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Redbird Main Dining Room and Bar - Redbird - Los Angeles, Los Angeles, CA

Redbird - Los Angeles

4.6
4.6
2954 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine
Étiquettes principales :
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Charmant
  • Idéal pour les groupes
Situé dans le centre de Los Angeles, le Redbird est taillé dans l'un des édifices les plus historiques de la ville, à l'intérieur du presbytère de Saint-Vibiana. Il accueille des mariages, des événements et des spectacles. Le chef Neal Fraser et Amy Knoll Fraser ont conçu un espace de restauration agréable et dynamique dans lequel vous pourrez apprécier un menu américain moderne acclamé par la critique du chef Fraser.

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2 personnes

19:00


Réservé 24 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
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Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Américaine
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 10:00–14:00 Dîner mar.–sam. 17:00–22:00 dim. 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (213) 788-1191
  • Site internet
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Neal Fraser
  • Installations pour l'événement privé
    A wide variety of unique private rooms are available on multiple floors above the restaurant. Special events of all occasions and sizes are highly customizable during the day and evening, combining indoor and outdoor experiences, as each room has its own featured design highlights and history.
  • Contact pour l'événement privé
    Redbird Events: (213) 788-1191 ext. 211
  • Quartier
    Centre-ville
  • Rue transversale
    Main/Los Angeles
  • Infos de stationnement
    The Valet is located on Second Street between Main and Los Angeles Street at 114 E 2nd Street, 90012, LA, CA.
  • Métro ou Station
    LA Union Station
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Végane, Vin
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Expériences

  • Grilling & Mixing Class with Chef Neal & Tobin

    125,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 20 juil. 2024
    Spend the afternoon of July 20th 2024, from 11:30am to 1:30pm, with Chef Neal and Bar Director Tobin Shea in the Garden. Brush up on the pro tips and tricks of grilling with Chef Neal's New Caledonian Prawns with Calabrian chili butter, Prime New York Steak with Chimichurri sauce and Romano Beans with Iberico ham, Pecorino Toscano and hazelnuts. Then, roast some Weiser Farms fingerling potatoes in the pizza oven. Sip on Tobin's favorite bourbon cocktails - the Cardinal Punch and Georgia Julep - as he shows you how to mix them. Some special rare bottles from our cellar will be available for purchase. Plus a sweet treat from Pastry Chef Ligia! The perfect Father's Day gift!
    Grilling & Mixing Class with Chef Neal & Tobin photo
  • Guest Chef Cookbook Dinner with Chef Brandon Skier

    250,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 18 juil. 2024
    Join us for the first in our series of Mentor | Mentee Guest Chef Dinners featuring Chef Brandon Skier aka Sad Papi. The series is an homage to Chef Neal's teachers and those who have learned from him. We're honored to host Chef Brandon, formerly of the Redbird family. The chefs have collaborated to create a 3 course family style menu with dishes from Chef Brandon's national bestselling cookbook "Make It Fancy" and dessert by Redbird Pastry Chef Ligia Rossi. A welcome cocktail and mocktail by Bar Director Tobin Shea will accompany passed hors d'oeuvres. Wine Director Chris Dugan offers a non alcoholic wine pairing as well as a traditional pairing. For more information please follow: https://redbird.la/mentor-mentee-gu…ok-make-it-fancy/
    Guest Chef Cookbook Dinner with Chef Brandon Skier photo

Avis de 2 954 clients

Évaluation globale (notes et avis)

Seuls les clients qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des avis avec des notes

4.6
4,6 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,7Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

2 954 avis
  1. William

    Los Angeles

    364 avis

    VIP
    4.0

    364 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    the avocado salad and soft-shell crab were stellar. the pork chop was very good and the California sea bass was very tasty. Too many beans for me. we finished with the ricotta fritters as a PERFECT ending. I do miss the Chawanmushi, which is as good as it gets. my wife always enjoys her Manhattan with Whistlepig 10 yr+ orange peel+no cherry on the rocks and your bartender adds a frosted glass as a nice touch

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  2. OpenTable Diner

    Los Angeles

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food and amazing service, really enjoy this restaurant!

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  3. OpenTable Diner

    Baie de San Fra

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    I called ahead of time to ask about the food for brunch and I was incorrectly informed about the dishes available. It was only available for dinner. I wish that the host would have checked the dish was available not in general but specifically for lunch which is when I booked the reservation with her.

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  4. OpenTable Diner

    Los Angeles

    16 avis

    VIP
    5.0

    16 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Consistently my favorite brunch in DTLA! Amazing food, drinks and service in a beautiful environment

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  5. DaveNorthridge

    Los Angeles

    97 avis

    5.0

    97 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I love the way Redbird does soft shell crab dishes. The Garganelli Carbonara and the Pistachio Cream Puff were both special as well, and the Amaros Montenegro complemented the dessert magnificently.

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  6. happyPappy

    Los Angeles

    7 avis

    VIP
    5.0

    7 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This was our 4th time dining at Redbird in two months. The menu has changed a bit but delicious nonetheless. Our favorite server is Emily and we request her because of her delightful and cheerful energy. No matter what time of day Emily provides a fresh and energetic presence to make the dining experience that much more wonderful. The food and drinks were on the mark and the service was extremely efficient and detail oriented. This is a perfect atmosphere for fine dining and a date nite for sure. One of my favorites. My date was the most beautiful woman in the city and I honestly had a hard time focusing on the meal but managed not to aspirate or choke. lol. I strongly recommend Redbird to anyone looking for a 5 star quisine and exceptional service. Not sure that there is anything better in the DTLA area.

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  7. SallyM

    Los Angeles

    29 avis

    VIP
    5.0

    29 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Exquisite meal every time I go with outstanding service. Looking forward to the next visit! 😋

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  8. Wolfworx

    Côte centrale

    14 avis

    5.0

    14 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    My wife and I have been wanting to try this place for years. So glad we did. The service was impeccable and the food was delicious. We started off with great drinks (I had the Horse's Head... YUM) and then moved into a dinner that was one of the best we've had in a very long time. Great eclectic menu! Amazing wine list... and did I mention the service was AMAZING!

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  9. XavM

    Los Angeles

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 24 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Always great service. Come every year for anniversary

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  10. MargaretB

    Los Angeles

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 23 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent atmosphere and excellent food. My only complaint is that there wasn’t a salad on the menu so it’s quite hardy, heavy, rich food. The service was excellent, and the cocktails were excellent. The entire staff was friendly and professional. I only had an issue with the valet who was a total jerk, but that was outside the restaurant so I won’t mention it here (even though I just mentioned it here).

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FAQ

Le restaurant Redbird - Los Angeles est noté 4.6 étoiles par 2954 clients OpenTable.

Redbird - Los Angeles propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

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2 personnes

19:00


Réservé 24 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
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114 E 2nd Street, 90012 Los Angeles, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Main/Los Angeles
  • Quartier
    Centre-ville
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 10:00–14:00 Dîner mar.–sam. 17:00–22:00 dim. 17:00–21:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Américaine
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Infos de stationnement
    The Valet is located on Second Street between Main and Los Angeles Street at 114 E 2nd Street, 90012, LA, CA.
  • Métro ou Station
    LA Union Station
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Neal Fraser
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Végane, Vin
  • Site internet
  • Numéro de téléphone
    (213) 788-1191
  • Installations pour l'événement privé
    A wide variety of unique private rooms are available on multiple floors above the restaurant. Special events of all occasions and sizes are highly customizable during the day and evening, combining indoor and outdoor experiences, as each room has its own featured design highlights and history.
  • Contact pour l'événement privé
    Redbird Events: (213) 788-1191 ext. 211
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