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Red Salt at Ko’a Kea Resort, Koloa, HI

Red Salt at Ko’a Kea Resort

4.5
4,5
2845 avis
50 $ et plus
Cuisine regionale hawaïenne

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 42 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Romantique
  • Charmant
Le menu varié du Red Salt met à l'honneur les fruits de mer et produits frais d'Hawaï, dans une ambiance de bord de mer à la fois raffinée et décontractée. Les plats modernes incluant le mahi-mahi poêlé à la vanille ou le filet de porc en croûte de noix de macadamia sont servis dans un cadre balnéaire contemporain, afin de créer une expérience culinaire éblouissante aussi bien pour les papilles que pour les autres sens. Certains soirs, le Red Salt Lounge propose un bar à sushi, où vous pourrez savourer des bouchées innovantes d'inspiration hawaïenne à base de poisson frais pêché du jour. La réservation d'une table n'est pas possible au lounge et au bar à sushi. Le service s'effectue selon le principe du premier arrivé, premier servi.
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Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Cuisine regionale hawaïenne, Sushi, Pourtour du Pacifique
  • Heures d'ouverture
    Petit-déjeuner Tous les jours 07:00–11:00 Sushi Lounge Tous les jours 17:00–20:30 Dîner Tous les jours 17:00–20:30
  • Numéro de téléphone
    (855) 747-8444
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Noelani Planas
  • Installations pour l'événement privé
    Executive Chef and Kauai native Noelani Planas’ Red Salt restaurant offers an acclaimed dining experience for those who seek something different. With intimate spaces that can accommodate 2-100 people, Red Salt welcomes you to private dining.
  • Contact pour l'événement privé
    Krista Torres: (808) 742-4201
  • Quartier
    Koloa
  • Rue transversale
    Red Salt is located inside Ko'a Kea Resort.
  • Parking details
    Complimentary valet parking available for diners.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Dîner au bar, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Table de Chef, Végane, Vin

Expériences

  • Celebrate Valentine's - Chef's Menu (Optional)

    13 févr. 2025 - 23 févr. 2025
    Join us for an intimate dinner curated by Chef Noelani Planas with your special someone. We will be featuring a four course menu for two $185 in addition to our Red Salt menu: First > CHESAPEAKE BAY DUO OYSTERS | passionfruit mignonette, ogo, baika caviar, micro greens | hawaiian chili pepper ponzu, ikura, micro herbs Second > BAKED LOBSTER DYNAMITE | deep sea crab, kona lobster, asparagus, dynamite & unagi sauces, tempura crunchies Third > 12OZ FILET A LA CARTE | kauai coffee & cocoa spiced rub, boursin mashed potatoes, asparagus, maui onion red wine demi Final > MOLTEN CHOCOLATE LAVA CAKE | vanilla bean ice cream, white chocolate sauce
  • Chef Noelani's Dinner Pa’ina - February 12 & 27

    295,00 $US par personne

    Prépayé

    2 févr. 2025 - 27 févr. 2025
    Feb 12, 27 | Executive Chef Noelani Planas invites you to an unforgettable 5-course chef’s table dinner on the oceanview lanai, complete with exquisite champagne pairings & live music. Paired wine courses with Foley Family Wines selections. Housemade Ricotta | Albrecht Cremant Rose Chesapeake Bay Oyster Duo | Chalk Hill Sauv Blanc Hamachi Sashimi | Four Graces Rose Wagyu NY Strip & Hudson Valley Foie Gras | Banshee Cab Sauv Layered Red Salt Cake | Saracco Moscato D'Asti Must be 21+. Location may change due to inclement weather. No menu modifications. Filming Notice: Photography & video may be taken at this event for documentary & publicity purposes. Refunds not guaranteed.
    Chef Noelani's Dinner Pa’ina - February 12 & 27 photo
  • Chef Noelani's Dinner Pa’ina - March 18 & 25

    295,00 $US par personne

    Prépayé

    1 mars 2025 - 25 mars 2025
    March 18, 25 | Executive Chef Noelani Planas invites you to an unforgettable 5-course chef’s table dinner on the oceanview lanai, complete with exquisite champagne pairings & live music. Paired beverage coursing with Kuleana Rums included. House Ricotta Chesapeake Bay Oyster Duo Kanpachi Sashimi Wagyu NY Strip & Hudson Valley Foie Gras Layered Red Salt Cake Must be 21+. Location may change due to inclement weather. No menu modifications. Filming Notice: Photography & video may be taken at this event for documentary & publicity purposes. Refunds not guaranteed.
    Chef Noelani's Dinner Pa’ina - March 18 & 25 photo

Avis de 2 845 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.5
4,5 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,6Service
  • 4,4Atmosphère
  • 3,9Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Kauai

    Innovant

  • Kauai

    Idéal pour les groupes

  • Kauai

    Sain

  • Kauai

    Tendance

  • Kauai

    Parfait pour déguster de bons vins

  • Kauai

    Romantique

  • Kauai

    Adapté aux occasions spéciales

  • Kauai

    Les plus réservés

2 845 avis
  1. Elizabeth

    VIP

    Philadelphie

    10 avis

    5.0

    10 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Red Salt exceeded our expectations! The food was prepared perfectly, was delicious and we will be back!

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  2. Allan

    VIP

    Grand Boston

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Excellent food and service. Fish perfectly prepared and presented.

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  3. Richie

    Grand Boston

    2 avis

    3.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 3
    2. Plats 5
    3. Service 1
    4. Atmosphère 1
    Food was very good, super high priced service was not good at all it took away from the overall experience, sushi chefs left at 8 pm on Valentine’s Day so was unable to do any items that were on the regular menu that were made by them, ordered a bottle of wine which did not come until all of our apps were finished and entrée’s were on the table. Food was very good but there are better options at a better price point that create a better experience

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  4. Don

    Hawaii

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    How do you spell amazing, “Red Salt”! Our Valentines dinner for two started with Noah our sever opening the delicious bottle of Merry Edwards Sauvignon blanc and pouring a taste in each glass. We savored the wine while waiting for the first course oysters to arrive. The two different preparations launched us into the evenings flavor experience! Noah kept the wine trickling in while waiting for the baked lobster dynamite sushi to land. It was a flavor explosion in the mouth and I could have stopped there. Again Noah kept the wine flowing and was attentive but allowed us to have a very relaxing evening. Next arrival was the perfectly seasoned and broiled fillet with Boursin mashed potatoes. We are getting full but have just enough room to share the chocolate volcano cake topped with vanilla ice cream. Now we’re all in! It was an amazing dining experience, everything was done to perfection and Noah’s timing of the courses allowed us to have a most relaxing evening. It was simply exquisite!
    Red Salt at Ko’a Kea ResortA répondu il y a 1 jour
    Aloha Don, Thank you so much for your kind words! We’re beyond thrilled to hear that your Valentine’s dinner was such a memorable experience. It means so much to us that every course, from the Chesapeake Oysters to the molten chocolate lava cake, was enjoyed to the fullest. Noah will be so happy to know he made your evening special. His ability to provide attentive yet effortless service is something we truly value, and we’re glad he helped create such a relaxing and enjoyable atmosphere for you. We’re grateful you chose to spend such a special night with us at Red Salt, and we can’t wait to welcome you back for another amazing dining experience. Until then, cheers to more wonderful meals and unforgettable moments! Mahalo, Krista

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  5. Kathleen

    VIP

    Grand Boston

    114 avis

    5.0

    114 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We visit Red Salt each time we come to Kauai. Our experience last night was amazing as usual. The cocktails (table side martinis!) were delicious and our dinner was great., the mahi mahi was a great choice as was the ahi. Also, the service is impeccable. We were too full for dessert but it too looked terrific

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  6. Mike

    Wisconsin

    22 avis

    5.0

    22 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The Osso Bucco style short ribs were phenomenal. Service was excellent. We’ll be coming back.

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  7. Kristen

    VIP

    Anchorage

    20 avis

    4.0

    20 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Such a beautiful restaurant. Martini's shaken at your table. The ricotta appetizer is not to be missed. Unbelievably good. Such flavors. The lobster gnocchi was meh. Lobster was way overcooked and chewy. Staff was wonderful. I'd go back and order a different entree.

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  8. Sylvia

    VIP

    Minneapolis

    31 avis

    4.0

    31 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 4
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Good service, mediocre salad and entrees in comparison to other local restaurants.

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  9. Tara

    Hawaii

    9 avis

    4.0

    9 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Waitress was awesome. Food was nothing special, especially for the price. I had the mahi mahi, which wasn’t as flavorful as I have had other places. It’s a quiet and relaxing restaurant, but the food isn’t that great.

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  10. John

    Minneapolis

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 10 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    It was great! A little on the spendy side, but it is a very nice restaurant. Nice drink/wine selection. Food seemed pretty island-centric at the concept level and was very elevated in taste/quality. The server we had was tremendous. We are vacationing, wouldn't go with our family another night this vacation just for cost/amount of food (and we are staying up north on the island, so was quite a drive). But, would we go again when we come back to Kaua'i? Absolutely!

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FAQ

Le restaurant Red Salt at Ko’a Kea Resort est noté 4,5 étoiles par 2845 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 42 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Red Salt at Ko’a Kea Resort

2251 Poipu Rd, 96756 Koloa, HI

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Red Salt is located inside Ko'a Kea Resort.
  • Quartier
    Koloa
  • Heures d'ouverture
    Petit-déjeuner Tous les jours 07:00–11:00 Sushi Lounge Tous les jours 17:00–20:30 Dîner Tous les jours 17:00–20:30
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Cuisine regionale hawaïenne, Sushi, Pourtour du Pacifique
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Complimentary valet parking available for diners.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Noelani Planas
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Dîner au bar, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Table de Chef, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (855) 747-8444
  • Installations pour l'événement privé
    Executive Chef and Kauai native Noelani Planas’ Red Salt restaurant offers an acclaimed dining experience for those who seek something different. With intimate spaces that can accommodate 2-100 people, Red Salt welcomes you to private dining.
  • Contact pour l'événement privé
    Krista Torres: (808) 742-4201
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