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ThroughLine by SingleThread, Wanship, UT
Perle rare

ThroughLine by SingleThread

50 $ et plus
Américaine contemporaine

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2 personnes
19:00
Prochaine disponibilité

Pour l'instant, il n'y a aucune disponibilité en ligne dans les 2h30 après ou avant votre demande. Avez-vous une autre heure en tête ?

Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Chic
  • Innovant
This winter, SingleThread is thrilled to introduce ThroughLine, presented by OpenTable and the Visa Dining Collection, offering an unparalleled cinematic dining experience through a seasonal residency series. Along with partners Miele and Audi, this intimate, 14-seat, 12-course Omakase-inspired journey is paired with an eight-part film series by Emmy-nominated Director Justin Taylor Smith, immersing guests in the stories of the farms, fisheries, and artisans that sustain us.

With experiences hosted in Park City, Utah, and New York in 2025, ThroughLine builds upon SingleThread’s ethos, offering an unparalleled exploration of the stories behind the ingredients and artisanal practices that inspire each dish. Reservations are available for U.S. and Mexico Visa Infinite®, and Canada Visa Infinite Privilege® cardholders through the OpenTable x Visa Dining Collection.

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Kyle Connaughton

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Few restaurants can rival the accolades of this Wine Country powerhouse: Three MICHELIN Stars, a Green Star for sustainability, and a spot on the coveted World's 50 Best Restaurants list. That's because chef Kyle Connaughton and head farmer Katina Connaughton have put together a one-of-a-kind experience that includes a 10-course Kaiseki-style menu that draws largely from the restaurant's lush 24-acre farm in Dry Creek Valley.

Informations supplémentaires

Expériences

  • ThroughLine at The Lodge at Blue Sky

    400,00 $US par personne

    Prépayé

    Plusieurs dates disponibles
    Experience the serene elegance of winter at The Lodge at Blue Sky, Auberge Resorts Collection, nestled between the Uinta and Wasatch mountain ranges. Chef Kyle and Head Farmer Katina Connaughton invite you to an intimate, 14-seat Omakase-inspired dining event featuring a 12-course menu paired with an eight-part film series by Emmy-nominated Director Justin Taylor Smith. Join us in Blue Sky’s Wine Room, transformed with natural decor foraged from the resort’s 3,500-acre landscape, creating a sensory-driven experience bridging culinary and cinematic arts. Together with Audi, SingleThread is thrilled to offer exclusive private transportation in the all-new, fully electric Audi Q6 e-tron for select guests not staying at the Lodge each evening.
    ThroughLine at The Lodge at Blue Sky photo

Avis des clients

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

5.0
5 d'après toutes les évaluations
  • 5Plats
  • 5Service
  • 5Atmosphère
  • 5Rapport qualité-prix

BruitModéré

2 avis
  1. Mike

    VIP

    San Diego

    44 avis

    5.0

    44 avis

    Y est allé·e le 21 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Absolutely unique dining experience with great food and a lot of fun. Really inventive dishes and a great experience to learn about where the food comes from and how it is sustainably produced. Hearing the background from the chefs is also great and the omakase style counter layout adds another layer of the experience to see the food prepared.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Nathan

    Utah

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le 15 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent food, elevated by the videos that were shared. Intimate dining experience with the opportunity to speak with the chef, his wife, and the staff. Overall, a very memorable evening.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant ThroughLine by SingleThread est noté 5 étoiles par 2 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Prochaine disponibilité

Pour l'instant, il n'y a aucune disponibilité en ligne dans les 2h30 après ou avant votre demande. Avez-vous une autre heure en tête ?

Des expériences sont disponibles.
Google Map pour ThroughLine by SingleThread

27649 Old Lincoln Hwy, 84017 Wanship, UT

Informations supplémentaires

  • Numéro de téléphone
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine
  • Heures d'ouverture
    lun., jeu.–dim. 17:00–23:00
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Aucun
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