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Veritas Gateway to Food & Wine, Chesterfield, MO

Veritas Gateway to Food & Wine

4.9
4,9
27 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine

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2 personnes
19:00
Réservé 4 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Parfait pour le brunch
  • Idéal pour les groupes
  • La perle du quartier
Veritas is a 20-year-old West County restaurant offering our community a relaxed, yet sophisticated place to enjoy innovative food and drink.
Chef / Owner Mathis Stitt’s open kitchen allows everyone to see exactly how he turns fresh, locally sourced provisions into enticing and delicious offerings. While these beautiful compositions are clearly the stars, our entire team takes pride in the relationships developed and nurtured around a Veritas table.
For 8 years, Ian Froebe of the Post Dispatch has published a list of the Top 100 Restaurants in St. Louis - Chef Mathis’ Veritas has been on all of them.

Commande en livraison ou à emporter

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, De la ferme à la table, Bar à cocktails
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 10:00–14:00 Déjeuner mer.–dim. 11:00–15:00 Happy hour mer.–sam. 16:00–18:00 Dîner mer., jeu. 17:30–21:00 ven., sam. 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (636) 227-6800
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Mathis Stitt
  • Quartier
    Winchester
  • Parking details
    Aucun
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brasero extérieur, Brunch le week-end, Chiens acceptés, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Options sans gluten, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Vin

Expériences

  • Dourthe Family Five Course Bordeaux Dinner

    170,00 $US - 185,00 $US par personne

    Seulement 6 mars 2025
    1840: the history of Dourthe begins... Pierre Dourthe, a hottelier in the Southwest of France, launches a Bordeaux wine business. Never would he have imagined that his direct descendants would go on to associate the name Dourthe with the grands vin of Bordeaux. Join us on Thursday March 6 at 6pm as we welcome Frederic Bonnaffous, Head Winemaker and Estates Director of Dourthe Family Wines. With several years’ experience working at various Bordeaux estates, in 2002 Frédéric was appointed Director of Dourthe’s Chateau Belgrave (Grand Cru Classé Haut Medoc), and subsequently given the additional responsibility of Chateau Le Boscq (Cru Bourgeois Saint Estèphe), and Chateau Grand Barrail Lamarzelle Figeac (Saint-Emilion Grand Cru). Continuing to develop Dourthe in its capacity as a Bordeaux producer, the magnificent renovations at Dourthe’s Chateau La Garde and the acquisition of new estates, led naturally in 2011 to his promotion as Director of the entire Dourthe portfolio of estates. We will pair all five of the listed Bordeaux properties' wines with five of Chef Mathis' fantastic compositions. $175 per person exclusive of tax and gratuity, $160 VIN and Grape members.
    Dourthe Family Five Course Bordeaux Dinner photo

Avis de 27 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.9
4,9 d'après les évaluations récentes
  • 4,9Plats
  • 4,8Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4,7Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Saint-Louis

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Saint-Louis

    Meilleure cuisine

  • Saint-Louis

    Meilleur rapport qualité prix

  • Saint-Louis

    Parfait pour le brunch

  • Saint-Louis

    Innovant

  • Saint-Louis

    Idéal pour les groupes

  • Saint-Louis

    La perle du quartier

  • Saint-Louis

    Parfait pour déguster de bons vins

  • Saint-Louis

    Parfait pour manger en plein air

  • Saint-Louis

    Adapté aux occasions spéciales

  • West County

    Meilleur toutes catégories confondues

  • West County

    Meilleure cuisine

  • West County

    Meilleur service

  • West County

    Meilleur rapport qualité prix

  • West County

    Parfait pour le brunch

  • West County

    Innovant

  • West County

    Idéal pour les groupes

  • West County

    La perle du quartier

  • West County

    Parfait pour déguster de bons vins

  • West County

    Parfait pour manger en plein air

  • West County

    Adapté aux occasions spéciales

27 avis
  1. Jeff

    Saint-Louis

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e aujourd'hui

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Always an amazing meal. From appetizers to dessert.

