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The Restaurant at Auberge du Soleil - The Restaurant at Auberge du Soleil, Rutherford, CA
Primé

The Restaurant at Auberge du Soleil

4.8
4,8
4867 avis
50 $ et plus
Française

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2 personnes
19:00
Réservé 41 fois aujourd'hui
  • Parfait pour profiter d'une vue panoramique
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Chic
Crée en 1981, le restaurant Auberge du Soleil est niché dans un terrain de 13 hectares et donne sur les vignes verdoyantes de la vallée de Napa. La cuisine a évolué sur le thème du vin de pays avec des menus innovants inspirés de la générosité de la vigne, combinés avec la nourriture pour enchanter et inspirer les passionnés de longue date. Le Bistro & Bar est l'endroit idéal où se rendre pour apprécier un verre de vin au coucher du soleil sur la terrasse, pour un repas en plein air décontracté ou pour prendre un dernier verre au coin du feu. Le restaurant, qui présente le luxe sous son meilleur jour, donne sur certains des vignobles les plus réputés de Napa. Proposant plus de 40 des meilleurs vins de la vallée servis au verre, le restaurant est pourvu d'une cave contenant près de 17 000 vins, pour vous permettre de profiter d'une expérience complète des sens des vignobles de Californie. Les réservations pour les soupers en été sont disponibles en ligne de 17h30 à 18h00 et de 20h00 à 21h00. Toutes les réservations en ligne entre le 1er mai et le 31 octobre sont confirmées sur la terrasse, lorsque le temps le permet. * Veuillez consulter l'e-mail de confirmation d'OpenTable pour des détails importants concernant votre réservation *

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2024
    2. MICHELIN 1 Star 2023
    3. MICHELIN 1 Star 2022
  • Numéro de téléphone
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Française, Méditerranée, Californienne
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner lun.–ven. 11:30–14:15 Brunch sam., dim. 11:30–14:15 Dîner Tous les jours 17:30–21:15
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Complimentary Valet Parking
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Robert Curry

Avis de 4 867 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,9Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,5Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Région de la baie de San Francisco

    Française

  • Pays du Vin (Wine Country)

    Meilleur service

  • Pays du Vin (Wine Country)

    Meilleure atmosphère

  • Pays du Vin (Wine Country)

    Parfait pour le brunch

  • Pays du Vin (Wine Country)

    Romantique

  • Pays du Vin (Wine Country)

    Parfait pour profiter d'une vue panoramique

4 867 avis
  1. Marek VIP

    Minneapolis12 avis

    5.0

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent food and service. Love visiting there for special occasions.

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  2. Rachel

    Philadelphie3 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Everything was amazing. You had to chose a 3 or 4 course with a set price that was the only downside. I would have loved to share a few smaller plates. Everything sounded good.

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  3. Mark

    Calgary1 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Phenomenal service and excellent meal. I would recommend this restaurant to everyone.

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  4. Paul VIP

    Baie de San Fra217 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Absolutely satisfying dining as always. Our servers Wendy and Rivaldi were phenomenal Previous server David was cool to drop by to say hello. You know they care when they brought 3 different sized wine glasses for me to choose. The food was stellar again. Octopus was amazing. The Iberian pork chop tender and tasty Thank you!

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  5. Heather

    Grand Boston6 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Auberge du Soleil was everything we had been told it was, amazing view, food, Atmosphere and service! We would highly recommend this restaurant.

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  6. Pat VIP

    Baie de San Fra7 avis

    5.0

    Y est allé·e le 10 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The best food, service and view I’ve ever experienced.

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  7. Georgiy

    Seattle72 avis

    1.0

    Y est allé·e le 9 mars 2025

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    What an absolute disappointment. This restaurant has no business holding a Michelin star - period. Everything about our experience was a letdown. We dined here a decade ago, and it was incredible. Tonight? A disaster. We went all in on the tasting menu, dropping $850 for two tastings and a single wine pairing - only to be served a meal that felt lazy and uninspired. Scallops, sweetbreads, and lamb - all with the same sauce. Seriously? And the wine pairing? First of all, the wines completely overpowered the food and sauces - an absolute mismatch. It’s as if the chef has no clue how to pair wine properly. We came for California wines, yet somehow, we started with a German Riesling and were then served cheap Burgundies. What a joke. The chef’s creativity is nonexistent. The whole experience felt like a careless, overpriced assembly line. We will never return.
    The Restaurant at Auberge du SoleilA répondu le 9 mars 2025
    Mr. Kharchenko, Thank you for taking the time to provide us with feedback from your dinner in The Restaurant last night. It was extremely disheartening to hear that your experience did not meet the expectations. Our culinary and hospitality teams truly appreciate any feedback and always use it to improve the guest experiences at Auberge Du Soleil. Additionally, our wine list features selections from around the world with a concentrated focus on France and California. However, we are always open to personalizing the food and wine pairings for each guest. We hope to be considered for future dining opportunities on your next visit to the Napa Valley. Regards, Jeff Greene Restaurant General Manager

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  8. patty VIP

    Baie de San Fra90 avis

    5.0

    Y est allé·e le 7 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Absolutely beautiful sit outside and enjoy the wonderful view and delicious food

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  9. Utilisateur d'OpenTable

    West Palm Beach1 avis

    5.0

    Y est allé·e le 5 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Our recent visit was the first time back in many years (we moved from the Bay Area, nothing against the property) and it was even better than I remember it than before. The setting is spectacular: refined blend of Tuscan / European and Napa Valley elegance. Before dinner, we enjoyed a delicious cocktail out on the deck, enjoying "golden hour." For dinner, I had the sunchoke soup, the tuna crudo (both are seasonal) and the potato gnocchi. The gnocchi (thankfully) is on the menu year 'round (lucky you!) and I highly recommend all the dishes. My husband had the scallops, the risotto and the lamb, and he said they were outstanding as well. Every Single Detail was perfection - from the greeting, the ambiance and the music, to the service and the quality and presentation of the meal. IMHO, this is the #1 place to eat in Napa.

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  10. Alexandre

    Baie de San Fra1 avis

    5.0

    Y est allé·e le 4 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Everything perfect. Michael treated us very well. Food and ambience note 10

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FAQ

Le restaurant The Restaurant at Auberge du Soleil est noté 4,8 étoiles par 4867 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 41 fois aujourd'hui
Google Map pour The Restaurant at Auberge du Soleil

180 Rutherford Hill Rd, 94573 Rutherford, CA

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2024
    2. MICHELIN 1 Star 2023
    3. MICHELIN 1 Star 2022
  • Numéro de téléphone
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Française, Méditerranée, Californienne
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner lun.–ven. 11:30–14:15 Brunch sam., dim. 11:30–14:15 Dîner Tous les jours 17:30–21:15
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Complimentary Valet Parking
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Robert Curry
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