no A/C amd no comment about it not working. Food took almost one hour to come out. Food was fine, not great. With the delay in bringing out the food I would have expected the check to reflect some sort of comp, even the $4.25 pastry. Also don't see a need to charge 5% for kitchen and restaurant benefits. That is something the owner should be handling, not the customer. There's an option to have it removed but they know most people won't ask for it to be removed. Overall, disappointing. It's a beautiful restaurant but there needs to be effort made when your customers are inconvenienced by a hot environment and food that took way to long to come out.

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  2. Utilisateur d'OpenTable

    Los Angeles

    5 avis

    4.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 4
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Red bird is a very lovely location for brunch. The restaurant itself is beautiful and the waiter we had was very nice. The food itself is average. The pastries served were not warmed. The brunch menu is limited which is fine, and the food items we had were tasty but nothing special. The short rib baked eggs was tasty, but not the best thing I’ve had. Would I come here again? Yes, for the ambience but it would not be my first choice for food. It was my friend’s birthday and they provided us with a sweet dessert.

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  3. Raneen

    New York

    1 avis

    4.0

    1 avis

    Y est allé·e le 25 août 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Wish the servings were a little bigger for the price

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  4. michelle

    Los Angeles

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 25 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Everything was great except the bay scallops were really small. Was disappointing since they didn’t look anything like the photo on their website.

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  5. Angela

    Comté d’Orange

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 24 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Loved everything about the place. Great food and great service!

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  6. sandra

    Los Angeles

    6 avis

    VIP
    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le 24 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent !! Food and service was outstanding. Great time all around.

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  7. Utilisateur d'OpenTable

    Los Angeles

    8 avis

    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le 24 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Beautiful restaurant with open roof! Food was fantastic and service also! Starting from the valley, security at the door and the host everyone was great. Drinks were fabulous!!!

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  8. David

    Los Angeles

    22 avis

    VIP
    5.0

    22 avis

    Y est allé·e le 19 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We really enjoyed the dining room and the open ceiling. The food was great and the service was excellent. We really appreciate that they change items on the menu based on the season. . .

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  9. David

    Baie de San Fra

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 19 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great meal in an even better setting. Good service!

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  10. David

    Los Angeles

    101 avis

    5.0

    101 avis

    Y est allé·e le 15 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I started with the Lost in Translation – Hibiki harmony, Italicus Rosalio, kobosu, Manzanilla sherry, absinthe - which I finished before my appetizer came. Jaime the sommelier had arrived to put my 2020 Sicilian Zibibbo-Cataratto blend in an ice bucket, so I drank it with the grilled prawns, this time with watermelon, nuoc cham, thai herbs, thai chile, toasted coconut and shallots. Interestingly spicy and a triumph. Then, because the wine is excellent with fish, I ordered the California Sea Bass dressed up for the summer – flageolet beans, market tomatoes (orange cherry tomatoes, in fact), summer squash, basil and dill. Stunning. Castro remembered the wine, and Jaime came over for a glass when I finished my fish. Since he finished the bottle the first time, he didn’t realize I was leaving it for the staff - as I keep saying, this program is a win-win. Dessert? I’m working my way down the list to the olive oil cake - figs, pistachio whip, baklava and rice ice cream – and Castro brought over a glass of Amaro Angeleno. Nice liqueur and a tad underpowered, but a good accompaniment for the cake. Redbird continues to fire on all cylinders.

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FAQ

Le restaurant Redbird - Los Angeles est noté 4,7 étoiles par 3010 clients OpenTable.

Redbird - Los Angeles propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

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2 personnes

19:00


Réservé 54 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Redbird - Los Angeles

114 E 2nd Street, 90012 Los Angeles, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Main/Los Angeles
  • Quartier
    Centre-ville
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 10:00–14:00 Dîner mar.–sam. 17:00–22:00 dim. 17:00–21:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Américaine
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Infos de stationnement
    The Valet is located on Second Street between Main and Los Angeles Street at 114 E 2nd Street, 90012, LA, CA.
  • Métro ou Station
    LA Union Station
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Végane, Vin
  • Site internet
  • Numéro de téléphone
    (213) 788-1191
  • Installations pour l'événement privé
    A wide variety of unique private rooms are available on multiple floors above the restaurant. Special events of all occasions and sizes are highly customizable during the day and evening, combining indoor and outdoor experiences, as each room has its own featured design highlights and history.
  • Contact pour l'événement privé
    Redbird Events: (213) 788-1191 ext. 211
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