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  2. Utilisateur d'OpenTable

    Saint-Louis

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 2 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had a table of 10 for dinner. Food and service were phenomenal. Highly recommend for anyone looking for a great dinner with seasonal ingredients. We had 2 people that were gluten free and they were very accommodating.

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  3. Elizabeth

    VIP

    Saint-Louis

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 2 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Veritas was outstanding in every way! Food was AMAZING, service was great, atmosphere was so nice , menu is ever changing with new and delicious choices, but the main staples are always there too. Everyone in our group thoroughly enjoyed their dinner. Can’t wait to go back!

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  4. Utilisateur d'OpenTable

    Baie de San Fra

    12 avis

    5.0

    12 avis

    Y est allé·e le 25 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Very creative appetizers and entrees by Chef Stitt! Amazing Mahi Mahi dish tonight! Never tasted the combination of orange with tomato with black olive in a lightly salted peppery sauce to die for. Wonderful compliment to the tender fish. Also the “Devils on Horseback” bacon wrapped prunes are crazy delish. The staff is also super cool and genuinely interested in how their diners enjoy their meals. Nice work! Can’t wait to return to try more items.

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  5. Rick

    Saint-Louis

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 24 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Mathis is an incredible chef. The value is outstanding.

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  6. Robert

    Saint-Louis

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 19 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Food and service were great! We had brunch. Menu was extensive!

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  7. Katie

    Saint-Louis

    4 avis

    2.0

    4 avis

    Y est allé·e le 19 janvier 2025

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 2
    4. Atmosphère 1
    The food was way too expensive for what it was. Also nobody helped with wine pairings, our waitress seemed unhappy to be working, drinks took way too long and food came out when we weren't even done with our appetizers. The cost was like Capital Grille with Outback food. The decor is very outdated. Will never return.
    Veritas Gateway to Food & WineA répondu le 25 janvier 2025
    Katie we are sorry to hear that you did not enjoy your experience. We are surprised to hear the impression you had of your server - she is generally very pleasant, efficient, and friendly. She apologizes, by the way, for not being more specific with her red wine recommendations. We will address your legitimate concerns regarding timing - you shouldn't have to wait too long for drinks, and should have plenty of time to enjoy your appetizers before entrees come. Thanks for your constructive feedback.

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  8. Jennifer

    Saint-Louis

    15 avis

    5.0

    15 avis

    Y est allé·e le 5 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Creative, inventive cuisine in a cool, inviting setting. Intimate and friendly spot with a great wine selection. Executive Chef Mathis changes his menu weekly while his Mom and Dad run the back of the house and manage the wine list with experienced wine veteran Chris Hoskins. The drive to Chesterfield is worth it.

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  9. John

    Saint-Louis

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 29 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Unique food choices, perfectly matched. Freshly cooked.

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  10. Mike

    Saint-Louis

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 21 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    What a great experience! If you are ever in the mood to treat yourself to exceptional food that is prepared and served by people who love food, Veritas is the place to go.

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FAQ

Veritas Gateway to Food & Wine propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (636) 227-6800.

Le restaurant Veritas Gateway to Food & Wine est noté 4,9 étoiles par 27 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 4 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Veritas Gateway to Food & Wine

15860 Fountain Plaza Dr, 63017 Chesterfield, MO

Salles

Informations supplémentaires

  • Quartier
    Winchester
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 10:00–14:00 Déjeuner mer.–dim. 11:00–15:00 Happy hour mer.–sam. 16:00–18:00 Dîner mer., jeu. 17:30–21:00 ven., sam. 17:00–22:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, De la ferme à la table, Bar à cocktails
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Aucun
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Mathis Stitt
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brasero extérieur, Brunch le week-end, Chiens acceptés, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Options sans gluten, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Vin
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