Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Los Angeles
  4. Centre-ville
  5. Centre-ville
A photo of our Main Dining Room and Bar. - Redbird - Los Angeles, Los Angeles, CA
Perle rare

Redbird - Los Angeles

De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 40 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
  • Charmant
Situé dans le centre de Los Angeles, le Redbird est taillé dans l'un des édifices les plus historiques de la ville, à l'intérieur du presbytère de Saint-Vibiana. Il accueille des mariages, des événements et des spectacles. Le chef Neal Fraser et Amy Knoll Fraser ont conçu un espace de restauration agréable et dynamique dans lequel vous pourrez apprécier un menu américain moderne acclamé par la critique du chef Fraser.

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Neal Fraser

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Ce superbe établissement propose de savoureuses spécialités néo-américaines inspirées de la cuisine de Los Angeles. Installé dans une ancienne cathédrale du centre-ville, ce restaurant au design moderne et classique, doté d'un plafond en verre, séduit par son originalité. Des plats comme le collier hamachi grillé au chili ancho et le bar de Californie au gaspacho de printemps, préparés par le célèbre chef Neal Fraser, contribuent à faire de cette adresse un endroit unique.

Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Américaine
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 10:00–14:00 Dîner mar.–sam. 17:00–22:00 dim. 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (213) 788-1191
  • Site internet
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Installations pour l'événement privé
    A wide variety of unique private rooms are available on multiple floors above the restaurant. Special events of all occasions and sizes are highly customizable during the day and evening, combining indoor and outdoor experiences, as each room has its own featured design highlights and history.
  • Contact pour l'événement privé
    Redbird Events: (213) 788-1191 ext. 211
  • Quartier
    Centre-ville
  • Rue transversale
    Main/Los Angeles
  • Parking details
    The Valet is located on Second Street between Main and Los Angeles Street at 114 E 2nd Street, 90012, LA, CA.
  • Public transit
    LA Union Station
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Végane, Vin
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par e-mail ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau

Expériences

  • SOUS POP in the Garden

    5 nov. 2024 - 8 nov. 2024
    The Redbird department deputies are taking over the Garden with a Pop Up of their own design, creating a dining experience unique to their collective perspective. Executive Sous Chef John Gronkiewicz, Pastry Sous Chef Kory Cashel, Assistant Manager Simone Bouffard, Assistant Sommelier Jaime Arzate, Bar Lead Anthony Castro and Content Coordinator Jen Hardy invite you to their Pop Up – a temporary restaurant in the Redbird Garden. Four nights only – November 5th through the 8th.
    SOUS POP in the Garden photo

Avis de 3 048 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,7Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Centre-ville

    Meilleure atmosphère

3 048 avis
  1. Pedro

    Los Angeles

    2 avis

    4.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 4
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Everything was good except for the lamb with pearl cous cous…the tzatziki style sauce was too much on the plate and overpowered everything…couldn’t taste individual items. Was not able to finish. Saw other tables having same issues.

    Cet avis est-il utile ?

  2. jodi

    Phoenix

    18 avis

    VIP
    4.0

    18 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    The parpedelle was just ok but the branzino was very good. Something was missing for us. Maybe we are comparing it to the fabulous meal we had the night before somewhere else. This is good not great.

    Cet avis est-il utile ?

  3. David

    Los Angeles

    106 avis

    VIP
    5.0

    106 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    First, because I missed it, “My” Negroni – Appleton 12-year rum, Meletti Amaro, Tio Pepe Muy Fino sherry, which I gulped down almost before my tiradito, without the chulpe, arrived. I ordered a glass of the 2020 El Paragues Atlantico Treixadura Blend from Galicia, the westernmost province of Spain, to finish the tiradito with. Then Chris brought out the wine I had brought, a 2013 Fess Parker Pinot Noir from inland Santa Barbara County, and said it was in perfect condition for an 11 year old wine. It was. Castro and Jaime liked it as well. I drank about half of the bottle which went PERFECTLY with the Garganelli Carbonara, pasta with wild boar sugo, English peas, marjoram and Fiore Sardo. Redbird does pasta superlatively well too, and yes, Rossoblu trained me on that. No dessert, because I was getting tired, but I had a glass of Braulio to finish my meal with.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Mike

    Los Angeles

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Everything we put in our mouths knocked our socks off. The level of detail in the food preparation, service, and effort to create a relaxed and sleek experience is inspiring. We truly had a special time. Much thanks to everyone at Redbird!

    Cet avis est-il utile ?

  5. John

    Los Angeles

    78 avis

    VIP
    5.0

    78 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food is always outstanding at RedBird and the service excellent. We go to RedBird for our anniversary every year. The atmosphere is a distinctive CA top of the restaurant world.

    Cet avis est-il utile ?

  6. elaine

    Los Angeles

    21 avis

    4.0

    21 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Everything was on the verge of being a "5". Service was a little slow. Ambience is warm and vibrant (although bring your sweater, because the roof is open). Pork chop was a "Top 10" ever.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Fernando

    New York

    19 avis

    5.0

    19 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had an amazing dining experience. The bar staff made the night! The cod was the only thing that did not earn all around 5s across the board. We had various small plates (snap peas and duck wings). These were 10/10. The scallops were fantastic. The attention by the staff is one of the best. You would definitely have a great experience at this restaurant EVERY SiNGLE visit.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Jordan

    Los Angeles

    7 avis

    VIP
    5.0

    7 avis

    Y est allé·e le 28 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Redbird is one of our two or three favorite restaurants in all of Los Angeles. The beautiful setting, the top-notch service, the warm, inviting, generous hospitality, the way they accommodate us, the incredible and never-disappointing food (something that is so rare in this city), it just all always comes together to make it a pleasure time and again. We love Redbird!

    Cet avis est-il utile ?

  9. Tim

    Los Angeles

    17 avis

    3.0

    17 avis

    Y est allé·e le 27 octobre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 5
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    Perfect brunch atmosphere. Food is delicious and well-prepared. The big problem is service. The servers are lovely and polite, but they disappear for long stretches of time. After a while, it’s just impossible to ignore. These long absences killed my interest in a second drink. And when I was finally able to request the desert menu, they had one dessert item! (This was a surprise considering how many different desserts are featured in other reviews.) I would come back here in a heartbeat except for the spotty service. And one dessert option…panna cotta…is lame.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Shah Kalu

    Los Angeles

    10 avis

    5.0

    10 avis

    Y est allé·e le 26 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    My new go to brunch spot! I love the hospitality, accommodating my stroller and delicious food!

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Redbird - Los Angeles est noté 4,7 étoiles par 3048 clients OpenTable.

Redbird - Los Angeles propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 40 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Redbird - Los Angeles

114 E 2nd Street, 90012 Los Angeles, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Main/Los Angeles
  • Quartier
    Centre-ville
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 10:00–14:00 Dîner mar.–sam. 17:00–22:00 dim. 17:00–21:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Américaine
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    The Valet is located on Second Street between Main and Los Angeles Street at 114 E 2nd Street, 90012, LA, CA.
  • Public transit
    LA Union Station
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Végane, Vin
  • Site internet
  • Numéro de téléphone
    (213) 788-1191
  • Installations pour l'événement privé
    A wide variety of unique private rooms are available on multiple floors above the restaurant. Special events of all occasions and sizes are highly customizable during the day and evening, combining indoor and outdoor experiences, as each room has its own featured design highlights and history.
  • Contact pour l'événement privé
    Redbird Events: (213) 788-1191 ext. 211
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par e-mail ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable