Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Grand Boston
  4. Boston
  5. Back Bay
Uni, Boston, MA
Perle rare

Uni

50 $ et plus
Asiatique contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 30 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
  • Innovant
Servant de la cuisine fusion japonaise inventive en utilisant les fruits de mer du célèbre marché Tsukiji de Tokyo et des pêcheurs locaux de la Nouvelle-Angleterre, Uni puise aussi ses influences dans les rues de Tokyo, Shanghai, Singapour, Bangkok et du Bangladesh. Uni est l'évolution du bar à sashimi intime de Ken Oringer, du même nom, qui s'est élargi dans l'ancien espace Clio grâce au chef exécutif et partenaire Tony Messina, à sa tête depuis 2016.

Commande en livraison ou à emporter

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Ken Oringer & David Bazirgan

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Ouvert depuis 2002, l'Uni de Back Bay propose encore à ce jour certains des meilleurs fruits de mer de la ville, dont la plupart proviennent du célèbre marché de Tsukiji, à Tokyo. Le menu du célèbre chef Ken Oringer offre des plats savoureux comme l'uni spoon (uni accompagné de caviar et d'un œuf de caille) dans un espace élégant et animé au sein de l'hôtel Eliot, où chaque repas est vécu comme une occasion spéciale.

Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Asiatique contemporaine, Sushi, Japonaise
  • Heures d'ouverture
    lun–jeu, dim 17:30–21:00 ven, sam 17:30–22:00
  • Numéro de téléphone
    (617) 536-7200
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Service traiteur
    Uni Goes on the Road!<br />Enjoy an amazing menu customized by our award-winning chefs from the comfort of your own home, business or special event venue!<br />Specializing in but not limited to:<br />Caviar + Uni Tastings | Interactive Sushi Classes + Demos | Uni's Beverage Tasting Experience<br /><br />Please inquire for details + pricing.<br />Shelagh@uni-boston.com
  • Installations pour l'événement privé
    Our spacious Private Dining Room can be arranged for a reception of up to 70 guests or a seated meal for up to 50 guests. Private Boardroom meeting space can accommodate up to 12 guests with AV options provided. For all inquiries, please email: hsmith@uni-boston.com
  • Contact pour l'événement privé
    Harrison Smith: (617) 536-7200
  • Quartier
    Back Bay
  • Rue transversale
    Massachusetts Avenue
  • Parking details
    Street parking available. The closest garage is at 50 Dalton Street.
  • Public transit
    MBTA Green Line Hynes Convention Center
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par e-mail ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau

Expériences

  • Take-Kase: Edomae Style Nigiri Omakase

    250,00 $US par personne

    Prépayé

    Plusieurs dates disponibles
    Join us for the "Take-kase" Omakase, a unique, tradition-rich Edomae-style omakase tasting every Friday. With only 4 sushi bar seats available at 5:30 pm and 8:15 pm, Chef Tsuyoshi "Take" Takeishi crafts a tasting menu inspired by his travels in Japan, focusing on hyper-seasonal ingredients. This intimate setting allows for a personalized journey through the delicate art of Japanese cuisine, with optional sake pairings by Certified Sake Professional Akira Sherman. Each dish and sake pairing is meticulously chosen to highlight seasonal flavors. Reserve your spot for an unparalleled culinary adventure that pays homage to the traditional Edomae experience, where the freshness and seasonality of ingredients are paramount.
    Take-Kase: Edomae Style Nigiri Omakase photo

Avis de 2 256 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.5
4,5 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,5Service
  • 4,4Atmosphère
  • 3,9Rapport qualité-prix

BruitModéré

2 256 avis
  1. Angela

    New York

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e aujourd'hui

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    I had the tasting menu. For the price point, it was not really worth it. The food is alright, but nothing mind-blowing. The staff is very nice though, and the vibes are good.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Josh

    San Diego

    1 avis

    2.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 2
    2. Plats 1
    3. Service 4
    4. Atmosphère 1
    Whoa. This was... not good. Service was aces, the ambiance left a ton to be desired, but the sushi? Bad. Flat out bad. The mackerel was legit almost as crunchy as the fried chicken bao bun; the salmon was dry. The toro belly was fine, but at that price? hahahahahahah, no. Seriously: Six pieces of negihama in a roll, at $5 a bite. It'd have been more pleasant just, literally, eating the cash. "You're paying for the experience," you might say. Wait staff in sweatshirts, my table legit knocking against the strangers next to us, in a noise cone that rivals the food court at H Mart. They should have paid -me-. If it sounds like I'm being extraordinarily cruel, go see for yourself. But there's plenty around Back Bay to hook you up when you walk out laughing.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Mike

    Chicago

    3 avis

    2.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 2
    2. Plats 3
    3. Service 2
    4. Atmosphère 2
    The food was good, but, honestly, the prices are extreme for the quantity you get is very little.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Christie

    Grand Boston

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 21 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing food! Always love taking the recommendations of the staff for what to try to always have something new and experience new fish. Definitely recommend being adventurous!

    Cet avis est-il utile ?

  5. Eric

    VIP

    Baie de San Fra

    36 avis

    5.0

    36 avis

    Y est allé·e le 21 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Omakase is the way to go if you can afford it —with sake pairings!

    Cet avis est-il utile ?

  6. DavidA

    Grand Boston

    15 avis

    5.0

    15 avis

    Y est allé·e le 18 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    Lovely experience. I enjoyed the overall vibe in atmosphere and thought the sushi was wonderful.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Scott

    Caroline du Sud

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le 15 décembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 2
    Tiny expensive plates - tables packed in to where you’re eating with the people next to you. It was some of the best sushi I’d ever had though

    Cet avis est-il utile ?

  8. Jason

    New York

    1 avis

    2.0

    1 avis

    Y est allé·e le 14 décembre 2024

    1. Global 2
    2. Plats 5
    3. Service 1
    4. Atmosphère 4
    Haven’t been in a while roughly a year used to come all the time and used to be way better service but highly disappointed in service for a 400$ meal. Foods great and atmosphere but… Food came out slow and separate dishes constantly didn’t have 4 items I ordered had to re order and wait longer. I mean just disappointed Took over 2 hours and was terrible service. Paid in cash and still had to wait for the waiter to be done talking to come get the check another employee grabbed him Im highly recommending to others and my followers to not come here.

    Cet avis est-il utile ?

  9. LauraS

    Hawaii

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 13 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Chef TaKe was amazing. The dishes were tasty and described well. Sake pairings were well matched Noise level was high from being in the main dining room.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Utilisateur d'OpenTable

    Louisiane

    4 avis

    1.0

    4 avis

    Y est allé·e le 13 décembre 2024

    1. Global 1
    2. Plats 3
    3. Service 1
    4. Atmosphère 1
    Table location was terrible. Right next to constant traffic in and out of hotel door to the restroom. Service went from bad to worse. Cocktails took forever. Food took even longer. By end of the evening we had to tell them to not bring the last two dishes that we had waited over 40 mins for. They were clearly understaffed and overwhelmed. A very disappointing evening at Uni.

    1 personne a trouvé cet avis utile

FAQ

Vous pouvez commander directement une livraison à domicile chez Uni en utilisant le bouton « Commander en ligne ».

Le restaurant Uni est noté 4,5 étoiles par 2256 clients OpenTable.

Uni propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 30 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Uni

370 Commonwealth Avenue, 02215 Boston, MA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Massachusetts Avenue
  • Quartier
    Back Bay
  • Heures d'ouverture
    lun–jeu, dim 17:30–21:00 ven, sam 17:30–22:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Asiatique contemporaine, Sushi, Japonaise
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Street parking available. The closest garage is at 50 Dalton Street.
  • Public transit
    MBTA Green Line Hynes Convention Center
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (617) 536-7200
  • Service traiteur
    Uni Goes on the Road!<br />Enjoy an amazing menu customized by our award-winning chefs from the comfort of your own home, business or special event venue!<br />Specializing in but not limited to:<br />Caviar + Uni Tastings | Interactive Sushi Classes + Demos | Uni's Beverage Tasting Experience<br /><br />Please inquire for details + pricing.<br />Shelagh@uni-boston.com
  • Installations pour l'événement privé
    Our spacious Private Dining Room can be arranged for a reception of up to 70 guests or a seated meal for up to 50 guests. Private Boardroom meeting space can accommodate up to 12 guests with AV options provided. For all inquiries, please email: hsmith@uni-boston.com
  • Contact pour l'événement privé
    Harrison Smith: (617) 536-7200
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par e-mail ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable