We serve eclectic Japanese-American cuisine and serious wine in a former adult video store. Since opening, Tomo has received recognition as one of the country's best new restaurants by Esquire and Robb Report and has been nominated for Outstanding Wine Program by the James Beard Foundation.
Chef Brady Ishiwata Williams’ menus are personal, and feature outstanding ingredients prepared simply and with confidence.
Our wine program highlights rare and ephemeral wines made by creative, principled people. We also serve a variety of classic and seasonal cocktails, emphasizing small-batch spirits and quality nonalcoholic options.
We strive to be a cherished part of our guests' lives, providing a warm atmosphere, ever-changing menus, and exclusive events with top chefs and industry experts from around the world.
Effectuer une réservation
2 personnes
19 sept. 2024
19:00
Réservé 12 fois aujourd'hui
Informations supplémentaires
Atmosphère
Élégant mais décontracté
Prix
50 $ et plus
Cuisine(s)
Américaine, Créative Japonaise, De la ferme à la table
Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Table de Chef, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin
Américaine, Créative Japonaise, De la ferme à la table
Atmosphère
Élégant mais décontracté
Code vestimentaire
Tenue décontractée
Infos de stationnement
Stationnement municipal
Moyens de paiement
American Express, Discover, Mastercard, Visa
Chef de cuisine
Chef Brady Williams
Renseignements supplémentaires :
Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Table de Chef, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin