Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Chicago / Illinois
  4. Chicago
  5. River North (Chicago)
Tre Dita, Chicago, IL
Perle rare

Tre Dita

50 $ et plus
Italienne

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 149 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour profiter d'une vue panoramique
  • Chic
Led by Chef Evan Funke, Tre Dita, Italian for "three fingers", pays homage to the precise measurement of bistecca Fiorentina.

If booking in the dining room at Tre Dita, you will enjoy a menu of antipasti, handmade pastas, signature entrees and steaks.
If booking in the Bar Tre Dita, you will enjoy a smaller menu of stuzzi, antipasti, handmade pastas and entrees.
The full cocktail, wine list and dessert menu is available in both locations.

Please note that Tre Dita only accepts reservations 7 days in advance.

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Evan Funke

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Le célèbre chef Evan Funke basé à Los Angeles et le géant de la restauration de Chicago, Lettuce Entertain You, ont uni leurs forces pour créer cet élégant steakhouse toscan au sein du St. Regis. Cette adresse est déjà devenue le lieu de prédilection pour les occasions spéciales avec ses délicieuses pâtes artisanales, ses steaks de première qualité et sa sélection de plus de 700 bouteilles de vins italiens, mais également grâce à sa vue imprenable sur le lac Michigan et la rivière Chicago, que l'on peut admirer à travers des baies vitrées spectaculaires de 12 mètres de haut.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Italienne
  • Heures d'ouverture
    Dîner lun.–jeu., dim. 16:00–00:00 ven., sam. 16:00–01:00
  • Numéro de téléphone
    (312) 725-1724
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Quartier
    River North (Chicago)
  • Parking details
    Aucun
  • Renseignements supplémentaires :
    Bar complet, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Vin

Expériences

  • Bar Tre Dita

    Plusieurs dates disponibles
    Adjacent to Tre Dita is Bar Tre Dita, an elegant lounge with expansive seating and a marble bar. With a focus on Italian spirits and whiskies from around the world, Bar Tre Dita serves St. Regis signature cocktails, Italian wines and specialty cocktails. A menu features antipasti, handmade pastas, a selection of entrees and desserts. Please note a reservation at Bar Tre Dita will be at a lounge table (not at the bar top).
    Bar Tre Dita photo
  • Tre Dita Dining Room

    Seulement 28 nov. 2024
    Led by Chef Evan Funke, Tre Dita is Italian for "three fingers," and a nod to the precise thickness of a properly cut bistecca Fiorentina. The “cucina Toscana” serves antipasti, handmade pastas and a seasonal selection of steak and dishes from its wood-fired grill. Guests will enjoy sweeping views of Lake Michigan, the Chicago River and Navy Pier from 40 foot windows.
    Tre Dita Dining Room photo

Avis de 691 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,7Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

691 avis
  1. Aldo

    Chicago

    1 avis

    4.0

    1 avis

    Y est allé·e aujourd'hui

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    Food and location were amazing! One of the best pasta in my life! However, we were celebrating 2 birthdays (my daughter and i) and there was nothing special. I was expecting something from their side to enhance customer experience!

    Cet avis est-il utile ?

  2. ChristinaEgg

    Chicago

    39 avis

    3.0

    39 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 3
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    The food is excellent. The table I was given was terrible. It was like dining on a waiting area booth. For the amount of money, the table I was given should have been better. I recommend avoiding the bar seating area.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Mary Ellen

    Chicago

    38 avis

    VIP
    5.0

    38 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Superb service, beautiful room. good food, great drinks. Very high prices.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Tom

    Chicago

    33 avis

    VIP
    5.0

    33 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This was my third time here, and the food and service were outstanding.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Nancy

    Chicago

    19 avis

    3.0

    19 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Food was unique variations of pasta. Ordered small plates for sharing. As an Italian senior who has eaten pasta forever, the least this restaurant can do is focus on serving food HOT, not warm But HOT. Facasia breads were delicious and Manza salad the best. Limon linguine too lemony. Meatballs were dry and they can leave the anchovie paste out. Why would you put that flavor in meatballs! Tagliatelle was the better of the the pastas. It was my son’s 50th Birthday. Evan Funke should be ashamed to give a shot glass size dessert with a mini candle for his birthday dessert. I Our bill was $400 (as most guests are) and that’s all you can offer. I will NOT be back.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Maria

    Asheville

    19 avis

    VIP
    5.0

    19 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Really excellent bar dining experience from top to bottom. Seamless service and outstanding food.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Peter

    Chicago

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Each dish shared was better than the last. The decor is fabulous . The wood fired grill produced the best rib-eye steak I’ve ever tasted. The steak had zero fat and the best oak flavor imaginable.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Utilisateur d'OpenTable

    Chicago

    1 avis

    2.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 2
    2. Plats 1
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    Dinner entres were way below expectations. I overheard the couple at the table next to me saying the same thing as they were leaving and I was arriving to sit at my table. The food was not good or consistent with such an upscale restaurant.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Daniele

    Chicago

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Il burro ovunque sono italiano ho vissuto 30 anni in Italia e non ho mai visto mettere il burro sul pesce

    Cet avis est-il utile ?

  10. Matthew

    Chicago

    6 avis

    VIP
    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Space is unmatched, food exquisite and the service extraordinary. A wonderful experience.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Tre Dita est noté 4,7 étoiles par 691 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 149 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Tre Dita

401 E Wacker Dr, 60601 Chicago, IL

Salles

Informations supplémentaires

  • Quartier
    River North (Chicago)
  • Heures d'ouverture
    Dîner lun.–jeu., dim. 16:00–00:00 ven., sam. 16:00–01:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Italienne
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Aucun
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Bar complet, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable