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The Progress, San Francisco, CA
Perle rare

The Progress

50 $ et plus
Américaine contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 61 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Innovant
  • Animé

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Stuart Brioza & Nicole Krasinski

  • Icône Primé

    MICHELIN 1 Star

    2024

  • Icône Primé

    MICHELIN 1 Star

    2023

  • Icône Primé

    MICHELIN 1 Star

    2022

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : De cet intérieur lumineux sur deux étages aux plats à partager d'inspiration californienne, ce restaurant étoilé Michelin, créé par les lauréat·e·s du James Beard Award, Nicole Krasinski et Stuart Brioza, se montre fidèle à sa devise qui est de proposer le « meilleur repas de tous les temps ». Commencez par le fantasque « nuage » de pommes de terre au caviar avant de goûter aux plats les plus spectaculaires, comme le canard Liberty Farm agrémenté de riz sauté croustillant à la cacahuète (vous ne serez pas déçu·e).


Philosophie

Our mission is to: -Consistently provide a unique environment where people can expect interesting food, distinctive wines, and meaningful service. -Support and grow our food community while nourishing our values. -Respect the food we serve from start to finish. -Always deliver remarkable food with warmth and sincerity. -Focus on the foundation, our staff. -Take risks and expect the unexpected.

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Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Californienne
  • Heures d'ouverture
    Dîner Tous les jours 17:30–22:00
  • Numéro de téléphone
    (415) 673-1294
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Installations pour l'événement privé
    At this century-old theatre-turned-restaurant, you’ll enjoy family-style fare from Stuart Brioza and Nicole Krasinski, the pair behind State Bird Provisions. With distinctive semi-private and private spaces, The Progress can host groups from 6 to 100.
  • Contact pour l'événement privé
    The Events Team: (415) 673-1294
  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2024
    2. MICHELIN 1 Star 2023
    3. MICHELIN 1 Star 2022
  • Description
    Le restaurant jumeau State Bird Provisions (juste à côté), The Progress est aussi la vision des chefs-propriétaires Stuart Brioza & Nicole Krasinski, mais avec une portée plus large: un menu familiale choisissez-votre propre aventure qui illustre la cuisine Californienne contemporaine et rustique. Dîner dans la salle à manger propose un menu à 62 dollars/personne, y compris les collations et quatre grands plats choisis par chaque table et ajusté à la taille du groupe. Le bar en face est ouvert aux clients sans réservation toute la nuit et dispose d'une version à la carte du menu. Une riche et éclectique carte des vins ainsi qu'un menu de cocktails soigneusement préparés complètent les offres festives.
  • Quartier
    Western Addition
  • Rue transversale
    1525 Fillmore Street
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    38, 38R, 22
  • Renseignements supplémentaires :
    Bar complet, Bière, Cocktails, Toilettes neutres, Vin
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Expériences

  • Robert Sinskey Vineyards at The Progress

    Seulement 1 mai 2025
    The Progress will be hosting the team from Robert Sinskey Vineyards, offering their exceptional wines alongside our à la carte menu. Participation is not required. RSVnapa is a second-generation, family-owned vineyard and winery, committed to organic farming and sustainable practices since 1991. They follow Rudolph Steiner's “whole farm” philosophy, prioritizing soil health to create vibrant, balanced wines. With 200+ acres of vineyard and natural habitats, they foster biodiversity and sustainability. Winemaker Jeff Virnig crafts wines that emphasize elegance and finesse, avoiding score-driven reviews. The farm also integrates sheep, enriching soil and providing wool, completing the cycle of life in a closed-loop, eco-friendly system.
    Robert Sinskey Vineyards at The Progress photo
  • Cobb Wines 2022 Estate Release

    135,69 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 16 févr. 2025
    17:30
    Join us at The Workshop at The Progress for an exclusive preview of Cobb Wines' 2022 Estate Release! Guests will have the chance to savor the first tastes of seven unique selections paired with delicious hors d'oeuvres from our kitchen, with the option to pre-order your favorites. Cobb is celebrated for their exceptional wines that reflect the unique climate and soils of their Sonoma Coast vineyards. Their focus on single-vineyard Pinot Noirs, Chardonnays, and Rieslings showcases an unwavering commitment to quality. Meet Ross Cobb and his team, who will be on hand to pour and discuss the philosophy behind their remarkable wines. From 5:30 PM to 7:30 PM in The Workshop, accessible via stairs. Tickets are non-refundable.

Avis de 2 492 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,8Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Région de la baie de San Francisco

    Américaine contemporaine

  • San Francisco

    Innovant

  • San Francisco

    Américaine contemporaine

2 492 avis
  1. Chris

    VIP

    Baie de San Fra

    9 avis

    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    All of us at the table, felt The Progress is by far the most creative restaurant we have eaten at in the last few years...The Progress is our go to place for our birthdays because we know each time there will be new and unique items on the menu.

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  2. David

    Baie de San Fra

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Spectacular birthday date night dinner with my wife! Got a fantastic corner table in the bar where we could sit next to each other. I don’t say this lightly, but truly every bite was remarkable in all the best ways. Service was spot on as well. I’d love to go there for every birthday now.

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  3. Josh

    Atlanta

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This was a truly fantastic meal, which is not something I say lightly. The food was exceptional and the service excellent. I see why the progress earned a star.

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  4. Brendon

    Baie de San Fra

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Dinner was really yummy and the staff was awesome! the atmosphere was warm and vibrant and the food was really good. The Dungeness crab with the pasta and truffle was really delicious! The lamb with the crepes was so good i stuffed myself! Its a great restaurant and worth the visit!

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  5. James

    Baie de San Fra

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Nice visual preparations for food but a real letdown in other ways. Duck is a must order but there is a strange disparity in portion sizes between starters and mains. Duck is rich enough and sized honestly to feed 3. We had two of the starters, the cauliflower and the tofu. The cauliflower was 3 florets and the tofu was 5 tofu cubes plated with some curry sauce and greens. Basically 2 fork or spoonfuls for each starter (there were two of us). The potato caviar foam is interesting but is foamy potato on top of crumbled tater tots with a spoonful of caviar at the bottom, also tiny. This is rather pretentiously served as coming with two”tiny spoons”, which makes me think they do this to make it seem like there is more food there. The cod was served in a flavorful broth but incredibly undersalted. Dessert we had the olive oil cake, pretty flavorless with no interesting additional flavor or texture. The donuts were two powdered sugar donut holes (was told there was chocolate either in them or for dipping? none was provided and they were unfilled). Not much better honestly than your local donut shop. Really not sure what they are trying to do here food-wise, but for $300+ per person a huge let down. I was expecting quite a bit more interesting flavors/textures but in all quite disappointing given the pricing. At least salt your fish properly!

    1 personne a trouvé cet avis utile

  6. Laura

    VIP

    Baie de San Fra

    11 avis

    5.0

    11 avis

    Y est allé·e le 21 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    My daughter and I enjoyed some lovely cocktails, chatting with folks at the bar and then sitting at a table where we were presented with delicious and marvelous culinary delights.

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  7. Roberto Pimentel Teixeira

    Londres

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 20 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food. Amazing place and service. Best restaurant in San Francisco

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  8. Polly

    Baie de San Fra

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 20 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Impeccable service. The butter beans and the duck is what I would order as my last meal. All around perfect vibe.

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  9. David

    VIP

    Baie de San Fra

    55 avis

    5.0

    55 avis

    Y est allé·e le 18 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Always great food and service. Will go back again and again.

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  10. Emilio

    Baie de San Fra

    9 avis

    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le 18 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Outstanding experience; they truly exceeded all expectations!

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant The Progress est noté 4,8 étoiles par 2492 clients OpenTable.

The Progress propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 61 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
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1525 Fillmore Street, 94115 San Francisco, CA

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2024
    2. MICHELIN 1 Star 2023
    3. MICHELIN 1 Star 2022
  • Description
    Le restaurant jumeau State Bird Provisions (juste à côté), The Progress est aussi la vision des chefs-propriétaires Stuart Brioza & Nicole Krasinski, mais avec une portée plus large: un menu familiale choisissez-votre propre aventure qui illustre la cuisine Californienne contemporaine et rustique. Dîner dans la salle à manger propose un menu à 62 dollars/personne, y compris les collations et quatre grands plats choisis par chaque table et ajusté à la taille du groupe. Le bar en face est ouvert aux clients sans réservation toute la nuit et dispose d'une version à la carte du menu. Une riche et éclectique carte des vins ainsi qu'un menu de cocktails soigneusement préparés complètent les offres festives.
  • Rue transversale
    1525 Fillmore Street
  • Quartier
    Western Addition
  • Heures d'ouverture
    Dîner Tous les jours 17:30–22:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Californienne
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    38, 38R, 22
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Bar complet, Bière, Cocktails, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (415) 673-1294
  • Installations pour l'événement privé
    At this century-old theatre-turned-restaurant, you’ll enjoy family-style fare from Stuart Brioza and Nicole Krasinski, the pair behind State Bird Provisions. With distinctive semi-private and private spaces, The Progress can host groups from 6 to 100.
  • Contact pour l'événement privé
    The Events Team: (415) 673-1294
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