Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Royaume-Uni
  3. Warwickshire
  4. Shipston-On-Stour
  5. Shipston On Stour
The Royal Oak, Whatcote, Warwickshire
Primé

The Royal Oak

4.9
4,9
105 avis
41 £ et plus
De la ferme à la table

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 5 fois aujourd'hui
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Charmant
  • Innovant
Solanche, Richard, and the team at The Royal Oak are proud to offer Michelin-starred dining at our village pub, between Shipston on Stour and Stratford upon Avon, on the edge of the Cotswolds. Since 2019, we’ve been dedicated to exceptional food in a community-focused setting.

Alongside our Michelin-starred dining room, we have a relaxed bar with a pool table and darts, creating a space for everyone. Our menu celebrates terroir-driven, ‘proper country food,’ focusing on wild, seasonal ingredients. Our aim is simple: to tell the story of our community and the local producers we work with.

The menu changes with the seasons, with some dishes lasting six weeks to highlight the peak of their season, while others may be available for just a week or even a single service—a fleeting, micro-seasonal snapshot. This approach supports sustainable land and woodland management, honours the natural balance of the land, and reflects our commitment to preserving it for future generations.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    41 £ et plus
  • Cuisine(s)
    De la ferme à la table, Européenne Moderne, Britannique Moderne
  • Heures d'ouverture
    mer.–sam. 18:00–23:00 jeu.–sam. 12:00–16:00
  • Numéro de téléphone
    01295 688100
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Richard Craven
  • Service traiteur
    Richard, Solanche, and The Royal Oak team are proud to offer Michelin-starred dining on the edge of the Cotswolds, between Shipston on Stour and Stratford upon Avon. Our seasonally driven menu focuses on wild, foraged ingredients. We strive to offer an exceptional dining experience that celebrates both nature and our community of producers.<br />
  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2024
  • Quartier
    Shipston On Stour
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Public transit
    Although rurally located, we are highly accessible from the M40 (Junction 12) <br />and we are a 25 minute drive/taxi (Castle Cars) from Banbury Train Station (Chiltern/Cross Country).<br />
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bière, Non-fumeur, Vin

Avis de 105 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.9
4,9 d'après les évaluations récentes
  • 4,9Plats
  • 5Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,6Rapport qualité-prix

BruitDynamique

Apprécié pour

  • Warwickshire

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Warwickshire

    Meilleure cuisine

  • Warwickshire

    Meilleur service

  • Warwickshire

    Meilleure atmosphère

  • Warwickshire

    Meilleur rapport qualité prix

  • Warwickshire

    Innovant

  • Warwickshire

    La perle du quartier

  • Warwickshire

    Parfait pour déguster de bons vins

  • Warwickshire

    Adapté aux occasions spéciales

105 avis
  1. Amanda

    Oxford

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Fabulous food in a relaxed setting. Friendly, professional service. Definitely would recommend and we will return.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Carley

    Warwickshire

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 5 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    My favourite place! Service and food are consistently outstanding. The menu changes seasonally and uses local ingredients. Love love love the Royal Oak x

    Cet avis est-il utile ?

  3. Carolyn

    Edimbourg

    9 avis

    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le 21 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    A wonderful country find in a tiny village. The restaurant is definitely one to savour local farm to table, foraging and local game delicacies and each course was delicious. Staff are friendly, informative and welcoming and on a cold snowy night provided hot water bottles for each table to ensure we were sufficiently warm.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Paul

    Gloucestershire

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 9 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Lovely friendly environment. Nothing too much trouble for the staff. Food was outstanding. Drinks I feel are a little high priced but tends to be the way now with top restaurants. Will definitely book again

    Cet avis est-il utile ?

  5. Josh

    VIP

    Londres

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 2 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great meal and service. More than worthy of its Michelin star every time we visit.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Luke

    Warwickshire

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 31 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Outstanding, simply outstanding. You think you have grasped the concept of ‘depth of flavour’ and then you get to sample their roe buck consommé and it opens up a new world of taste experience. The monkfish could not have been more perfectly cooked. All of the staff were knowledgable, passionate and friendly whilst also being efficient and skilled….. quite a feat to pull off successfully. The wine pairing is most definitely worth a punt, if you are lucky enough to have a designated driver….traditional but with a few curve balls thrown in.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Jane

    Dublin

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 16 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Perfect balance of wonderful delicious food & presented beautifully for us to enjoy

    Cet avis est-il utile ?

  8. John

    Warwickshire

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 12 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Yet another outstanding meal at The Royal Oak to celebrate yet another birthday! As always, the range of flavours and creativity in every course were amazing and the service friendly and well-informed.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Trevor

    Oxford

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 11 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Excellent food with some unusual ingredients being used to great effect. Service level was excellent and all staff were very attentive. The Michelin star is well deserved.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Adam

    Bristol

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 11 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Fantastic food. So much work involved in its creation that it is great value for money

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant The Royal Oak est noté 4,9 étoiles par 105 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 5 fois aujourd'hui
Google Map pour The Royal Oak

The Orchard, CV36 5EF Whatcote, Warwickshire

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2024
  • Quartier
    Shipston On Stour
  • Heures d'ouverture
    mer.–sam. 18:00–23:00 jeu.–sam. 12:00–16:00
  • Prix
    41 £ et plus
  • Cuisine(s)
    De la ferme à la table, Européenne Moderne, Britannique Moderne
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Public transit
    Although rurally located, we are highly accessible from the M40 (Junction 12) and we are a 25 minute drive/taxi (Castle Cars) from Banbury Train Station (Chiltern/Cross Country).
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Richard Craven
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bière, Non-fumeur, Vin
  • Numéro de téléphone
    01295 688100
  • Service traiteur
    Richard, Solanche, and The Royal Oak team are proud to offer Michelin-starred dining on the edge of the Cotswolds, between Shipston on Stour and Stratford upon Avon. Our seasonally driven menu focuses on wild, foraged ingredients. We strive to offer an exceptional dining experience that celebrates both nature and our community of producers.<br />
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable