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Uni, Boston, MA
Perle rare

Uni

50 $ et plus
Asiatique contemporaine
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Innovant
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
Servant de la cuisine fusion japonaise inventive en utilisant les fruits de mer du célèbre marché Tsukiji de Tokyo et des pêcheurs locaux de la Nouvelle-Angleterre, Uni puise aussi ses influences dans les rues de Tokyo, Shanghai, Singapour, Bangkok et du Bangladesh. Uni est l'évolution du bar à sashimi intime de Ken Oringer, du même nom, qui s'est élargi dans l'ancien espace Clio grâce au chef exécutif et partenaire Tony Messina, à sa tête depuis 2016.

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2 personnes

19:00


Réservé 38 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

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Pourquoi nous l'aimons

Chef de cuisine : Ken Oringer & David Bazirgan

Ouvert depuis 2002, l'Uni de Back Bay propose encore à ce jour certains des meilleurs fruits de mer de la ville, dont la plupart proviennent du célèbre marché de Tsukiji, à Tokyo. Le menu du célèbre chef Ken Oringer offre des plats savoureux comme l'uni spoon (uni accompagné de caviar et d'un œuf de caille) dans un espace élégant et animé au sein de l'hôtel Eliot, où chaque repas est vécu comme une occasion spéciale.

Privatisation de salle

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Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Asiatique contemporaine, Sushi, Japonaise
  • Heures d'ouverture
    lun–jeu, dim 17:30–21:00 ven, sam 17:30–22:00
  • Numéro de téléphone
    (617) 536-7200
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Service traiteur
    Uni Goes on the Road!<br />Enjoy an amazing menu customized by our award-winning chefs from the comfort of your own home, business or special event venue!<br />Specializing in but not limited to:<br />Caviar + Uni Tastings | Interactive Sushi Classes + Demos | Uni's Beverage Tasting Experience<br /><br />Please inquire for details + pricing.<br />Shelagh@uni-boston.com
  • Installations pour l'événement privé
    Our spacious Private Dining Room can be arranged for a reception of up to 70 guests or a seated meal for up to 50 guests. Private Boardroom meeting space can accommodate up to 12 guests with AV options provided. For all inquiries, please email: hsmith@uni-boston.com
  • Contact pour l'événement privé
    Harrison Smith: (617) 536-7200
  • Quartier
    Back Bay
  • Rue transversale
    Massachusetts Avenue
  • Infos de stationnement
    Street parking available. The closest garage is at 50 Dalton Street.
  • Métro ou Station
    MBTA Green Line Hynes Convention Center
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
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Expériences

  • Take-Kase: Edomae Style Nigiri Omakase

    250,00 $US par personne

    Prépayé

    Plusieurs dates disponibles
    Join us for the "Take-kase" Omakase, a unique, tradition-rich Edomae-style omakase tasting every Thursday. With only 4 sushi bar seats available at 5:30 pm and 8:15 pm, Chef Tsuyoshi "Take" Takeishi crafts a tasting menu inspired by his travels in Japan, focusing on hyper-seasonal ingredients. This intimate setting allows for a personalized journey through the delicate art of Japanese cuisine, with optional sake pairings by Certified Sake Professional Akira Sherman. Each dish and sake pairing is meticulously chosen to highlight seasonal flavors. Reserve your spot for an unparalleled culinary adventure that pays homage to the traditional Edomae experience, where the freshness and seasonality of ingredients are paramount.
    Take-Kase: Edomae Style Nigiri Omakase photo

Avis de 2 188 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.6
4,6 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,5Service
  • 4,4Atmosphère
  • 4Rapport qualité-prix

BruitModéré

2 188 avis
  1. Anhtuan

    Grand Boston

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 1
    4. Atmosphère 3
    Could’ve been a better experience if the server wasn’t so condescending and trying very hard to educate my guest and I on how to “properly” enjoy Japanese food. I’m not too sure why I expected a more professional approach for my first time but it was very casual and off putting. The highlights were the crab fried rice, chicken bao, shishito peppers and the cheesecake. Sushi quality on the o toro was a bit slimy and the pieces of the nigiri was holding on by the belly linings and almost separating which made the sushi rice underneath visible. My server was an order taker and not an experience provider. I did not get the same experience he was giving the other tables nearby. David on the other hand was very pleasant and approachable.

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  2. Joanne

    Los Angeles

    1 avis

    1.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 2
    4. Atmosphère 4
    The rice for the sushi was hard like the ones sold at fast food sushi places and one order of Wagyu dish consisted of tiny little 4 pieces costing $35.. The price for one order of sushi is mostly $20 ~ $25, definitely not worth the price.

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  3. William

    New York

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 3
    2. Plats 5
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    Food: amazing. Great quality. Expensive. Sat at Lower sushi bar. Sashimi chef in attendance was cold and aloof. Didn’t take the conversation bait, which was a turn off. Young local who doesn’t understand hospitality. Fortunately the food from the sushi bar was very good. We could set aside the attitude and enjoy the food. Note to restaurant manager: hire a decent conversation for the folks behind the sushi bar, otherwise it’s no fun. Thanks for the good food.

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  4. JulieJ

    Chicago

    11 avis

    4.0

    11 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    We were the first people in the restaurant but the hosts impolitely refused seat us at our preferred table. The server pushed our desired price boundary by about $150-200 dollars which made our overall experience pretty uncomfortable. We asked to spend $400-450 our bill ended up being over $600.

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  5. PeterS

    Grand Boston

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I choose to go to Uni whenever I am in Boston. The service, the food, spirit of Uni is wonderful. Instead of crawling through the menu, I often ask the team to surprise me. They never disappoint. the chefs are gifted and creative when given the chance. Try it.

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  6. sandra

    Grand Boston

    1 avis

    2.0

    1 avis

    Y est allé·e le 8 septembre 2024

    1. Global 2
    2. Plats 4
    3. Service 1
    4. Atmosphère 4
    Waited a long time for service. When waiter finally came, he gave the excuse that the section was closed and they opened it just for us. Waiter forgot my glass of wine. My husband was on his third dish before my first arrived. Final straw I: It was my husband's birthday and they put the lit candle in a separate plate by itself. Final straw II: My husband had to walk up 3 blocks to find an ATM to pay the valet because the one they sent us to across the street (in a liquor store!) was down.

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  7. Adriana

    Baie de San Fra

    12 avis

    VIP
    3.0

    12 avis

    Y est allé·e le 7 septembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 2
    4. Atmosphère 2
    Rated as one of the best and very expensive. Very disappointed. There for anniversary. Seating uncomfortable. Drinks took longer than expected. Bar was was way behind. Waiters are friendly but their “outfits” are really raggedy. Cargo shorts and t-shirts. Did not look clean and neat. (As supposed for being such a high end restaurant). Place is casual and nothing fancy or attractive. Food was good but nothing spectacular to charge the prices they do. In general this restaurant is overpriced, overrated and not worthy . Won’t be back in a while…

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  8. BARRY

    Baie de San Fra

    14 avis

    VIP
    2.0

    14 avis

    Y est allé·e le 1 septembre 2024

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 4
    4. Atmosphère 2
    We were very disappointed with our dinner last night at Uni. The sushi was good to average but grossly overpriced. We spent $191.00 before tipping and had no alcohol!!! They charged $35.00 for four thin slices of Chutoro tuna sashimi!!! Their ratings are NOT accurate. If you like being robbed for average sushi, this is your place. AVOID this place as there are many better sushi options in Boston. GROSSLY OVERPRICED SUSHI THAT IS NOT WORTH IT!!!

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  9. Guillermo

    México

    2 avis

    VIP
    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 1 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excelente fusión de comida y un servicio AAA , su variedad de platillos es excelente

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  10. Afsoon

    Grand Boston

    2 avis

    VIP
    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 1 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We love Uni !!! Always consistent and amazing . Food /service and ambience .

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FAQ

Vous pouvez commander directement une livraison à domicile chez Uni en utilisant le bouton « Commander en ligne ».

Le restaurant Uni est noté 4,6 étoiles par 2188 clients OpenTable.

Uni propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

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19:00


Réservé 38 fois aujourd'hui
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370 Commonwealth Avenue, 02215 Boston, MA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Massachusetts Avenue
  • Quartier
    Back Bay
  • Heures d'ouverture
    lun–jeu, dim 17:30–21:00 ven, sam 17:30–22:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Asiatique contemporaine, Sushi, Japonaise
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Infos de stationnement
    Street parking available. The closest garage is at 50 Dalton Street.
  • Métro ou Station
    MBTA Green Line Hynes Convention Center
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (617) 536-7200
  • Service traiteur
    Uni Goes on the Road!<br />Enjoy an amazing menu customized by our award-winning chefs from the comfort of your own home, business or special event venue!<br />Specializing in but not limited to:<br />Caviar + Uni Tastings | Interactive Sushi Classes + Demos | Uni's Beverage Tasting Experience<br /><br />Please inquire for details + pricing.<br />Shelagh@uni-boston.com
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    Our spacious Private Dining Room can be arranged for a reception of up to 70 guests or a seated meal for up to 50 guests. Private Boardroom meeting space can accommodate up to 12 guests with AV options provided. For all inquiries, please email: hsmith@uni-boston.com
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