Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Grand Boston
  4. Boston
  5. Back Bay
Uni, Boston, MA
Perle rare

Uni

50 $ et plus
Asiatique contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
23:00
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
  • Innovant
Servant de la cuisine fusion japonaise inventive en utilisant les fruits de mer du célèbre marché Tsukiji de Tokyo et des pêcheurs locaux de la Nouvelle-Angleterre, Uni puise aussi ses influences dans les rues de Tokyo, Shanghai, Singapour, Bangkok et du Bangladesh. Uni est l'évolution du bar à sashimi intime de Ken Oringer, du même nom, qui s'est élargi dans l'ancien espace Clio grâce au chef exécutif et partenaire Tony Messina, à sa tête depuis 2016.

Commande en livraison ou à emporter

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Ken Oringer & David Bazirgan

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Ouvert depuis 2002, l'Uni de Back Bay propose encore à ce jour certains des meilleurs fruits de mer de la ville, dont la plupart proviennent du célèbre marché de Tsukiji, à Tokyo. Le menu du célèbre chef Ken Oringer offre des plats savoureux comme l'uni spoon (uni accompagné de caviar et d'un œuf de caille) dans un espace élégant et animé au sein de l'hôtel Eliot, où chaque repas est vécu comme une occasion spéciale.

Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Asiatique contemporaine, Sushi, Japonaise
  • Heures d'ouverture
    lun–jeu, dim 17:30–21:00 ven, sam 17:30–22:00
  • Numéro de téléphone
    (617) 536-7200
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Service traiteur
    Uni Goes on the Road!<br />Enjoy an amazing menu customized by our award-winning chefs from the comfort of your own home, business or special event venue!<br />Specializing in but not limited to:<br />Caviar + Uni Tastings | Interactive Sushi Classes + Demos | Uni's Beverage Tasting Experience<br /><br />Please inquire for details + pricing.<br />Shelagh@uni-boston.com
  • Installations pour l'événement privé
    Our spacious Private Dining Room can be arranged for a reception of up to 70 guests or a seated meal for up to 50 guests. Private Boardroom meeting space can accommodate up to 12 guests with AV options provided. For all inquiries, please email: hsmith@uni-boston.com
  • Contact pour l'événement privé
    Harrison Smith: (617) 536-7200
  • Quartier
    Back Bay
  • Rue transversale
    Massachusetts Avenue
  • Parking details
    Street parking available. The closest garage is at 50 Dalton Street.
  • Public transit
    MBTA Green Line Hynes Convention Center
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par e-mail ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau

Expériences

  • Take-Kase: Edomae Style Nigiri Omakase

    250,00 $US par personne

    Prépayé

    Plusieurs dates disponibles
    Join us for the "Take-kase" Omakase, a unique, tradition-rich Edomae-style omakase tasting every Friday. With only 4 sushi bar seats available at 5:30 pm and 8:15 pm, Chef Tsuyoshi "Take" Takeishi crafts a tasting menu inspired by his travels in Japan, focusing on hyper-seasonal ingredients. This intimate setting allows for a personalized journey through the delicate art of Japanese cuisine, with optional sake pairings by Certified Sake Professional Akira Sherman. Each dish and sake pairing is meticulously chosen to highlight seasonal flavors. Reserve your spot for an unparalleled culinary adventure that pays homage to the traditional Edomae experience, where the freshness and seasonality of ingredients are paramount.
    Take-Kase: Edomae Style Nigiri Omakase photo
  • Kubota + Take-Kase: Omakase with Sake Pairing

    375,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 5 déc. 2024
    Join us for an unforgettable evening of exceptional cuisine and fine sake. Experience an exclusive, one-night-only Take-kase Omakase curated by our master sushi chef Tsuyoshi "Take" Takeishi, in collaboration with the renowned Kubota Sake. Chef Take will guide you through a 20-course culinary journey, meticulously crafted with the freshest, hyper-seasonal ingredients. To complete the entire experience, it will be expertly paired with a selection of premium sake from Kubota, known for their dedication to using the highest quality ingredients to create their exceptional brews. This special $375 omakase and sake pairing is available by reservation only, with limited seating—only 4 seats per time slot (5:30 PM and 8:15 PM).

Avis de 2 240 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.5
4,5 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,5Service
  • 4,5Atmosphère
  • 3,9Rapport qualité-prix

BruitModéré

2 240 avis
  1. jack

    New York

    1 avis

    VIP
    1.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 1
    4. Atmosphère 1
    Unfortunately this is the last time I will dine at Uni. I gave it a second chance after a previously poor dining experience; however, nothing has changed. Service was delayed, ALL the food was barely warm and extremely overpriced. I would much rather dine at Zuma for cheaper and much better quality.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Richard

    Phoenix

    54 avis

    VIP
    5.0

    54 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Very much enjoyed our experience at Uni. Dishes are “tasting-sized” which makes for a great variety and a different awakening of your taste buds with each dish.

    Cet avis est-il utile ?

  3. David

    Metro d'Atlanta

    7 avis

    5.0

    7 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Truly exquisite food and excellent, friendly, engaged service. Outstanding selection of sake to go with great food

    Cet avis est-il utile ?

  4. Amy

    Washington

    3 avis

    VIP
    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 16 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    The omikase experience was exceptional. One of the best meals we’ve ever had.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Jimmy

    Grand Boston

    12 avis

    VIP
    5.0

    12 avis

    Y est allé·e le 11 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Food was amazing and my server was top notch. I did the tasing menu and enjoyed it.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Sandra

    Miami

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le 10 novembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 2
    4. Atmosphère 4
    Uni is a tapas style sushi place that I went to with some friends. It’s definitely on the pricier side but some of the dishes weren’t worth it. Also our waiter Mark was a bit pretentious with us and it wasn’t the best service. Also the croissant bread pudding sucked.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Christopher

    Grand Boston

    3 avis

    3.0

    3 avis

    Y est allé·e le 8 novembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Fancy environment and ambience, decent service. We had several makis (Spicy Negihama, Salmon & Avocado, and Eel & Avocado). They all had too much sauce and we couldn't really taste the fish, so I wouldn't recommend. The Hokkaido Uni Spoon and Spicy Tuna & Foie Gras Tataki were good for the novelty. Overall, an expensive dinner for a special occasion.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Steven

    Chicago

    22 avis

    VIP
    3.0

    22 avis

    Y est allé·e le 8 novembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Japanese with omakase menu, but not able to accommodate gluten intolerance without advanced notice.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Aviva

    Grand Boston

    67 avis

    5.0

    67 avis

    Y est allé·e le 6 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Great for foodies. Most delicious small bites and the waygu beef was incredible. Will definitely return!

    Cet avis est-il utile ?

  10. Vardan

    New York

    2 avis

    VIP
    4.0

    2 avis

    Y est allé·e le 5 novembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    Food was amazing, every dish they brought. The waiter had a strong cold and was wiping his nose with a tissue, then part of it on his hands serving us. It really made the experience much worse and a few days after now all our family got that cold. I wish he skipped the work that day or was more conscious not to wipe his nose and then serve us.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Vous pouvez commander directement une livraison à domicile chez Uni en utilisant le bouton « Commander en ligne ».

Le restaurant Uni est noté 4,5 étoiles par 2240 clients OpenTable.

Uni propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
23:00
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Uni

370 Commonwealth Avenue, 02215 Boston, MA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Massachusetts Avenue
  • Quartier
    Back Bay
  • Heures d'ouverture
    lun–jeu, dim 17:30–21:00 ven, sam 17:30–22:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Asiatique contemporaine, Sushi, Japonaise
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Street parking available. The closest garage is at 50 Dalton Street.
  • Public transit
    MBTA Green Line Hynes Convention Center
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (617) 536-7200
  • Service traiteur
    Uni Goes on the Road!<br />Enjoy an amazing menu customized by our award-winning chefs from the comfort of your own home, business or special event venue!<br />Specializing in but not limited to:<br />Caviar + Uni Tastings | Interactive Sushi Classes + Demos | Uni's Beverage Tasting Experience<br /><br />Please inquire for details + pricing.<br />Shelagh@uni-boston.com
  • Installations pour l'événement privé
    Our spacious Private Dining Room can be arranged for a reception of up to 70 guests or a seated meal for up to 50 guests. Private Boardroom meeting space can accommodate up to 12 guests with AV options provided. For all inquiries, please email: hsmith@uni-boston.com
  • Contact pour l'événement privé
    Harrison Smith: (617) 536-7200
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par e-mail ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable