Updown
- Charmant
- Adapté aux occasions spéciales
- Parfait pour manger en plein air
Salles
Informations supplémentaires
- AtmosphèreDécontracté
- Prix41 £ et plus
- Cuisine(s)Italienne
- Heures d'ouvertureDéjeuner sam. 12:00–14:30 dim. 12:00–16:00 Dîner mer.–sam. 18:00–21:30
- Numéro de téléphone07842 244192
- Site internet
- Moyens de paiementAmerican Express, Mastercard, Visa
- Code vestimentaireTenue décontractée
- Chef de cuisineOli Brown
- Service traiteurWe have a range of beautiful seasonal menus for larger groups, and take pleasure in writing bespoke menus for our exclusive hire bookings.
- Installations pour l'événement privéUpdown has several beautiful spaces in which to host your private event. We have a beautiful conservatory Private Dining Room overlooking the farmhouse lawn. It is perfect for groups of 4 to 14 for a seated meal, or up to 20 for a drinks party. The main restaurant can accommodate up to 50 sitting or 150 standing and is ideal for a larger party.
- QuartierSandwich
- Infos de stationnementStationnement de l'hôtel
- Renseignements supplémentaires :Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Options sans gluten, Restaurants AVV, Végane, Vin
Expériences
Steak Night at Updown
30,00 £GB par personne
Plusieurs dates disponiblesOur ever popular steak night continues every Wednesday, with a £30 menu for three seasonal courses, always featuring a 40 day aged Aberdeen Angus steak.The Ultimate Roast Chicken
30,00 £GB par personne
Plusieurs dates disponiblesEnjoy the best roast chicken around every Thursday night at Updown, in our beautiful dining room set amid rambling grounds. Dine under the grape vines and watch the chefs in the open kitchen cooking whole roast chickens in our huge wood oven. The three course menu always has a seasonal starter, roast chicken to share, and a dessert option, for £30. Here's a sample menu: Asparagus Soup with Poached Egg & Pancetta - Whole Roast Chicken to Share with Wild Garlic, Gratin Dauphinois & Green Salad - Chocolate Torte with Creme Fraiche £30 pp Our a la carte menu is also available every Thursday for other main course options.Guest Chef Henry Harris at Updown
65,00 £GB par personne
Seulement 8 sept. 2024Henry Harris of much-loved, Bouchon Racine in Farringdon makes a return visit to Updown this September. Henry has created a menu that honours the traditional bouchons of Lyon, spotlighting seasonal produce from the local area to create dishes reminiscent of his critically acclaimed restaurant. The menu: Pâté de foie de volaille, Jesus de Lyon, caviar de la croix rousse Smoked eel, bacon and frisée salad, horseradish Poulet Basquaise rôti, saucisson Lyonnaise pistaché, haricots blancs paysannes Prune and almond tart, crème fraîche All dining is for communal tables and everyone will be served together, with guests invited for drinks from 12pm and lunch served at 1pm. Tickets are £65 per person including an arrival drink.
Avis de 88 client·e·s
Évaluation globale (notes et avis)
Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.
- 4,7Plats
- 4,8Service
- 4,8Atmosphère
- 4,3Rapport qualité-prix
Bruit • Dynamique
Apprécié pour
Kent
Meilleure atmosphère
Kent
Parfait pour manger en plein air
Kent
Romantique
- C
Catherine
Kent
1 avis
5.01 avis
Y est allé·e le il y a 2 jours
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- K
Kirsty
Kent
1 avis
5.01 avis
Y est allé·e le il y a 4 jours
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- OT
Utilisateur d'OpenTable
Kent
1 avis
5.01 avis
Y est allé·e le il y a 7 jours
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- a
adam
Londres
2 avis
5.02 avis
Y est allé·e le 31 août 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 3
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- s
suzanne
Kent
2 avis
2.02 avis
Y est allé·e le 30 août 2024
- Global 2
- Plats 2
- Service 4
- Atmosphère 3
1 personne a trouvé cet avis utile
- L
Lara
Kent
1 avis
5.01 avis
Y est allé·e le 26 août 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- P
Paul
Londres
VIP4 avis
5.04 avis
Y est allé·e le 25 août 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- C
Chris
Londres
5 avis
4.05 avis
Y est allé·e le 24 août 2024
- Global 4
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- B
Baily
Londres
2 avis
5.02 avis
Y est allé·e le 24 août 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
Cet avis est-il utile ?
- B
Barbara
Londres
5 avis
5.05 avis
Y est allé·e le 24 août 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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FAQ
Le restaurant Updown est noté 4,7 étoiles par 88 clients OpenTable.
Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.
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Updown Farm, Updown Road, CT14 0EF Deal, Kent
Salles
Informations supplémentaires
- QuartierSandwich
- Heures d'ouvertureDéjeuner sam. 12:00–14:30 dim. 12:00–16:00 Dîner mer.–sam. 18:00–21:30
- Prix41 £ et plus
- Cuisine(s)Italienne
- AtmosphèreDécontracté
- Code vestimentaireTenue décontractée
- Infos de stationnementStationnement de l'hôtel
- Moyens de paiementAmerican Express, Mastercard, Visa
- Chef de cuisineOli Brown
- Renseignements supplémentaires :Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Options sans gluten, Restaurants AVV, Végane, Vin
- Site internet
- Numéro de téléphone07842 244192
- Service traiteurWe have a range of beautiful seasonal menus for larger groups, and take pleasure in writing bespoke menus for our exclusive hire bookings.
- Installations pour l'événement privéUpdown has several beautiful spaces in which to host your private event. We have a beautiful conservatory Private Dining Room overlooking the farmhouse lawn. It is perfect for groups of 4 to 14 for a seated meal, or up to 20 for a drinks party. The main restaurant can accommodate up to 50 sitting or 150 standing and is ideal for a larger party.