Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Hawaii
  4. Kauai
  5. Koloa
Red Salt at Ko’a Kea Resort, Koloa, HI

Red Salt at Ko’a Kea Resort

4.5
4,5
2790 avis
50 $ et plus
Cuisine regionale hawaïenne

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 52 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Charmant
  • Parfait pour déguster de bons vins
Le menu varié du Red Salt met à l'honneur les fruits de mer et produits frais d'Hawaï, dans une ambiance de bord de mer à la fois raffinée et décontractée. Les plats modernes incluant le mahi-mahi poêlé à la vanille ou le filet de porc en croûte de noix de macadamia sont servis dans un cadre balnéaire contemporain, afin de créer une expérience culinaire éblouissante aussi bien pour les papilles que pour les autres sens. Certains soirs, le Red Salt Lounge propose un bar à sushi, où vous pourrez savourer des bouchées innovantes d'inspiration hawaïenne à base de poisson frais pêché du jour. La réservation d'une table n'est pas possible au lounge et au bar à sushi. Le service s'effectue selon le principe du premier arrivé, premier servi.
Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Cuisine regionale hawaïenne, Sushi, Pourtour du Pacifique
  • Heures d'ouverture
    Petit-déjeuner Tous les jours 07:00–11:00 Sushi Lounge Tous les jours 17:00–20:30 Dîner Tous les jours 17:00–20:30
  • Numéro de téléphone
    (855) 747-8444
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Noelani Planas
  • Installations pour l'événement privé
    Executive Chef and Kauai native Noelani Planas’ Red Salt restaurant offers an acclaimed dining experience for those who seek something different. With intimate spaces that can accommodate 2-100 people, Red Salt welcomes you to private dining.
  • Contact pour l'événement privé
    Krista Torres: (808) 742-4201
  • Quartier
    Koloa
  • Rue transversale
    Red Salt is located inside Ko'a Kea Resort.
  • Parking details
    Complimentary valet parking available for diners.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Dîner au bar, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Table de Chef, Végane, Vin

Expériences

  • Chef Noelani's Dinner Pa’ina - January

    295,00 $US par personne

    Prépayé

    1 janv. 2025 - 1 févr. 2025
    Jan 16, 23 | Executive Chef Noelani Planas invites you to an unforgettable 5-course chef’s table dinner on the oceanview lanai, complete with exquisite champagne pairings & live music. Paired wine courses with Daou Vineyards selections. House Ricotta Chesapeake Bay Oyster Duo Kanpachi Sashimi Wagyu NY Strip & Hudson Valley Foie Gras Layered Red Salt Cake Must be 21+. Location may change due to inclement weather. No menu modifications. Filming Notice: Photography & video may be taken at this event for documentary & publicity purposes.
    Chef Noelani's Dinner Pa’ina - January photo
  • Chef Noelani's Dinner Pa’ina - February

    295,00 $US par personne

    Prépayé

    2 févr. 2025 - 28 févr. 2025
    Feb 12, 27 | Executive Chef Noelani Planas invites you to an unforgettable 5-course chef’s table dinner on the oceanview lanai, complete with exquisite champagne pairings & live music. Paired wine courses with Foley Family Wines selections. House Ricotta Chesapeake Bay Oyster Duo Kanpachi Sashimi Wagyu NY Strip & Hudson Valley Foie Gras Layered Red Salt Cake Must be 21+. Location may change due to inclement weather. No menu modifications. Filming Notice: Photography & video may be taken at this event for documentary & publicity purposes.
    Chef Noelani's Dinner Pa’ina - February photo
  • Romance Dining for Two

    13 févr. 2025 - 23 févr. 2025
    Join us for an intimate dinner curated by Chef Noelani Planas with your special someone. We will be featuring a four course menu for two $185 in addition to our Red Salt menu: First > CHESAPEAKE BAY DUO OYSTERS | passionfruit mignonette, ogo, baika caviar, micro greens | hawaiian chili pepper ponzu, ikura, micro herbs Second > BAKED LOBSTER DYNAMITE | deep sea crab, kona lobster, asparagus, dynamite & unagi sauces, tempura crunchies Third > 12OZ FILET A LA CARTE | kauai coffee & cocoa spiced rub, boursin mashed potatoes, asparagus, maui onion red wine demi Final > MOLTEN CHOCOLATE LAVA CAKE | vanilla bean ice cream, white chocolate sauce

Avis de 2 790 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.5
4,5 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,6Service
  • 4,4Atmosphère
  • 3,9Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Kauai

    Meilleure cuisine

  • Kauai

    Meilleur service

  • Kauai

    Innovant

  • Kauai

    Sain

  • Kauai

    Parfait pour déguster de bons vins

  • Kauai

    Romantique

  • Kauai

    Adapté aux occasions spéciales

  • Kauai

    Les plus réservés

2 790 avis
  1. laura

    Baie de San Fra

    10 avis

    5.0

    10 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Second time back. When we booked a hotel at Poipu this was one of the high points we had planned. Just as fabulous as the first time. The restaurant is beautiful, service is first rate and the food was to die for. Thank you for the experience Red Salt!

    Cet avis est-il utile ?

  2. Jake

    Saint-Louis

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The hamburger was absolutely amazing! Sushi was really good as well!

    Cet avis est-il utile ?

  3. Ronald

    Baie de San Fra

    2 avis

    3.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Ambiance was good although no live music. Waiter was friendly but not very attentive as he was covering many tables. Food was disappointing. We ordered Focaccia bread, which we usually enjoy with some oil and balsamic vinaigrette, but the waiter said the chef uses a special crust, which we could really taste. The coconut curry soup was bland and needed some spice. The burnt pear salad was good, but skimpy on the goat cheese and dressing. The ahi steak crust was excellent but the fish was tough and not high grade. The mahi mahi was great. The crème brûlée was supposed to be passion fruit, but had only a vanilla flavor. Overall, very disappointing for the price.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Tracy

    VIP

    Chicago

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food! Love the whipped ricotta appetizer especially…so original!

    Cet avis est-il utile ?

  5. Douglas

    Hawaii

    19 avis

    4.0

    19 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Our meal was tasty and well made. I ordered the tasting menu but the Hokkaido Scallops were not available which was disappointing. My wife’s meal was good as well but the vegetables served with the entree were under cooked. The waiter was very nice as was his assistant. We were given a surprise dessert for our anniversary which was very nice. We’ve been wowed in the past and even though the experience was good just not wowing.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Ken

    VIP

    Seattle

    14 avis

    4.0

    14 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    The food here is always good. Service seems to be deteriorating over the past few years. Twice in the last month orders were seriously goofed up. They were fixed with apologies but still. Drinks were very slow in coming both visits in the last month (lime 20 minutes). This mirrors our experience over the past few years with each year getting slightly worse. Maybe it’s hard to find staff? Still like it but service wise Red Salt seems to be losing a step. .

    Cet avis est-il utile ?

  7. J

    VIP

    Hawaii

    29 avis

    5.0

    29 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Wonderful service, exceptional food, great location. This is my favorite poipu restaurant.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Sean

    Philadelphie

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 10 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The sushi was out of this world, highly recommend the dynamite roll it was 10000/10. One of the best meals my wife and I had while visiting Kauai. We also enjoyed the 14 oz ribeye, some truffle fries, and delciois cocktails (expresso martini and island breeze). Everything was FANTASTIC!!
    Red Salt at Ko’a Kea ResortA répondu il y a 5 jours
    Aloha Sean! Mahalo for sharing your wonderful 5-star review with us! It was truly an honor to be part of such a special occasion as your honeymoon. We are thrilled to hear you loved the sushi, entrées, and of course our yummy drinks! We hope the experience added a memorable touch to your celebration! Wishing you a lifetime of happiness together! We look forward to welcoming you back to Red Salt in the future! Mahalo, Krista T.

    Cet avis est-il utile ?

  9. George

    Hawaii

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 10 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had a lite dinner consisting of appetizers. This gave us the opportunity to sample more items. Very tasty and nicely presented.
    Red Salt at Ko’a Kea ResortA répondu le 10 janvier 2025
    Aloha George, We are elated to hear that you enjoyed your party's birthday celebration at Red Salt! We look forward to welcoming you back to Ko'a Kea Resort soon! Mahalo, Krista T.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Cynthia M

    Key West

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 10 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Red salt is definitely not a place to miss for an incredible dinner flavors beyond belief, we will go back again and again.
    Red Salt at Ko’a Kea ResortA répondu le 10 janvier 2025
    Aloha Cynthia, Thank you for your glowing review! We're thrilled to hear that Red Salt exceeded your expectations with its incredible flavors. We can’t wait to welcome you back for more unforgettable dining experiences. Aloha and see you soon! Mahalo, Joanna

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Red Salt at Ko’a Kea Resort est noté 4,5 étoiles par 2790 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 52 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Red Salt at Ko’a Kea Resort

2251 Poipu Rd, 96756 Koloa, HI

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Red Salt is located inside Ko'a Kea Resort.
  • Quartier
    Koloa
  • Heures d'ouverture
    Petit-déjeuner Tous les jours 07:00–11:00 Sushi Lounge Tous les jours 17:00–20:30 Dîner Tous les jours 17:00–20:30
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Cuisine regionale hawaïenne, Sushi, Pourtour du Pacifique
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Complimentary valet parking available for diners.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Noelani Planas
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Dîner au bar, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Table de Chef, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (855) 747-8444
  • Installations pour l'événement privé
    Executive Chef and Kauai native Noelani Planas’ Red Salt restaurant offers an acclaimed dining experience for those who seek something different. With intimate spaces that can accommodate 2-100 people, Red Salt welcomes you to private dining.
  • Contact pour l'événement privé
    Krista Torres: (808) 742-4201
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable