Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Los Angeles
  4. Centre-ville
  5. Centre-ville
A photo of our Main Dining Room and Bar. - Redbird - Los Angeles, Los Angeles, CA
Perle rare

Redbird - Los Angeles

De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 70 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
  • Charmant
Situé dans le centre de Los Angeles, le Redbird est taillé dans l'un des édifices les plus historiques de la ville, à l'intérieur du presbytère de Saint-Vibiana. Il accueille des mariages, des événements et des spectacles. Le chef Neal Fraser et Amy Knoll Fraser ont conçu un espace de restauration agréable et dynamique dans lequel vous pourrez apprécier un menu américain moderne acclamé par la critique du chef Fraser.

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Neal Fraser

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Ce superbe établissement propose de savoureuses spécialités néo-américaines inspirées de la cuisine de Los Angeles. Installé dans une ancienne cathédrale du centre-ville, ce restaurant au design moderne et classique, doté d'un plafond en verre, séduit par son originalité. Des plats comme le collier hamachi grillé au chili ancho et le bar de Californie au gaspacho de printemps, préparés par le célèbre chef Neal Fraser, contribuent à faire de cette adresse un endroit unique.

Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Américaine
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 10:00–14:00 Dîner mar.–sam. 17:00–22:00 dim. 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (213) 788-1191
  • Site internet
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Installations pour l'événement privé
    A wide variety of unique private rooms are available on multiple floors above the restaurant. Special events of all occasions and sizes are highly customizable during the day and evening, combining indoor and outdoor experiences, as each room has its own featured design highlights and history.
  • Contact pour l'événement privé
    Redbird Events: (213) 788-1191 ext. 211
  • Quartier
    Centre-ville
  • Rue transversale
    Main/Los Angeles
  • Parking details
    The Valet is located on Second Street between Main and Los Angeles Street at 114 E 2nd Street, 90012, LA, CA.
  • Public transit
    LA Union Station
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Végane, Vin
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par e-mail ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau

Expériences

  • SOUS POP in the Garden

    5 nov. 2024 - 8 nov. 2024
    The Redbird department deputies are taking over the Garden with a Pop Up of their own design, creating a dining experience unique to their collective perspective. Executive Sous Chef John Gronkiewicz, Pastry Sous Chef Kory Cashel, Assistant Manager Simone Bouffard, Assistant Sommelier Jaime Arzate, Bar Lead Anthony Castro and Content Coordinator Jen Hardy invite you to their Pop Up – a temporary restaurant in the Redbird Garden. Four nights only – November 5th through the 8th.
    SOUS POP in the Garden photo

Avis de 3 053 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,7Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Los Angeles

    Américaine contemporaine

  • Centre-ville

    Meilleure atmosphère

3 053 avis
  1. Gerardo

    New York

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I’ve been here a few times, but the Sous POP event genuinely blew me away. We tried half the starters, 4 drinks, both entrees and two desserts, and we left feeling like we should have tried the whole menu. Everything blew us away.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Hann

    Los Angeles

    9 avis

    VIP
    5.0

    9 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    Food was AMAZING. Vibe was incredible. Beautiful restaurant. Will come back!

    Cet avis est-il utile ?

  3. Diego

    Los Angeles

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Redbird is always an excellent choice, so SOUS POP in the garden was a no-brainer. The garden setting was beautiful, dining amongst the fresh herbs, veggies, and flowers for sure made the experience that much better. The Japanese Milk Bread was so light and airy, and the everything furikake was a perfect savory touch. The Hand Cut Udon Noodles were delicious! Perfectly cut, the Sichuan chili oil added a nice little kick of flavor and spice. And the Uni on top?! Yes. The Gnocchi and Katsu plates were both amazing. The smoked butternut curry served with the katsu was one of the highlights of the meal, for sure. And to drink? The Yuzu Buro was both refreshing and delicious! If it weren't for the alcohol, I could've drank that all day long! Thank you to all the chefs and talent involved with putting this all together! Excellent! tl:dr Dine at Redbird, you wont regret it!

    Cet avis est-il utile ?

  4. Justin

    Los Angeles

    7 avis

    5.0

    7 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I have lived in Los Angeles for over 12 years and this was one of the best meals I have had here. The food and cocktails were so delicious, fresh, and beautifully presented. The space was gorgeous and they did a fantastic job or spacing out the tables and heaters, making for a really comfy and cozy night outdoors. Everything paired wonderfully and complimented each other in such a carefully well-thought manner. I wish this wasn’t a limited-time pop-up because I would come back again and again. Thank you!

    Cet avis est-il utile ?

  5. Linda

    Los Angeles

    69 avis

    VIP
    5.0

    69 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    A special group dinner! Everything was awesome! Such a special vibe!

    Cet avis est-il utile ?

  6. Pedro

    Los Angeles

    2 avis

    4.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 4
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Everything was good except for the lamb with pearl cous cous…the tzatziki style sauce was too much on the plate and overpowered everything…couldn’t taste individual items. Was not able to finish. Saw other tables having same issues.

    Cet avis est-il utile ?

  7. jodi

    Phoenix

    18 avis

    VIP
    4.0

    18 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    The parpedelle was just ok but the branzino was very good. Something was missing for us. Maybe we are comparing it to the fabulous meal we had the night before somewhere else. This is good not great.

    Cet avis est-il utile ?

  8. David

    Los Angeles

    106 avis

    5.0

    106 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    First, because I missed it, “My” Negroni – Appleton 12-year rum, Meletti Amaro, Tio Pepe Muy Fino sherry, which I gulped down almost before my tiradito, without the chulpe, arrived. I ordered a glass of the 2020 El Paragues Atlantico Treixadura Blend from Galicia, the westernmost province of Spain, to finish the tiradito with. Then Chris brought out the wine I had brought, a 2013 Fess Parker Pinot Noir from inland Santa Barbara County, and said it was in perfect condition for an 11 year old wine. It was. Castro and Jaime liked it as well. I drank about half of the bottle which went PERFECTLY with the Garganelli Carbonara, pasta with wild boar sugo, English peas, marjoram and Fiore Sardo. Redbird does pasta superlatively well too, and yes, Rossoblu trained me on that. No dessert, because I was getting tired, but I had a glass of Braulio to finish my meal with.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Mike

    Los Angeles

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 31 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Everything we put in our mouths knocked our socks off. The level of detail in the food preparation, service, and effort to create a relaxed and sleek experience is inspiring. We truly had a special time. Much thanks to everyone at Redbird!

    Cet avis est-il utile ?

  10. John

    Los Angeles

    78 avis

    VIP
    5.0

    78 avis

    Y est allé·e le 31 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food is always outstanding at RedBird and the service excellent. We go to RedBird for our anniversary every year. The atmosphere is a distinctive CA top of the restaurant world.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Redbird - Los Angeles est noté 4,7 étoiles par 3053 clients OpenTable.

Redbird - Los Angeles propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 70 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Redbird - Los Angeles

114 E 2nd Street, 90012 Los Angeles, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Main/Los Angeles
  • Quartier
    Centre-ville
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 10:00–14:00 Dîner mar.–sam. 17:00–22:00 dim. 17:00–21:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Américaine
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    The Valet is located on Second Street between Main and Los Angeles Street at 114 E 2nd Street, 90012, LA, CA.
  • Public transit
    LA Union Station
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Végane, Vin
  • Site internet
  • Numéro de téléphone
    (213) 788-1191
  • Installations pour l'événement privé
    A wide variety of unique private rooms are available on multiple floors above the restaurant. Special events of all occasions and sizes are highly customizable during the day and evening, combining indoor and outdoor experiences, as each room has its own featured design highlights and history.
  • Contact pour l'événement privé
    Redbird Events: (213) 788-1191 ext. 211
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par e-mail ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable