Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
  1. Accueil
  2. Australie
  3. Victoria
  4. Vallée de Yarra
  5. Olinda
Wild Oak - Wild Oak, Olinda, AU-VIC
Wild Oak - Wild Oak, Olinda, AU-VIC
Wild Oak - Wild Oak, Olinda, AU-VIC

Wild Oak

4.3
4,3
86 avis
De 41 $A à 100 $A
Française
  • Innovant
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Romantique
The Wild Oak Restaurant and Wine Bar is situated in picturesque Olinda, on top of Mt Dandenong in the heart of the Dandenong Ranges, a 50 min scenic drive from Melbourne. Ben is passionate about the quality of fresh local produce. At Wild Oak he believes that these high quality ingredients enable Wild Oak to create a unique and exquisite culinary experience. Specialising in modern Australian cuisine with strong classical French accents, Wild Oak strives to use localized seasonal produce and sustainable food primarily from the rich soils of the neighbouring Yarra Valley and the Ranges. Expect foods that are flavour driven that excite the palate. Foods that are complemented by many hard to find wines and vintages from local boutique vineyards. Relax in the picturesque surroundings with good food and wine and be served by the casual, attentive and educated young team at Wild Oak.

Non disponible à OpenTable

Malheureusement, ce restaurant ne fait pas partie du réseau de réservation OpenTable. Pour vérifier les disponibilités, veuillez le contacter directement.

Est-ce que c'est votre restaurant?
Confirmer inscription
Code QR

Il y a plus à découvrir

Découvrez de nombreux autres restaurants comme celui-ci avec notre appli.

Scannez le code QR pour découvrir de nombreux autres restaurants comme celui-ci avec notre appli.

Ouvrir l'appli

Restaurants que vous aimerez peut-être aussi

Afficher tout

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 41 $A à 100 $A
  • Cuisine(s)
    Française, Européenne
  • Heures d'ouverture
    Lunch: Sunday & Wednesday - Thursday & Saturday: 12:00pm - 5:00pm, Friday: 12:00am - 5:00pm Dinner: Sunday & Wednesday & Friday - Saturday: 5:00pm - 11:00pm, Thursday: 5:00am - 11:00pm
  • Numéro de téléphone
    (03) 9751 2033
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Ben Higgs

Avis de 86 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

4.3
4,3 d'après toutes les évaluations
  • 4,2Plats
  • 4,3Service
  • 4Atmosphère
  • 3,8Rapport qualité-prix

BruitModéré

86 avis
  1. string

    64013 avis

    4.0

    64013 avis

    Y est allé·e le 23 septembre 2015

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Overall the meal was good. Very disappointed with the Angus Beef, very chewy and not good value.

    Cet avis est-il utile ?

  2. string

    64013 avis

    5.0

    64013 avis

    Y est allé·e le 19 septembre 2015

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    One of our favourite restaurants. Amazing to have such a gourmet option so close to us, and not have to go inner city.

    Cet avis est-il utile ?

  3. string

    64013 avis

    5.0

    64013 avis

    Y est allé·e le 18 septembre 2015

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Staffs were very attentive to details and friendly. Very professional and good knowledge on their food.Food were great from start till the end. Definitely recommended. And we will visit again in the near future.

    Cet avis est-il utile ?

  4. string

    64013 avis

    5.0

    64013 avis

    Y est allé·e le 10 septembre 2015

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Service, food & cocktails were delish!

    Cet avis est-il utile ?

  5. string

    64013 avis

    4.0

    64013 avis

    Y est allé·e le 1 septembre 2015

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 3
    The food is always good. The service is friendly without being in your face or gushing. The waiter explained how everything was prepared. The coffee and dessert was to die for.

    Cet avis est-il utile ?

  6. string

    64013 avis

    4.0

    64013 avis

    Y est allé·e le 29 août 2015

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    The food here is to die for and , to get 3 courses for $35 makes it outstanding for a lunch time Get together

    Cet avis est-il utile ?

  7. string

    64013 avis

    2.0

    64013 avis

    Y est allé·e le 29 août 2015

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 2
    4. Atmosphère 2
    Did book online, only to be met with 'we only check the bookings in the morning'. Didn't really mind waiting for a table but I had specified it was a special occasion could we have a nice table, didn't happen. The food was overpriced for the offerings and quality in my mind, my portion size was minuscule with half the duck leg missing, the whole meal was smothered in fake sauce that really detracted from the duck. Bread on the pate was stale, and my partners jus was very watery.

    Cet avis est-il utile ?

  8. string

    64013 avis

    4.0

    64013 avis

    Y est allé·e le 27 août 2015

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    The chicken with the wild mushroom was incredibly yum, as was the Bomb Alaska, the kangaroo wasn't that great, the scallops a little too overpowered with ginger. Still loved it, has a great menu, a nice cosy space. Is also in the entertainment book, so was a great way to try it and see how you like it!

    Cet avis est-il utile ?

  9. string

    64013 avis

    3.0

    64013 avis

    Y est allé·e le 27 août 2015

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    We were pretty disappointed when we saw our plates coming out, as paying high 30ies for a main you expect something real good and it wasn't. The salmon (only fish on the menu!) was served on a lick of mashed potato puree with a few dots of something else. Although the salmon was cooked well, the rest of the plate did not add any value to a piece of fish I could have cooked myself easily and presented better.This restaurant is far off where it used to be 10 to 12 years ago!

    Cet avis est-il utile ?

  10. string

    64013 avis

    4.0

    64013 avis

    Y est allé·e le 21 août 2015

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 3
    Lovely night out, staff very welcoming.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Wild Oak est noté 4,3 étoiles par 86 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Non disponible à OpenTable

Malheureusement, ce restaurant ne fait pas partie du réseau de réservation OpenTable. Pour vérifier les disponibilités, veuillez le contacter directement.

Est-ce que c'est votre restaurant?
Confirmer inscription
Google Map pour Wild Oak

232 Ridge Road, 3788 Olinda, AU-VIC

Informations supplémentaires

  • Quartier
    Olinda
  • Heures d'ouverture
    Lunch: Sunday & Wednesday - Thursday & Saturday: 12:00pm - 5:00pm, Friday: 12:00am - 5:00pm Dinner: Sunday & Wednesday & Friday - Saturday: 5:00pm - 11:00pm, Thursday: 5:00am - 11:00pm
  • Prix
    De 41 $A à 100 $A
  • Cuisine(s)
    Française, Européenne
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Secure parking ‎at the front
  • Public transit
    Belgrave train station
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Ben Higgs
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable