Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Royaume-Uni
  3. Warwickshire
  4. Shipston-On-Stour
  5. Shipston On Stour
The Royal Oak, Whatcote, Warwickshire
Primé

The Royal Oak

4.9
4,9
102 avis
41 £ et plus
De la ferme à la table

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Charmant
  • Innovant
Solanche, Richard and the rest of The Royal Oak team are extremely proud to offer Michelin starred dining in rural Warwickshire, on the edge of the Cotswolds.

Our food offering is what we like to call ‘proper country food’- wild meats and foraged ingredients from our home area. Our aim is simple: we want to tell the story of our community, the producers themselves and how we’ve utilised their ingredients.

Sometimes a dish will be on the menu for a six week period, fully celebrating the early or late season. Conversely a dish may be fleeting - a week, a service or even just for a single table of regulars - a micro-seasonal snapshot, which gets us thinking and talking with our local community of producers about next years planting or hunting, allowing us to dream about revisiting an idea and developing it further the following year.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    41 £ et plus
  • Cuisine(s)
    De la ferme à la table, Européenne Moderne, Britannique Moderne
  • Heures d'ouverture
    mer.–sam. 18:00–23:00 ven., sam. 12:00–16:00
  • Numéro de téléphone
    01295 688100
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Richard Craven
  • Service traiteur
    Richard, Solanche and the rest of The Royal Oak team are extremely proud to offer Michelin-starred dining on the edge of the Cotswolds with a seasonally driven, game-focussed menu**. We work closely with a small core of quality producers. Game is often from the surrounding hills and estates.<br />
  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2024
  • Quartier
    Shipston On Stour
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Public transit
    Although rurally located, we are highly accessible from the M40 (Junction 12) <br />and we are a 25 minute drive/taxi (Castle Cars) from Banbury Train Station (Chiltern/Cross Country).<br />
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bière, Non-fumeur, Vin

Avis de 102 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.9
4,9 d'après les évaluations récentes
  • 4,9Plats
  • 5Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,6Rapport qualité-prix

BruitDynamique

Apprécié pour

  • Warwickshire

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Warwickshire

    Meilleure cuisine

  • Warwickshire

    Meilleur service

  • Warwickshire

    Meilleure atmosphère

  • Warwickshire

    Meilleur rapport qualité prix

  • Warwickshire

    Innovant

  • Warwickshire

    La perle du quartier

  • Warwickshire

    Parfait pour déguster de bons vins

  • Warwickshire

    Romantique

  • Warwickshire

    Adapté aux occasions spéciales

102 avis
  1. Paul

    Gloucestershire

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 9 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Lovely friendly environment. Nothing too much trouble for the staff. Food was outstanding. Drinks I feel are a little high priced but tends to be the way now with top restaurants. Will definitely book again

    Cet avis est-il utile ?

  2. Josh

    Londres

    1 avis

    VIP
    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 2 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great meal and service. More than worthy of its Michelin star every time we visit.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Luke

    Warwickshire

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 31 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Outstanding, simply outstanding. You think you have grasped the concept of ‘depth of flavour’ and then you get to sample their roe buck consommé and it opens up a new world of taste experience. The monkfish could not have been more perfectly cooked. All of the staff were knowledgable, passionate and friendly whilst also being efficient and skilled….. quite a feat to pull off successfully. The wine pairing is most definitely worth a punt, if you are lucky enough to have a designated driver….traditional but with a few curve balls thrown in.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Jane

    Dublin

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 16 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Perfect balance of wonderful delicious food & presented beautifully for us to enjoy

    Cet avis est-il utile ?

  5. John

    Warwickshire

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 12 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Yet another outstanding meal at The Royal Oak to celebrate yet another birthday! As always, the range of flavours and creativity in every course were amazing and the service friendly and well-informed.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Trevor

    Oxford

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 11 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Excellent food with some unusual ingredients being used to great effect. Service level was excellent and all staff were very attentive. The Michelin star is well deserved.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Adam

    Bristol

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 11 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Fantastic food. So much work involved in its creation that it is great value for money

    Cet avis est-il utile ?

  8. Lesley

    Londres

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 28 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    A superb dining experience in a tucked-away Warwickshire village. The food is to die for: each ingredient chosen to add a new and well-balanced dimension so that each flavour can be enjoyed and not overwhelmed by another. A short but excellent wine menu. Friendly and attentive service make this a very special treat.

    Cet avis est-il utile ?

  9. John

    Londres

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 27 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Yet again we have enjoyed an outstanding meal at The Royal Oak. All the courses - and all the amuses bouches, home-made bread, etc - were perfectly crafted, delicious and beautifully presented. Service was friendly, knowledgeable and attentive.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Utilisateur d'OpenTable

    Londres

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 27 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Outstanding. As ever. Truly amazing flavours and the usual ingenuity behind the dishes (and the wine pairings!).

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant The Royal Oak est noté 4,9 étoiles par 102 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Google Map pour The Royal Oak

The Orchard, CV36 5EF Whatcote, Warwickshire

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2024
  • Quartier
    Shipston On Stour
  • Heures d'ouverture
    mer.–sam. 18:00–23:00 ven., sam. 12:00–16:00
  • Prix
    41 £ et plus
  • Cuisine(s)
    De la ferme à la table, Européenne Moderne, Britannique Moderne
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Public transit
    Although rurally located, we are highly accessible from the M40 (Junction 12) and we are a 25 minute drive/taxi (Castle Cars) from Banbury Train Station (Chiltern/Cross Country).
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Richard Craven
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bière, Non-fumeur, Vin
  • Numéro de téléphone
    01295 688100
  • Service traiteur
    Richard, Solanche and the rest of The Royal Oak team are extremely proud to offer Michelin-starred dining on the edge of the Cotswolds with a seasonally driven, game-focussed menu**. We work closely with a small core of quality producers. Game is often from the surrounding hills and estates.<br />
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable