Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Indiana
  4. Indianapolis
  5. Région n.-o. Indy / Zionsville
The Loft at Traders Point, Zionsville, IN

The Loft at Traders Point

4.8
4,8
3886 avis
De 31 $ à 50 $
Organique

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 56 fois aujourd'hui
  • Charmant
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour le brunch
The Loft at Traders Point est le seul restaurant de ferme bio de l'Indiana. Il sert le dîner, le souper ainsi que son brunch primé le dimanche. Le menu comporte des fromages, des yaourts et des glaces primés, du boeuf 100% nourri à l'herbe, ainsi que du poulet et du porc élevés sur pâturage. The Loft at Traders Point est fier de servir d'autres aliments frais issus des producteurs et des artisans locaux. L'équipe en cuisine utilise des herbes et des légumes cueillis à la main dans le propre potager de l'établissement. Vous pourrez par ailleurs profiter d'un concert pour le souper chaque vendredi ! The Roost peut accueillir des événements privés et personnalisés dans la salle de réception privée avec vue sur la ferme. Le vendredi soir, de juin à août, le restaurant sert également un dîner en plein air sur la terrasse* avec de la nourriture, un concert et un marché de producteurs, sur la pelouse du jardin et la terrasse, à côté du jardin bio ! * L'établissement accepte les réservations à l'intérieur du restaurant The Loft mais pas pour les soupers en plein air sur la terrasse.

Commande en livraison ou à emporter

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Organique, Cuisine paysanne, De la ferme à la table
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam, dim 10:00–14:30 diner mar–ven 11:00–14:30 Souper mar–jeu 17:00–20:00 ven, sam 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (317) 733-1700 ext. 2
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Jon Warner
  • Installations pour l'événement privé
    "The Roost," perched atop our historic barn and Loft restaurant, with stunning views of our organic dairy farm, is a beautiful private event room that accommodates both private and corporate events. Large windows and a wrap-around balcony offer a picturesque view of the pastures and woods where our dairy cows graze.The Roost’s interior combines rustic and modern styles for an atmosphere well suited to a wide variety of occasions. The unique handcrafted fireplace and wood interior make a cozy and sophisticated setting for gathering with friends, family, business associates, or clients. With the addition of the adjoining lounge, overlooking The Loft’s dining room, The Roost can accommodate up to 50 guests. The intimate space can be arranged to suit a wide range of needs, including groups who require AV equipment.
  • Quartier
    Région n.-o. Indy / Zionsville
  • Rue transversale
    86th St just west of 465
  • Parking details
    There are two parking lots available at TPC. If handicap parking or easy access to the main floor of our restaurant is needed, you may drive up the drive way, around to the backside for drop off and parking. Feel free to call ahead too, if more help is needed.
  • Animation
    Featuring live music every Friday night!
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Animation, Avec vue, Bière, Brasero extérieur, Brunch le week-end, Café, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin

Avis de 3 886 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,7Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,5Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Indianapolis

    Parfait pour le brunch

  • Indianapolis

    Parfait pour profiter d'une vue panoramique

3 886 avis
  1. Clayton

    Indiana

    8 avis

    4.0

    8 avis

    Y est allé·e aujourd'hui

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    Food was good overall. Seasonal Mulled cider was really good. Our desert was apple pie ala mode. I burned my finger on the cast iron they served it on but the pie was cold.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Stephanie

    Indiana

    1 avis

    1.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 1
    4. Atmosphère 1
    Didn’t acknowledge our reservations, had to wait anyway, sat us outside even though we were booked for inside, didn’t acknowledge my twin sons’ birthday, served them dirty glasses, the food was disgusting and was incredibly overpriced. I will NEVER go back to this restaurant!

    Cet avis est-il utile ?

  3. Eric

    Indiana

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It’s always so delicious here. Everything’s just right.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Jane

    Indiana

    12 avis

    VIP
    5.0

    12 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Nice brunch getting together with my sorority sisters. Food was delicious but it was rather loud in the restaurant.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Teresita

    Indiana

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing food!! Everything was fantastic. I love this place…

    Cet avis est-il utile ?

  6. STEPHANIE

    Caraïbes

    4 avis

    VIP
    1.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 1
    2. Plats 2
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    Bad experience here! I’ve been b4 several yrs ago and it’s always been very good. This time we were rushed to order our entrees after ordering drinks and appetizers. Weren’t even done with our soup and the waiter came over to say the kitchen was closing at 9. We sat down at 815 and they take reservations until 845 so how on earth can the kitchen close on Saturday night by 9?!!! Just so rude and when our pasta entrees came and I asked for fresh Parmesan, I mean they ARE a farm and creamery right? He said no it’s been put away and has to be stored at a certain temperature. R u kidding me? Won’t be going back here there are many other upscale restaurants to choose from!

    Cet avis est-il utile ?

  7. Annie

    Indiana

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food was amazing as always and the atmosphere equally as wonderful. We always enjoy our meals and bringing friends to the Loft.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Kenneth

    Caroline du Sud

    10 avis

    5.0

    10 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Very lovely atmosphere with excellent food, every time we are near Indianapolis we make sure to stop in.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Daniel

    Hawaii

    8 avis

    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le 1 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great service as always , love changing menu and the crumble !

    Cet avis est-il utile ?

  10. Kate

    New York

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 26 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We have been here countless times. The food is consistently excellent, and the waitstaff is kind and attentive whether out for a date night or brunch with kids. One of the best keep secrets in Indianapolis. A peaceful and leisurely stroll through the farm afterwards to work off your meal is a wonderful bonus!!

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

The Loft at Traders Point propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (317) 733-1700 ext. 2.

Le restaurant The Loft at Traders Point est noté 4,8 étoiles par 3886 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 56 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour The Loft at Traders Point

9101 Moore Rd., 46077 Zionsville, IN

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    86th St just west of 465
  • Quartier
    Région n.-o. Indy / Zionsville
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam, dim 10:00–14:30 diner mar–ven 11:00–14:30 Souper mar–jeu 17:00–20:00 ven, sam 17:00–21:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Organique, Cuisine paysanne, De la ferme à la table
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    There are two parking lots available at TPC. If handicap parking or easy access to the main floor of our restaurant is needed, you may drive up the drive way, around to the backside for drop off and parking. Feel free to call ahead too, if more help is needed.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Jon Warner
  • Animation
    Featuring live music every Friday night!
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Animation, Avec vue, Bière, Brasero extérieur, Brunch le week-end, Café, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (317) 733-1700 ext. 2
  • Installations pour l'événement privé
    "The Roost," perched atop our historic barn and Loft restaurant, with stunning views of our organic dairy farm, is a beautiful private event room that accommodates both private and corporate events. Large windows and a wrap-around balcony offer a picturesque view of the pastures and woods where our dairy cows graze.The Roost’s interior combines rustic and modern styles for an atmosphere well suited to a wide variety of occasions. The unique handcrafted fireplace and wood interior make a cozy and sophisticated setting for gathering with friends, family, business associates, or clients. With the addition of the adjoining lounge, overlooking The Loft’s dining room, The Roost can accommodate up to 50 guests. The intimate space can be arranged to suit a wide range of needs, including groups who require AV equipment.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable