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The Progress, San Francisco, CA
Perle rare

The Progress

50 $ et plus
Américaine contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 44 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Innovant
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Animé

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Stuart Brioza & Nicole Krasinski

  • Icône Primé
    MICHELIN 1 Star2024
  • Icône Primé
    MICHELIN 1 Star2023
  • Icône Primé
    MICHELIN 1 Star2022

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : De cet intérieur lumineux sur deux étages aux plats à partager d'inspiration californienne, ce restaurant étoilé Michelin, créé par les lauréat·e·s du James Beard Award, Nicole Krasinski et Stuart Brioza, se montre fidèle à sa devise qui est de proposer le « meilleur repas de tous les temps ». Commencez par le fantasque « nuage » de pommes de terre au caviar avant de goûter aux plats les plus spectaculaires, comme le canard Liberty Farm agrémenté de riz sauté croustillant à la cacahuète (vous ne serez pas déçu·e).


Philosophie

Our mission is to: -Consistently provide a unique environment where people can expect interesting food, distinctive wines, and meaningful service. -Support and grow our food community while nourishing our values. -Respect the food we serve from start to finish. -Always deliver remarkable food with warmth and sincerity. -Focus on the foundation, our staff. -Take risks and expect the unexpected.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Californienne
  • Heures d'ouverture
    Dîner Tous les jours 17:30–22:00
  • Numéro de téléphone
    (415) 673-1294
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Installations pour l'événement privé
    At this century-old theatre-turned-restaurant, you’ll enjoy family-style fare from Stuart Brioza and Nicole Krasinski, the pair behind State Bird Provisions. With distinctive semi-private and private spaces, The Progress can host groups from 6 to 100.
  • Contact pour l'événement privé
    The Events Team: (415) 673-1294
  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2024
    2. MICHELIN 1 Star 2023
    3. MICHELIN 1 Star 2022
  • Description
    Le restaurant jumeau State Bird Provisions (juste à côté), The Progress est aussi la vision des chefs-propriétaires Stuart Brioza & Nicole Krasinski, mais avec une portée plus large: un menu familiale choisissez-votre propre aventure qui illustre la cuisine Californienne contemporaine et rustique. Dîner dans la salle à manger propose un menu à 62 dollars/personne, y compris les collations et quatre grands plats choisis par chaque table et ajusté à la taille du groupe. Le bar en face est ouvert aux clients sans réservation toute la nuit et dispose d'une version à la carte du menu. Une riche et éclectique carte des vins ainsi qu'un menu de cocktails soigneusement préparés complètent les offres festives.
  • Quartier
    Western Addition
  • Rue transversale
    1525 Fillmore Street
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    38, 38R, 22
  • Renseignements supplémentaires :
    Bar complet, Bière, Cocktails, Toilettes neutres, Vin
Carte-cadeau

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Expériences

  • Jolie Laide Wines at The Progress

    Seulement 20 mars 2025
    The Progress will be hosting the team from Jolie Laide Wines, offering their creative wines alongside our à la carte menu. Participation is not required. Jolie-Laide is a small, avant-garde winery in Sonoma County, California, founded by Scott and Jenny in 2010. Their name, meaning "Pretty-Ugly" in French, reflects their philosophy of unconventional beauty. Known as pioneers of the "New California" movement, they emphasize natural winemaking with low intervention, whole-cluster fermentation, and early harvests to preserve acidity and freshness. They work with sustainably farmed vineyards and unique, lesser-known grape varieties. The winery also features changing, artistic labels each year, celebrating the artistry behind their wines.
    Jolie Laide Wines at The Progress photo
  • Robert Sinskey Vineyards at The Progress

    Seulement 1 mai 2025
    The Progress will be hosting the team from Robert Sinskey Vineyards, offering their exceptional wines alongside our à la carte menu. Participation is not required. RSVnapa is a second-generation, family-owned vineyard and winery, committed to organic farming and sustainable practices since 1991. They follow Rudolph Steiner's “whole farm” philosophy, prioritizing soil health to create vibrant, balanced wines. With 200+ acres of vineyard and natural habitats, they foster biodiversity and sustainability. Winemaker Jeff Virnig crafts wines that emphasize elegance and finesse, avoiding score-driven reviews. The farm also integrates sheep, enriching soil and providing wool, completing the cycle of life in a closed-loop, eco-friendly system.
    Robert Sinskey Vineyards at The Progress photo

Privatisation de salle

Avis de 2 528 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,8Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,5Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Région de la baie de San Francisco

    Américaine contemporaine

  • San Francisco

    Innovant

  • San Francisco

    Américaine contemporaine

2 528 avis
  1. C-Y

    Baie de San Fra4 avis

    5.0

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    As people in the industry, the Progress has been our go-to for birthdays and celebrations for years. The food, service, ambiance and drinks are always amazing, and the team know how to add special touches to make any occasion memorable.

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  2. JulietteK

    Baie de San Fra14 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    The meal was superb. The food was glorious, the service excellent. My only complaint was the noise, the sound system could have been dialed down a bit. The volume made everyone talk louder, so the noise escalated. That said, I would return in a heartbeat.

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  3. D VIP

    Portland22 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Very loud space but food, drink and service were top notch.

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  4. Julian

    Baie de San Fra1 avis

    2.0

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 2
    2. Plats 4
    3. Service 1
    4. Atmosphère 2
    We did not find The Progress to be a vegan friendly experience, despite supposedly being one of the only "vegan-friendly Michelin star restaurants". My friend was visiting from Japan for the first time and I booked The Progress to be a special experience worth a splurge. We communicated that we were vegan a total of 4 times: 1. in the reservation note, 2. by message the day of, 3. confirming with the host upon arrival, and 4. communicating with our server (who didn't seem to be aware beforehand). Despite this, we were still served a non-vegan dish with cheese on it (when we ordered, the server assured us this one could be made vegan). To make matters worse, no one returned to our table for probably 10 minutes -- I kept trying to flag someone down the whole time but they never looked our way even when at the table directly next to us. So we sat there unable to eat the whole time and weren't able to get it fixed until the next dish was brought out -- to which they casually said "yes, it does seem there is cheese on it" and that they'd replace it. The server only briefly mentioned "by the way, sorry about that earlier" to me (not addressing us both) shortly before delivering the check, which was the only direct acknowledgement or apology we got. This didn't feel proportionate to how significant of a negative impact this had on our experience, given the lengths I went to to make sure this wouldn't happen, and because for my friend's and my beliefs and cultural backgrounds, being presented with animal products is seriously disturbing and not just a minor preference that can be treated like no big deal. The noise level was also so loud we couldn't hear each other speak without leaning across the table and even then it was a struggle. The tables were also unexpectedly close to each other, which is very unpleasant for us to have to be surrounded by the smell and visuals of people eating animals. Overall, we did not feel respected or comfortable.

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  5. Kimberly VIP

    San Diego3 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Fantastic food, ambiance and service. Love this place.

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  6. Julia VIP

    Baie de San Fra2 avis

    5.0

    Y est allé·e le 7 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Fantastic food and service. Heather our server went above and beyond. We will return!

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  7. Utilisateur d'OpenTable

    Baie de San Fra1 avis

    5.0

    Y est allé·e le 5 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    It was a enjoyable experience. Foods are great. Service is excellent and friendly.

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  8. Grace

    New York1 avis

    5.0

    Y est allé·e le 4 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We looooove Xan Food was awesome, this was a special meal for my friends who just lost their home in the LA fires. Thanks for making it memorable 🩷

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  9. María Andrea VIP

    México7 avis

    5.0

    Y est allé·e le 3 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Buena comida, propuesta diferente, ambiente amable y relajado. Postres regulares.

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  10. Utilisateur d'OpenTable VIP

    Detroit1 avis

    5.0

    Y est allé·e le 3 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    food was delicious!! highly recommend the duck and the one punch man

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FAQ

Le restaurant The Progress est noté 4,8 étoiles par 2528 clients OpenTable.

The Progress propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 44 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour The Progress

1525 Fillmore Street, 94115 San Francisco, CA

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2024
    2. MICHELIN 1 Star 2023
    3. MICHELIN 1 Star 2022
  • Description
    Le restaurant jumeau State Bird Provisions (juste à côté), The Progress est aussi la vision des chefs-propriétaires Stuart Brioza & Nicole Krasinski, mais avec une portée plus large: un menu familiale choisissez-votre propre aventure qui illustre la cuisine Californienne contemporaine et rustique. Dîner dans la salle à manger propose un menu à 62 dollars/personne, y compris les collations et quatre grands plats choisis par chaque table et ajusté à la taille du groupe. Le bar en face est ouvert aux clients sans réservation toute la nuit et dispose d'une version à la carte du menu. Une riche et éclectique carte des vins ainsi qu'un menu de cocktails soigneusement préparés complètent les offres festives.
  • Rue transversale
    1525 Fillmore Street
  • Quartier
    Western Addition
  • Heures d'ouverture
    Dîner Tous les jours 17:30–22:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Californienne
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    38, 38R, 22
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Bar complet, Bière, Cocktails, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (415) 673-1294
  • Installations pour l'événement privé
    At this century-old theatre-turned-restaurant, you’ll enjoy family-style fare from Stuart Brioza and Nicole Krasinski, the pair behind State Bird Provisions. With distinctive semi-private and private spaces, The Progress can host groups from 6 to 100.
  • Contact pour l'événement privé
    The Events Team: (415) 673-1294
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