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Tre Dita, Chicago, IL
Perle rare

Tre Dita

50 $ et plus
Italienne
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Chic
  • Parfait pour déguster de bons vins
Led by Chef Evan Funke, Tre Dita, Italian for "three fingers", pays homage to the precise measurement of bistecca Fiorentina.

If booking in the dining room at Tre Dita, you will enjoy a menu of antipasti, handmade pastas, signature entrees and steaks.
If booking in the Bar Tre Dita, you will enjoy a smaller menu of stuzzi, antipasti, handmade pastas and entrees.
The full cocktail, wine list and dessert menu is available in both locations.

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2 personnes

19:00


Réservé 94 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Pourquoi nous l'aimons

Chef de cuisine : Evan Funke

Le célèbre chef Evan Funke basé à Los Angeles et le géant de la restauration de Chicago, Lettuce Entertain You, ont uni leurs forces pour créer cet élégant steakhouse toscan au sein du St. Regis. Cette adresse est déjà devenue le lieu de prédilection pour les occasions spéciales avec ses délicieuses pâtes artisanales, ses steaks de première qualité et sa sélection de plus de 700 bouteilles de vins italiens, mais également grâce à sa vue imprenable sur le lac Michigan et la rivière Chicago, que l'on peut admirer à travers des baies vitrées spectaculaires de 12 mètres de haut.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Italienne
  • Heures d'ouverture
    Dîner lun.–jeu., dim. 16:00–00:00 ven., sam. 16:00–01:00
  • Numéro de téléphone
    (312) 725-1724
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Quartier
    River North (Chicago)
  • Infos de stationnement
    Aucun
  • Renseignements supplémentaires :
    Bar complet, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Vin

Expériences

  • Bar Tre Dita

    Plusieurs dates disponibles
    Adjacent to Tre Dita is Bar Tre Dita, an elegant lounge with expansive seating and a marble bar. With a focus on Italian spirits and whiskies from around the world, Bar Tre Dita serves St. Regis signature cocktails, Italian wines and specialty cocktails. A menu features antipasti, handmade pastas, a selection of entrees and desserts.
    Bar Tre Dita photo
  • Tre Dita Dining Room

    Plusieurs dates disponibles
    Led by Chef Evan Funke, Tre Dita is Italian for "three fingers," and a nod to the precise thickness of a properly cut bistecca Fiorentina. The “cucina Toscana” serves antipasti, handmade pastas and a seasonal selection of steak and dishes from its wood-fired grill. Guests will enjoy sweeping views of Lake Michigan, the Chicago River and Navy Pier from 40 foot windows.
    Tre Dita Dining Room photo

Avis de 550 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,7Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

550 avis
  1. Karen

    Chicago

    128 avis

    VIP
    4.0

    128 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Generally Tre Dita I was very good, although the extraordinary hype was such that it presented a little bit of a letdown on final analysis. Surprisingly, the dish we liked the least was the pasta course, not because anything was wrong with it, but it was just….pretty standard fare. The Rosa’s focaccia is very good, ditto the cheese-stuffed squash blossoms, chicken liver mousse and blue prawns. The prawns are served with a delicious salsa verde, so save some of the focaccia to sop up the sauce. Yum. The main courses that stood out were the grilled swordfish and the prime ribeye cap. The braised Tuscan kale and roasted potatoes were ok, but nothing special.

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  2. Natasha

    Chicago

    36 avis

    VIP
    5.0

    36 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    It was very nearly a perfect experience. They put us way in the back in the corner of the restaurant so service was a little spotty but once we found the sommelier after a very long time waiting to open our wine, things were perfect. The food is absolutely delicious. We had a group of 6 and ordered a variety from the menu. Standouts were the corn pasta dish, branzino - do not leave any chimichurri behind its incredible- and the barolos on the menu. Would absolutely return.

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  3. Erin

    Chicago

    4 avis

    4.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Great service. Our waiter and the staff were very attentive. Food was good and view was awesome. Where we were sitting seemed a little cramped though.

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  4. Iryna

    Chicago

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    Don’t celebrate Birthday at Tre Dita! Food is Ok, but not impressive. But with my bill 400$ for 2 main plates and wine at the bar, I didn’t get the expected service and Birthday dessert for my boyfriend. The staff just don’t care.

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  5. Daniel

    Chicago

    13 avis

    VIP
    5.0

    13 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    A beautiful place to celebrate my 40th with my wife. Service was great but our top notch porterhouse fell short of what it should be at this price point. Other than the steak falling short everything else was great.

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  6. Dina

    Chicago

    5 avis

    VIP
    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Fantastic Italian food...melted in our mouths. So good!

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  7. ChicagoFoodie

    Chicago

    75 avis

    VIP
    5.0

    75 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Enjoyed our dinner tremendously. We had the squash blossoms, beef rib meatballs, blue prawn, lemon linguini and spinach knudi. Everything was perfectly executed. The service was impeccable. Hope to return soon with friends to try even more items on the menu. What a wonderful addition to Chicago’s Italian food scene.

    1 personne a trouvé cet avis utile

  8. Deanna

    New York

    13 avis

    5.0

    13 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Suberb! Will definitely be back to visit again soon

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  9. Dave

    Chicago

    15 avis

    VIP
    5.0

    15 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great new restaurant in Lakeshore East. Beautiful decor, nice view, lots of tables in the bar area where you can eat as well. The tables aren’t as crowded as some other restaurants which makes it easier to converse. We had swordfish and lemon linguine, both delicious.

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  10. Kimberly

    Montréal

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Me and my boyfriend came to Chicago to celebrate my birthday and heard so many good comments about this new restaurant Tre Dita and decided to try it out. I must say the decor, staff, service & FOOD was absolutely mindblowing. Their service is outstanding and our waiter Tristan was very attentive and knowledgable about the entire menu. I highly recommend ! 1000% FYI : Tortelli (MUST) on the pasta menu.

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FAQ

Le restaurant Tre Dita est noté 4,7 étoiles par 550 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

19:00


Réservé 94 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Tre Dita

401 E Wacker Dr, 60601 Chicago, IL

Salles

Informations supplémentaires

  • Quartier
    River North (Chicago)
  • Heures d'ouverture
    Dîner lun.–jeu., dim. 16:00–00:00 ven., sam. 16:00–01:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Italienne
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Infos de stationnement
    Aucun
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Bar complet, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Vin
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